חלונות מלוכלכיםםםם

vitamin P

New member
חלונות מלוכלכיםםםם

ביקרתי עכשיו בטרמינל... בדרך הבייתה הייתה תנועה נחמדה ביותר בנמל 5 נחיתות ו2 המראות והכל בחצי שעה שהייתי בה הבעיה היא שהחלונות מלולכים והמצלמה מעצבנת נחיתה אחת לא הספקתי לצלם כי המצלמה שיגעה אותי איך שאני לוחץ על רקורד היא שואלת אותי פתאום מה התאריך רררר נחיתה שנייה החלונות מלולכים מאודד מישהו צריך לנקות אותם זה ממש לא פייר ההמראות היו קצת יותר רחוקות אז לא היה מה לצלם כדי לתפוס תוצאה טובה גם תמונות הסטילס יצאו די מטושטשות בגלל הלכלוך (הקטנתי קצת יותר מידי כרגע- בערב תקבלו את שאר התמונות ובגודל סביר)

vitamin P

New member

ערן שחר

New member
זה תמונות מהיום? ( שבת)

המטוס של אלעל נשאר ככה בשרוול כל השבת או שהוא מחלל שבת?

vitamin P

New member
תמונות מהיום בצהריים

לא יודע אם כל השבת אבל כשבאתי הוא היה שם וגם כשהלכתי לא ראיתי מטוס אל על זז אבל במוסך של אל על ראיתי הרבה מאוד מטוסים כחול לבן כשהייתי אז סאן דור אחד הגיע(-:

eagle701

New member
בוקר טוב אליהו

מטוסי אלעל טסים בשבת מאז ומתמיד אני לא מבין מה ההפתעה הגדולה....

Matan103

New member
מאז ומתמיד?

אלעל חברה שומרת שבת ידידי.. אם הם לא היו שומרים שבת לא היית רואה את כל החרדים בטיסות מניו יורק, כי אלעל לא היו מקבלים הכשר על האוכל ועוד כל מיני הכשרי דתיים.

eagle701

New member
אז אני מבין שבחיים שלך לא היית בנתב

בנתב"ג או בקרבה לנתב"ג בימי שבת אני היתי והיו הרבה המראות של אלעל גם כשהיתי במרכז השליטה של אלעל פעם אחד מהעובדים הראה לי במחשב כמה טיסות יש לאלעל בשבת הם פשוט מתחבאים תחת אות קריאה של סאן דור אבל המטוסים והצוות והרווחים הולכים לאלעל ולא לסאן דור

Matan103

New member
המטוסים כן, בשירות סאנדור.

את החברה עצמה לא פועלצת בשבת.

eagle701

New member
לא הבנתי מה שאמרת:|

לסאן דור יש אך ורק שני מטוסי 757 סאן דור קמה בשביל לתת מענה לאלעל לזה שהיא לא יכולה לטוס בשבת כל הקטע בטיסות ביום שבת זה שהם מופעלות על ידי סאן דור נכון שהטייסים הם אותם טייסים והצוות הוא הותו צוות והמטוס הוא אותו מטוס אלה עם יש מטוס של סאן דור פנוי ובבקשה אל תתוכח איתי היתי אין ספור פעמיים בנתב"ג ביום שבת וראיתי כמה מטוסים של אלעל המריאו בן דוד שלי גר בראשון באזור שעוברים מעליו המטוסים שממריאים מנתב"ג ואפשר לראות בברור שהם שייכים לחברת אלעל סך הכל שינו את שם הטיסה במקום אלעל 475 נגיד לסאן דור 5475

נועם04

New member
מה זאת אומרת שני 757 , אתה

הולך לפי הסכימה , אז ידידי לא הצביעה קובעת EBO,EBY טסים גם טיסות אלעל רגילות , ושאר מטוסי החברה טסים סאנדור לפי צורך מבצעי (744,777 וכו') כמו שכתבת

747 400

New member
סליחה אני מצתער

שכתבתי תמונות יפה אתה יודעה שאיתקבנתי לתמונות יפות

ny22

New member
מנהל
נכון שהחלונות קצת מלוכלכים

אבל לפי דעתי, התמונות ממש יפות. תודה רבה ותמשיך לשים את תמונותיך בפורום.

ארזS

New member
עומר בעל הויטאמין P

אני לא מבין מה רע בתמונות הנ''ל. זה אולי לא מה שנקרא "איכות Airliners" [אפשר לחשוב...] אבל זה בסדר גמור ! וקבל
: להבא, תשרשר את כל התמונות להודעה הראשונה [איך אתה לא מכיר את זה...]. ככה השירשור יילך ישר ולא באלכסון כמו שזה נראה כאן...

vitamin P

New member
../images/Emo51.gif

כן התמונות באיכות טובה אבל הקטנתי קצת יותר מידי המקור יפה יותר הבעיה שהמצלמה שלי מבחינת צילום מטוסים והזום לא משהו חסכתי את הכסף למצלמה חדשה ומצוינת אבל אני חושב לוותר עליה ולהשאיר את הכסף בבנק לתקופת הצבא(-: נחכה ונראה תמונות נוספות בהמשך(-: אני עורך את כל התמונות והסרטונים לסרטון קצר על טרמינל 3(-:

נחמד מאוד !

מהיכן זה צולם ? אשמח לדעת איזה מפלס כי ביום יפה אשמח לסוע לשם להסתכל. אגב - עם מצלמה X10 שלא מעצבנת אותי עם תאריך (
) אני יכול להוציא שם תמונות טובות גם של נחיתות ? תודה רבה ושבוע טוב.

vitamin P

New member
X10 אופטי????../images/Emo99.gif

ואיי אני רוצה כזאת המצלמה שאני מתכנן לקנות היא זום אופטי X8 5.3 מגה פיקסל ועוד הרבה פונקציות מקצועיות הבעיה העיקרית היא שאני לא יודע אם אני רוצה להשקיע את הכסף הזה רק מאולם שחקים לצערי זה המקום היחיד שמאפשרים כמובן שיש עוד נקודות תצפית מדהימות מסביב לנמל למשל אם תצא מהטרמינל למחלף התלת מפלסי בקומה העליונה ותלך קצת מזרחה או מערבה יש מקומות יפים ופתוחים לצלם אך קצת יותר רחוק מהשדה מאשר אולם שחקים מקווה שהבנת ומחכה לתמונות היום הייתי בביקור קצת סתם בשביל הכיף גם עם המשפחה(-:

למעלה