חלומות

lilyb

New member
חלומות

היי יש לי שאלה חלמתי שראיתי איך מטוס מתרסק אני לא זוכרת יותר מדי פרטים על החלום אבל זה היה בסיטואציה יום-יומית שבה פתאום ראיתי מטוס שהנמיך טוס ולבסוף התרסק החלום הזה חזר על עצמו פעמיים האם למישהו יש רעיון מה זה יכול לסמל?

lilyb

New member
אז זאת הבעיה בדיוק

אני לא כל כך זוכרת חלומות בד"כ אינ זוכרת שהסתקרנתי לראות מה קורה והתקרבתי לעבר ההריסות אולי זה היה מעורב בתדהמה והפחד אני לא בטוחה, מה שכן כשהתעוררתי בבוקר נזכרתי שכבר חלמתי לפני חודש בערך גם על התרסקות מטוס ונראה לי מאוד מוזר שהחלום הזה חזר על עצמו

אם תמתיני בסבלנות אז...

יוכלו אלישוע או גריני לענות לך... בנתיים אני יכול להציע לך פירוש קליל אני לא מכיר סימבוליקה מיוחדת למטוס. אבל את יכולה לנסות ולחשוב בכיוונים הבאים : האם יש משהו בחייך שרצית באותה תקופה שקרס ? משהו שציפית שיתרומם והוא נפל ? למרות שהעובדה שאת מתארת שהלכת להסתכל מסקרנות מעידה אולי על העדר מעורבות רגשית משהו שקרס ואת מתבוננת בו מהצד בסקרנות ? נסי להתבונן אולי באפן הזה... בכל מקרה אלישוע וגריני - יש להם את זה ובגדול

שלום לילי ../images/Emo140.gif

איך הגעת אלינו ? אני מקווה שלא באותה הטיסה

אלישוע, שתדע ש...

שמך ושם הפורום שלך עוברים מפה לאוזן. אל תתפלא ש"צונחים" לכאן סקרני חלומות. אתה מצליח להפתיע ולרגש וללמד אנשים על עצמם. ואני מתארת לעצמי שכך לילי הגיעה... הגזמתי? לא. כך אני מרגישה. ב
ותודה. מיקילוניה.

מיקי את באמת מאמינה

שיודעים עלינו? הרי באינטרנט אין עיניים ואוזניים. הכל כאילו מחובר בזמן שבעצם הכל מנותק. אני לא כל כך מבין במדיה הזו. בפעם הראשונה בחיי בה נכנסתי לאינטרנט זה היה לפני כ 4 חודשים. או שמה אני תמים מידי. אליש

כמו אש בשדה קוצים

זה הפוך בדיוק. אתה חשוף לעיני כל. הכל מחובר והכל חשוף. זה נדמה שזה מנותק. חוץ מזה,שים לב לפעילות! לי נדמה שעוד מעט תאבד לנו האינטימיות. הפורום מקבל אופי מדהים המשלב הומיאופתיה וחלומות. הקשורים ביניהם ואולי יש להם איזשהוא רובד משותף. זה מרתק וסוחף וכל החלומות מרתקים ומעניינים ויש המון אקשן.... מיקילוניה.

כך אמרתי לפני שנה ולא האמינו

הכל קשור בהכל. הומיאופתיה נמצאת בכל דבר ודבר, זו דרך הטבע. אין שום מקריות וכל האנשים שבאו נשארו או הלכו ועוד רבים אחרים שאינם יודעים עדין, מחוברים כולם ברשת דמויית קורים. לא סתם ענת העלתה בזמנו את ענין העכביש והמצנחים. היה שרשור כזה אנסה לאתר אותו אם את רוצה. תודה מיקי. וחג שמח. אליש

djembefolla

New member
היי אלישוע,מיקי צודקת

מחזק כל מה שהיא אמרה.לא ראיתי עוד פורום כזה, פורום נושם אני קורא לו. מאחל לכולנו שימשיך ויתפתח.

אינטימיות לא יכולה ללכת לאיבוד

כל הקסם הוא שהיא נשמרת גם כאשר ישנם המונים. גם הגוף שמורכב על מיליארדי התאים יש אינטימיות ואחדות. אינטימיות = אינטימי = in team

תשובה.

המטוס הוא אנחנו שלא יודעים לנחות. זה רמז לכך שצריך לרדת לאדמה ולא רק להשאר באויר. משהו קורה לנו להתקרקע, להפוך את הנכס הרוחני למשהו שאפשר לקנות בו במכולת, אחרת מה זה שווה. מה שוות כל המילים אם אין להן אחיזה באדמה, בתכליתיות. מה שווים כל החלומות אם אין להם הגשמה ביום יום. מה שווה רמדי אם לא תהיה לה השפעה בעולמות התחתונים ברמת האיברים, הרקמות ובדיקות הדם. יש משהו מענג בלהשאר בגבהים. גם משה היה מטוס בגבהי הר סיני וכשירד התרסק למראה עגל הזהב. ולסיכום, אדם צריך לדעת מתי לנסוק, מתי להמריא, מתי לנחות ובעיקר איך. החיים קוראים לנו לנחות עכשיו ועלינו להיענות להם אחרת נתרסק. אליש.

גריני

New member
זה נכון, אבל -

לפעמים כשטסים "נמוך מידי" - מתרסקים.... ונדמה לי שדווקא זה מה שקרה בחלומות שתוארו כאן - המטוס טס כ"כ נמוך עד שהוא התרסק, כך שייתכן שהמלצת החלום הזה היא דווקא "להמריא" - כלומר - להתחבר אל הרוח, להבין שיש בחיינו ובעולמנו יותר מאשר חומר בלבד. והשאלה כמובן מופנית אל החולמת - איך את מרגישה עם עצמך? האם את "מרחפת" לך בעולמות רוחניים ולפיכך החלום קורא לך "לנחות", או - האם את "קרובה מאוד לאדמה", ואז החלום כאילו "מזהיר" אותך מפני התרסקות עליה

lilyb

New member
תודה על התשובה

הגעתי לגמרי בטעות חיפשתי פורום על פרחי באך אבל לא מצאתי אז נכנסתי לפורום הומואפתיה לראות מה קורה אצלכם... בקשר לחלום אני די מקורקעת לאדמה ועד עכשיו הגשמתי את עצמי ואפשר להגיד שאני במקום בו אני רוצה להיות, אבל לאחרונה אני מרגישה כאילו די אזלו לי הכוחות, אני מרגישה עייפות וקשה לי להכריח את עצמי להשקיע בלימודים כבעבר , אולי זה קשור לחלום? אין לי מושג לכן גם פניתי אליכם

שלום לילי ותודה ששבת אלינו

אני אוהב את הראיה של גריני. היא נכונה. אלה הדקויות שעושות את כל ההבדל. עצם העובדה שחיפשת, יגעת והגעת אומרת שנותרה בך אנרגיה לחולל שינוי אמיתי. לא יתכן מצב שבו הגשמת את עצמך, הגעת אל מקומך ונותרת חסרת אנרגיה להמשיך הלאה. משהו פה לא פעל נכון. יש מקום שבו זולגת אליו אנרגיה חיונית והוא בא ממקום עמוק יותר מכפי שהתודעה יכולה להגיע. ואת בת 22. לו שמעת לי, זה הזמן בשביל לקבל רמדי הומיאופתי = שיעור, תיקון. כנראה שזה הזמן ללימוד עצמך. עליך טרם כתבו בספרי הרפואה
אלישוע

למעלה