חלונות מלוכלכיםםםם

תודה רבה

יום אחד (שיהיה יום יפה ושאבא שלי יוכל לסוע איתי) אני אצלם ואשתף תמונות כאן. המון תודה ותתחדש על המצלמה החדשה לעתיד :)

Matan103

New member
שלי סוני P73

4 מגה פיקסל עם זום אופטי X3 ודיגיטלי X3. כשקניתי אותה לא הבנתי ממש במצלמות והיום אני די מצטער על זה. אבל חפיף, לשימוש ביתי היא מצויינת. (לצילום מטוסים אולי קצת פחות..)

ny22

New member
מנהל
אני בטוח שתעזה את ההחלטה הנכונה

בכל מקרה - תתחדש! המצלמה שלי היא Canon PowerShot S1 IS 3.2 מגה פיקסל ו10 זום אופטי. אם תרצה לדעת עוד פרטים על המצלמה - אשמח לענות לך על שאלותיך (אם יהיו).

ארזS

New member
ny22 יש לך מצלמה מצויינת

גם לרונן הדייל יש כזאת מצלמה ותראה איזה תמונות מעולות שהוא מצלם.

eagle701

New member
גם מצלמה פשוטה כמו A75 יכולה לצלם

תמונות מדהימות מי שקובע את איכות התמונה הוא הצלם! וקצת המצלמה:) הנה קישור לתמונה שצילמתי בA75 שלי

ארזS

New member
תרשה לי בבקשה עוז...

אני חולק על חלק מדבריך. דבר ראשון אין דין תמונת הפרחים שלך כדין צילום מטוס. אלה הם שני סוגי צילומים שונים לחלוטין ! אני יכול להראות לך תמונות שצילמתי עם ניקון קולפיקס 775 בעלת רזולוציה של 2 מגה פיקסל , אבל לא תמונות של מטוסים. ואני לא מדבר דווקא על צילום מטוסים באויר. כי זה בכלל היה בלתי אפשרי עם המצלמה ההיא. אני מדבר על צילום בסגנון הפרחים שלך... אמנם נכון שיש צלמים שמצליחים להוציא תוצאות מדהימות גם עם מצלמה "פושטית", אבל כשאתה רוצה לצלם מטוס [ובעיקר מטוס בתנועה] אתה חייב משהו איכותי. זאת דעתי ואני מרשה לכולם לחלוק עליה...

MrHankeY

New member
אם כבר

מדברים על צילום מה הטקטיקה הבסיסית כדי לצלם מטוס בתנועה מבלי ש"תמרח" התמונה?

להחזיק יציב ולצלם

במהירות תריס הגיונית. על הכיוון של זה תקרא בספר המצלמה שלך.

ארזS

New member
כפי שדור כבר ענה

מהירות תריס גבוהה ולהחזיק את המצלמה יציבה.

MrHankeY

New member
תודה על ההסבר

עכשיו כל מה שצריך זה מצלמה ו.. אה כן לדעת לצלם כמו שצריך

vitamin P

New member
בגלל זה אני שוקל לקנות מצלמה חדשה

לצילום מטוסים ועצמים אחרים(
) לצילום אנשים ועצמים מקרוב המצלמה הנוכחית מוציאה תמונות מצוינות

eagle701

New member
את אורי פורת אתה מכיר נכון?:)

הקיצר היתה לו מצלמה של סוני 2 מגה פיקסל כשהלכתי איתו כמה פעמיים לפינל של 29 בהרצליה וצילמנו תמונות האיכות יצאה די סבירה ראית את המטוס בתמונה וזה מה שחשוב התמונה של הפרח סתם היתה לדוגמא אני יכול לצלם לך עכשיו שתי תמונות אחת אני יצלם והשניה נגיד אחותי של מטוס בידיוק באותה נקודה ואני מבטיח לך שתראה הבדלים בין התמונות למרות שצולמו מאותה מצלמה

ארזS

New member
לא מכיר באופן אישי

אה, והזכרת סוני. וזה השוני. [ואין כאן פרסומת אלא עובדה]. לסוני יש את העדשות הטובות בעולם. המחיר כמובן בהתאם... אני מעדיף הרבה מגה פיקסל והרבה זום בפחות כסף ואח'כ לנסות ולשפר את התוצאות. ובכל מקרה, אני לא מכחיש שהעין מאחורי המצלמה קובעת המון. אבל גם לעין יש מגבלות. וחוץ מזה שאת התמונות שלכם מפיינל 29 אני מכיר. אם הייתם מצלמים את התמונות האלה במצלמה עם יותר מגה פיקסל ויותר זום אני מבטיח לך שהיית מגיע לתוצאות הרבה יותר טובות. אבל הדיון הזה מתאים כבר לפורומים של צילום ולא לפורום חובבי תעופה...

למעלה