LACHESIS
רויטל האם את יודעת מהו מקור הרמדי הזו ? כל החלקים שהרכיבו את החלום הם את עצמך, כולל בעלך-בן זוגך. אם אני חושב על רובה ואופנוע אז עולות לי שתי מהויות, בריחה ושחרור תרעומת ואלימות. אופנוע זה החופש האדון לעצמי, הרוכב בדרכים, עוף-נוע, תנועה משוחררת מכבלים והגבלות. רובה מייצג את הרטינה, הכעס והיצר הפרימיטיבי להרוג או לסלק את מי או את מה שעומדים בדרכו של העוף-נוע. חופש בכל מחיר. כאשר את אומרת שאת רוכבת על העוף- רובה, את מתכוונת לומר ששתי מהויות אלה נמצאות בעת הזו אצלך בראש העינינים. כאשר את אומרת שהכלי הזה התקלקל את מתכוונת לומר שאיבדת את השליטה על העיניינים או על עצמך ונוצרה הפרדה ופיצול ביניהם. איבדת את היכולת "לירות" או "לברוח". האם אברח או שמה אהרוג, איך אצא לחופשי. לא סתם ציינת שאת במשבר זוגי ובתהליך פרידה, אך אני לא בטוח שמוקד הבעיה, או השורש שלה נעוצים בזוגיות או בבן זוגך. זה קל מידי. הוא פשוט ראי של עצמך בדיוק כמו החלום, ואת עשוייה לסחוב את העינינים האלה לפעם הבאה. את לוקחת אותו "לאיזו עיר" ומשאירה אותו אצל "קרובי משפחה" ( יש סיפור של נחירות ברקע ? לא סתם דנה העלתה את הנושא ). קרובי המשפחה הם צדדים מודחקים באישיות שלך, בתת המודע, את מפקידה את הזכר שבך שם, מדחיקה אותו וממשיכה בדרכך. אך לחלום התעופה והחופש יש שבר ומתגלה מגבלה והוא משתבש. "ואז גם האופנוע רובה מתקלקל", והדגש הוא על "ואז גם", כלומר שזה היה המשך של רצף קלקולים. העיר העתיקה, מלח, ירושלים, קרובי המשפחה, הפחד = כל אלה הם צדדים מעברך שמודחקים עמוק בתוכך. הפנים האדומות שהן חלק מהחלום מבטאות את הכעס או האנרגיה האצורה בתוכך וברצונך להוציא החוצה כלפי מישהו. הפנים הוא בד"כ האיבר הכי חזק בתקשורת הבינאישית. כאשר אני כועס, מתוח, שמח... רואים זאת על הפנים, איבר תקשורת וקומוניקציה. באופן כללי יש בכולנו את הצדדים האלה ועכשיו מאחר וסיפרת את החלום הזה, כל מי שקרא אותו קשור אל תוכנו באופן ישיר, אך אצלך זה הכי חזק. כולנו מפוצלים בין רצונות, יצרים, תשוקות ומאוויים. כולנו רוצים לעלות על "האופנוע" ולדהור בדרכים חופשיים כציפור. לשחרר את השיגעון ( "חלומות משוגעים", "אצלי לקיחת רמדי לפעמים זה סרטים משוגעים" ) אך אנו יודעים שלא תמיד זה אפשרי, ולכן העתיד עלול להיות לוט בערפל והעבר משמש כר מוכר, כבר היינו שם בסרט הזה, את זה אנחנו לפחות מכירים, אלא שכך בני אדם הופכים לנציבי מלח מקובעים ומשומרים. אם רוצים לשמר, לקבע, לחיות בעבר, ממליחים. נקודה חשובה בחלום היא "האופנוע רובה מתקלקל וגם אני לא זוכרת את הדרך". בהומיאופתיה יש מושג שנקרא חוק הרינג הוא מסביר למעשה כיצד מתנהל תהליך נכון של הבראה, אחד המאפיינים תהליך ריפוי אמיתי הוא חזרה של תופעות וסימפטומים שהיו בעבר. כלומר התנועה היא לאחור. אל עבר המקום הבריא יותר שממנו סטינו ויצאנו לפני שנים רבות. אני מאחל לך ש"כוח החיים", שאחראי על שלומך, יצליח לזכור את הדרך לשם במהירות, בעדינות ולתמיד. חתול LAC-FELINUM. רמדי שהכינו מחלב חתולה. חתול באופיו זה בעל חיים שקשה לאלף, אם בכלל ( לא מתווכח ). צייד על ומושלם מכל הבחינות. רק חסר לו לעוף ויהיה מושלם. אי אפשר ממש לבית אותו ויש טענה האומרת שהוא בוגדני ונאמן לבית יותר מאשר לבעליו. הוא אוהב להתגפף, הוא ניחן בחושניות ופתיינות רבים. כמה פעמים ריפאתי מחלות בעזרת הרמדי הזו. מקרה שאני זוכר במיוחד היה של אישה צעירה עם כאבי תופת בשדיים. חודשים ארוכים הסתובבה בין רופאים וגניקולוגים שונים ללא הועיל. חודש וחצי התייסרה מכאבים עד שהחלטתי שהרמדי שלה היא חתולה. תוך יום וחצי הכל נעלם ולא חזר יותר עד עצם היום הזה. זכורות לי במיוחד עיניה הירוקות. החתולה בדומה לכלבה נוגעת גם בנושא הנאמנות אלא שזה בא מהצד השני. חג חרות שמח לכולנו. אלישוע