חלומות

GrEeNwOmAn

New member
חלומות../images/Emo29.gif

----------------------- ספרו על חלומות עם סוסים? מה תרצו להיות שתיהיו גדולים? כתבו רק אם זה קשור לסוסים! ו... סורי על ההצפות שלי, פשוט אני קצת משוגעת ומחורפנת היום! אז תיהנו מזה, כי הפורום ממילא יבש!

RoNy S

New member
החלום שלי

לקנות את חוואג'!!!! חחחחחחחח הוא כזה מושלם!!! ולא אבישג הוא לא הומו...חחחח הוא דו מיני!!!

אני לא מסוגלת לראות תתמונה הזאת...

יותר.... היא הייתה פה כבר 100 פעמים לפחות!! הוא כבר עושה לי סיוטים! תצלמי תמונות חדשות!!!

אני לא מסוגלת לראות תתמונה הזאת...

יותר.... היא הייתה פה כבר 100 פעמים לפחות!! הוא כבר עושה לי סיוטים! תצלמי תמונות חדשות!!!

GrEeNwOmAn

New member
בקשר להודעה, הוא לא דו מיני../images/Emo175.gif

אחי (איתמר- bitanono) כתב את זה... ככה שלא לכעוס עליי, נשמות... אה ודרור- לילה טוף!

GrEeNwOmAn

New member
לרוני הכוסית.../images/Emo175.gif

בשבילך תמונה של חוואג'. הוןא כוסון ומהמם, אבל הוא בוגד בך, תפנימי! ואכן, דו מיני החוואג' הזה, פעם קופץ גדר בשביל נקבה, ופעם עולה על זכר! אגב- אני רוצה לדבר עם יעל, כדי לבוא לישון אתכן, אני יבוא ביום רביעי, אם אני כבר יבוא... אני מחר ידבר איתה שאני באורווה כבר!

RoNy S

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

איזה מאמיייייייייייייייייייייייייייי למרות שראיתי את התמונה מיליון פעמים...

Juli kleo rullz

New member
החלום שלי ../images/Emo15.gif

החלום הראשון: אני רוכבת על סוס גדול (אפלוסה)שחור עם כתמים לבנים על התחת בשדה ירוק כזה... בלי אוכף...
החלום השני: אני רוכבת על סוס אנדלוסי מהמם באולימפידיה (דרסאג' מן הסתם)
מה אני רוצה להיות כשאני אהיה גדולה: אז ככה:אחרי שאני מסיימת ללמוד ועד הצבא אני רוצה לטוס לאנגליה לעבוד בחווה (אם אני אכיר את המדריך שלי עד אז אז הוא מסדר לי עבודה שם) ואחרי זה לחזור לארץ לעשות צבא ואז אחרי הצבא אני רוצה לעשות כמה דברים: 1. ללמוד אילוף אצל לוחש לסוסים 2.לפתוח חוות דרסאג' 3. להשתפר כמה שיותר!

Y GIRL

New member
החלומות שלי...

אני חולמת על סוסים כמעט כל הזמן....בדרך שלל על זה שאני רוכבת על סוס פיינט עם אוכף וסטרן בטקסס בשדות החיטה הזהובים.. או שאני רוכבת על סוסה שחורה ענקית בלילה באיזה יער... או פשוט על עדרי סוסים חופשיים בטבע.. את רוב החלומות אני לא זוכרת אני רק יודעת שזה היה על סוסים. כשאני יהיה גדולה אני יהיה וטרינרית ואתמחה בסוסים ואני יפתח חווה משלי ואהיה רוכבת מקצועית ואולי אפילו מאלפת!

החלומות שלי...

אוקיי אני לא ממש יוצא לי לחלום יותר יוצא לי לדמיין... 1) אבא שלי מקים תחווה החקלאית שלו ממש קרוב לאילת.. ואני מחזיקה שם סוס קווטר שחורה מתוקה...אחרי כמה זמן אני גם קונה את אינדיאנה מהילד הזה...ואני יוצאת עם חברות לטיולים כל שבוע ואני בשאר הזמן עובדת עם הקווטרית וגם עם אינדיאנה...(אבל יותר עם הקווטרית כי היא הסוסה החשובה יותר כאילו היא זאת שאני באה איתה לשיעורים וכו') וככה.. אני חיה איתם.. ואבא שלי מקים מאהל בדואי ואני עוזרת לו שמה...וכו') 2) איזה מישהו מוכר סוסה מהממת ב1000 ש"ח כי הוא לא יכול יותר להחזיק אותה. אני קונה אותה ומשקמת אותה והיא נהיית סוסה ממש טובה. כשאני אהיה גדולה: קודם כל אני אגיע ללפחות 7-10 שנות רכיבה ואז אני אלך לקורס מדריכים ואני אלך לעבוד באיזה חווה ואחזיק שם סוסה....ואחרי זה.. אלוהים גדול...נראה אם אני אזכה בלוטו אוליי יהיו לי תכניות יותר גדולות...

מה את רוצה ממני אני משרשרת....

פה זה לא פורום דוליז אין חוק שאומר שחייב להגיב רק להודעה הראשית!!

Shai Felton

New member
מה קשור פורום דוליז?../images/Emo39.gif

זה מעצבן! לא מבינים למי את מגיבה! זה לא עד כדי כך מסובך!!!

אוקייי אז...

אני מתכננת לקחת את אליפות הארץ לבוגרים עם אפולו... ואז בעזרת השם אם אפולו עדיין יהייה בריא.. אני יקח אותו להולנד ויתחרה איתו שם... ואני יתאמן אצל טל מישלטיין ואלמד אצלו אם הוא יהייה שם... ואני מקווה שאני יוכל לייצג בכבוד את ישראל בגרנד פרי ואני ישמח אפילו להגיע לאולימפיאדה.. נכון יש לי המון שאיפות ואני מקווה שאני יצליח לעמוד בהן.. ואני מלא פעמים חולמת על סוסים.. למשל על תחרויות עם הסוס... או שאני רצה בשדה.. או כל מיני.. חחחחח

animals lover

New member
תשובות...../images/Emo107.gif

אני רוצה שתהיה לי חווה פרטית עם מרעה ע-נ-ק-י ו3 סוסים....אחד שחור, אחד פלומינו ואחד בקסקין....והפלומינו יהיה סוס ווסטרן,הבקסקין סוס קפיצות והשחור מוסטאנג שמשוחרר במרעה ענקי-חופשי,שלא רוכבים עליו....
כשאני אהיה גדולה אני רוצה להיות וטרינרית של חיות מחמד...או זואולוגית שחוקרת חיות....אבל תמיד להמשיך לרכב על סוסים...

צדק8

New member
אויש'...

זה לא יגמר אם אני אתחיל... אבל ננסה לקצר-
אני רוצה שתהיה לי ולעוד שני ידידים חווה שבה יהיו איזה שישה סוסים ואם נצליח בחווה אז נתחיל לעשות שיעורי רכיבה. הסוסים שאני רוצה שיהיו בחווה ( שד"א, תהיה חווה גם של אינגליש וגם של ווסטרן) : שני סוסי אינגליש- אחד מבוגר, אחד צעיר. שני סוסי ווסטרן- סוסת פלמינו שתהיה קווטרית טהורה , סוסה מבוגרת ורגועה פוני\ת לילדים קטנים וסוס לא מסורס..מממ..וזהו. למרות שנראה לי שהם מתכננים על סוסים אחרים אבל נראה..
אם זה לא ילך אני רוצה שיהיה לי שני סוסים, סוס וסוסה מקומיים באורווה דיי קטנה עם שדה ענקי וליד השדה של הסוסים שלי יהיה לי שטח ע-נ-ק-י שבוא יהיו סוסי מוסטונג, ושפשוט יסתובבו שם ואני אולי אוכל לראות אותם כל יום^^
בכל מקרה, יש דברים שלא חשוב מה יקרה אני רוצה להגיע עליהם- - להיות וטרינרית ולהתמחות בסוסים ( וחתולים) - להיות מאלפת - שיהיה לי סוס..הבן של הבת של אריזונה נראה לי.. - שאני אוכל לקפוץ מכשולים של יותר ממטר מממ..ולהיות מדריכה זה בונוס. חלומות ? כשאני ישנה ? בערך כל החיים שלי אני חולמת על סוסים.. בעיקר על הסוסים שבאורווה בקיבוץ שלי ועל קפיצות...מממ..ועל רכיבות שלי בלי אוכף, בים, לעבר השקיעה

למעלה