חלומות

TauraMan

New member
לפני כל תחרות יש לי את ../images/Emo20.gif../images/Emo176.gif

אותו החלום, אני על סוס שתמיד נראה כמו הסוס שאני מתחרה עלי קופצים מכשול של איזה 160 ס"מ בצבעים שחור, צהוב, לבן ואדום. חוץ מבתחרויות האחרונות שזכיתי (למשל לפני אליפות הצפון) היה לי חלום שאני עושה סיבוב נצחון... חחח מוזר....
זה החלומות שלי בלילה שאני זוכרת.. היה לי עוד חלום שטאורה מת אבל לא מדברים על זה. והחלום שלי שקשור לסוסים שאני גדולה, הסוסים הם תחביב, הם לא יהיו החיים שלי שאני אהיה גדולה, אני רוצה מראה ואיזה 2 תאים ליד הבית ובו איזה 4-5 סוסים שקניתי שהם היו בני שנה שנתיים, הם בחוץ כל היום אוכלים דשא ושהם מגיעים לגיל 3 אני אשבור אותם בזמני החופשי ואמכור אותם בתור סוסי בית ספר או סוסי קפיצות... זה החלום שלי לעתיד עם סוסים.. מוזר .. אני יודעת... וההשג שאני רוצה להגיע אליו זה להגיע לאליפות ילדים ולגמור את כל המסלולים השנה עם דיזל, המקום לא כל כך חשוב לי אבל אני יודעת שאם אני אגמור בלי סירובים זה גם יהיה נקי....

niko girl

New member
החלומות שלי!

אממממממ
חלום ראשון
רב הפעמים אני חולמת על שיש לי את לי(השם שלה זה לי) סוסה פיינטית שרכבתי עליה הרבה בקייטנה שעברה. ואהבתי אותה מאוד, מאוד, מאוד, מאוד. ואני מקדמת אותה לרמה יותר גבוהה ממה שהיא. ואנחנו יוצאות לתחרויות בעולם. חחחחח אני יודעת שזה חלום מוזר אבל בכל מקרה. סיפרתי!
חלום שני
זה לא חלום שחלמית זה חלום שאני רוצה להיות. אני רוצה לרכב בעולם ושכולם יכירו אותי. ושיהיו לי 5 סוסים קווטרים. ואחד אנדלוסי. אני אהיה מאמנת חשובה בתחומי. לא יודעת איזה. עדיין אל חשבתי על זה!

למעלה