חלוץ הנהגה

חלוץ הנהגה

אם אתם לא זוכרים אני הייתי בחלוץ הנהגה... כבר שנתיים אני מנסה לרשום לכם כמה חרא היה לי שמה וכל פעם שאני באה לשלוח את זה או שהמחשב נתקע או שיש הפסקת חשמל ואני מגלה שהאל פסק לא מחובר למחשב בקיצור פשלות... אז אני מקווה שאני אצליח לרשום את הכל ולא יקרה כלום... אם אתם לא יודעים מזה חלוץ הנהגה זה האנשים שמפעילים את הקבטי"ה ואת המחסן ההנהגתי האקונומיה המרפאה וכו´... בקיצקץ אני שובצתי למחסן ההנהגתי... למרות שהראש מחסן ההנהגתי (שאגב הוא גם הראש מחסן בשבט שלי) לא רצה בהתחלה שאני או כל חמשוש מהשבט שלי יהיה במחסן כי הוא רצה לקרוע להם את התחת ולא נעים לו לעשות את זה למי שהוא מכיר... אבל בגלל שהוא ראה שחוץ משבט ערבה (וכן אני משתחצנת... ומגיע לי לפחות בנושא הזה) אף אחד לא תיפקד שם כמו שצריך שבט ערבה הרים שם את הכל ותפקד מצויין (כי אנחנו כלים דה...)וכל השאר (במיוחד שבט מצדה) לא עשו כלום כל היום שכבו בצל והתלוננו על החום אני לא אומרת שרק שבט ערבה תפקד אבל כל הערביסטים תיפקדו ועוד איזה 3 או 4 אנשים מבית הכרם וגם 2 בנים ממצדה... בכל מקרה אני שובצתי למחסן ההנהגתי היינו שם 3 מחסנאים (שאחד מהם לא יודע כמעט כלום) וראש מחסן אז לא יכלנו לעשות תורנויות כי צריך לפחות 2 מחסנאים בכל תורנות ולראש מחסן היו עוד תפקידים חוץ מראש מחסן אז נדפקתי במחסן מ6:30 בבוקר עד 12:15 בלילה בלי הפסקות אכלנו שם ישנו שם ה-כ-ל- אגב גם בארוחות שלי הייתי צריכה לחלק ציוד אתם לא יודעים איזה סיוט זה היה וההתנהגות שקיבלנו מהמרכזים והראשי חלוץ הנהגה היה כ"כ רע ומשפיל ובנוסף לכל זה בגלל שהשרמוטות לא עשו כלום היינו צריכים לעשות גם את העבודה שלהם (בניית הפארק קופים למשל) אין ממש אבל ממש לא נהנתי... בשלב מסויים פרשתי ויצאת 3 ימים לפני סיום המחנ"ק (יעני סבלתי רק 8 ימים במקום 11) וזהו בעצם

MajorGad

New member
גדוד כרמל, שבט מצדה, אימפריה

כל שבט קטן שהיה לו מישהו מגדוד השביעיסטים של שבט מצדה (גדוד כרמל, כמובן) זכה בלפחות 2 פרסים העומר, עם אנוכי, זכינו בפרס הכללי ובבטיחות דקר ב-2 כשראש החלוץ שלהם היה מהגדוד שלי וזוהר ב-3 כשמדריך ח שלהם מגדוד כרמל

אני מהעמר ואל תתחמק מהמציאות

קיבלנו פרס בטיחות ואת הפרס המרכזי לשבט הקטן שלנו תאכלו אותה!!!!!!!!!!!!!

יש לך בעיה עם שבטים קטנים!?

בשבט שלך אפילו השמיניסטים לא מכירים את כל השמיניסטים את הולכת ברחוב רואה קבוצה של אנשים ואת אפילו לא יודעת שהם בשבט שלך.... חוצמזה... אימפריות נופלות (והמבין יבין) ובלי להעליב אריאל שהם שבט הרבה יותר קטן יחסית לשלכם.. קרע את כ-ו-ל-ם (כולל אותכם!!!) במורל...!!

סין סין

New member
אה.. כי לא עשו איזה כפיתה טוב...

והרכבת יצאה מעולה וגם התורן שלנו היה מגניב

מה הקשר??

אם לא עשו כפיתה טוב אז מורידים יתרים?! ההפך!! אתם העמדתם בולים שם ואיזה 4 אנשים עלו על המתקן בלי יתרים בכלל... אתה יודע כמה זה מסוכן?? ולא ענית לי באיזה כיתה אתה?!

MajorGad

New member
חחח זה מזכיר לי...

שכשאני וחבר שלי חיפשנו סנדות לשער באה אלינו חמש8ושית מיונתן ושאלה אותנו אם אנחנו בצוות מטבח איתה... וכמו ששבט היובל שר במפקד ההנהגתי... יתרים, יתרים, יתרים...

חחחחחחח

בא אליי חמשוש ואני מדגישה חמשוש משבט אריאל וביקש דבק סנדות... אז אני עושה לא מה? מי נתן לך להביא את זה זה מסוכן וזה אז הוא אומר לי נו כבר עבדו על ילד מהשבט שלי שזה מסוכן אז רק תביאי לי את זה וזהו! (יצור!!)

MajorGad

New member
אגב חמשושים מאריאל...(לדניאל)

כשעבדתי על מתקן הקופים סינג´רתי חמשושית מאריאל (דנה) שתעשה את הקשר מוט...
, ואני כבר את שאר הכפיתה עשיתי (גם אם זה ריצוף!!!).

דנה היא אולי הילדה הכי מעצבנת

שאיי פעם הכרתי בחיי היא כזאת מטומטמת! וכן ראיתי שאתה מסתבך עם קשרי מוט...(חחחח)

MajorGad

New member
אוף זה תמיד יוצא לי עקום וזה...

תמיד מסתובב לי על הסנדה...

אפרופו דבק סנדות

אצלנו עבדו על חמשושית אחת ועל אחד מכתה ח שיביאו מיישר סנדות!!- אני חושבת... אז אמרו להם שזה מסוכן או משהו אז הלבישו עליהם כמו יוטה רק בצבע ירוק, אני חושבת שקוראים לזה אל-בד ~ יכול להיות? ונתנו להם להחזיק את מה שזה לא יהיה עטוף כזה והם החזיקו את זה בזהירות חחחח זה היה כזה מצחיק!!!!

סין סין

New member
היי ==>

מצטער אם העלבתי את השבטים הקטנים אבל אריאל ממש לא נצחו אותנו... יונתן זכו במורל... ונצחנו את אריאל בכדור עף... ואני בן... והשמינסטים כל השכב"ג מכיר אחד את השני... ובטח את בשבט קטן שם יש לכם חניך מכל כיתה...

אריאל קרעו אותכם במורל...

ולא כל השכב"ג מכיר אחד את השני עובדה שאיזו אחת שאלה את גד אם הוא איתה בצוות מטבח ולא אין לנו חניך מכל כיתה אבל הגדודים שלנו הם לא 50 איש... אנחנו לא הרבה כשכב"ג אבל אנחנו מכירים את כולם אישית כל אחד ואחד מכיר את השני זה ממש כמו משפחה ותאמין לי שאני מעדיפה את היתרונות והחסרונות של שבט קטן מאשר היתרונות והחסרונות של שבט גדול

MajorGad

New member
וירידה אחרונה על יונתן וזהו...

מי שמוריד יתרים סופו שיפלו עליו מגדלים
*הייתי חייב* , מצטער

למעלה