חלומות

lilyb

New member
בהמשך למה שכתבתי

זה לא שהגשמתי את עצמי לגמרי יש לי עוד הרבה שאיפות ומקומות אליהם ארצה להגיע, הכוונה הייתה שיחסית לגילי הגעתי למקום טוב, למקום בו שאפתי להיות בגיל זה והבעיה כפי שאני רואה אותה שפתאום אין לי יותר כוח "להלחם" כאילו הוציאו לי את כל האוויר ואני לא כל כך מבינה מאיפה זה בא או יותר נכון מה "פוצץ את הבלון"
כיוון שכביכול הכל טוב בחיי הלימודים , החברים המשפחה בקשר למה שגריני כתב על הרוחניות, אני אמנם לא מחוברת לגמרי אבל אני כן מנסה להיפתח, לא מזמן עשיתי רייקי 1 ואני מתעניינת בפרחי באך אבל כנראה שזה לא מספיק... בקשר לרמדי הומיאפתי אני לא כל כך יודעת מה זה אשמח אם תפרט

גריני

New member
בוודאי שזה קשור לחלום

ועפ"י תפיסת עולמי - לא קיים "במקרה הגעתי".... הגעת שלא "במקרה"... אז כנראה שהחלום אכן מראה לך, בדרך הסמלית המיוחדת לחלומות, שאת טסה "נמוך מידי" - קרובה מידי לאדמה. ייתכן שאזלו לך הכוחות משום הניתוק מהרוח. חיבור לרוח הוא זה שנותן את האנרגיה, את הכוחות להמריא
הנפש שלנו ממריאה כשאנו מבינים כמה עקרונות רוחניים. החלום שלך קורא לך משום שזו העת הנכונה בשבילך

אם אפשר להוסיף....

דברת על שאת מרגישה שהתפוצץ לך הבלון.... זה נשמע לי דימוי דומה למטוס שקורס... לא ? אולי הדברים שהשקעת בהם עד היום לא איפשרו לך להמריא ? שבת שלום ויופי ש"נפלת" עלינו... דניאל

למעלה