חלוץ הנהגה

כן אבל הוא

אוהב רק את מצדה ואת כרמל וגם קצת את מעפילים כי יש שם את איתמר שגב, נכון? סתאאאאם..... איתמר שגב?חחחח.... התכוונתי אותי.....

WA¥A

New member
כן

יתרים יתרים יתרים (מה שלא כופתים נופל, מה שלא כופתים נופל!...)

WA¥A

New member
גד

זה שיש לנו אותך כמדריך עזר ד´ בנים לא אומר שהזכייה בפרס הבטיחות והכללי היא רק בגלל שיש לנו חוצניק ממצדה רציני, אתה לא חושב שקצת (קצת הרבה!) התלהבת מעצמך??? הייתי מבינה, אם היינו מקבלים ממכם תמיכה והיויתם כחצי מהשכבג שלנו, כמו אצל זוהר לדוגמא (נראה לי בית הכרם עזרו להם בחלוץ), אבל אנחנו הצלחנו להרים את כל המחנ"ק לבד, בלי עזרה של כוח אדם של אף אחד מהשבטים הגדולים, חוץ מאדם אחד שקוראים לו גד, שעזר מאוד כמו כל אחד אחר -אבל לא מעבר- וזה שאתה עזרת לנו גד לא אומר שבגללך או בגלל כל אחד אחר ממצדה קיבלנו את הפרס הכללי או של הבטיחות אגב- אריאל מוסר שכפיתת 3 על 6 זה מזה נדיר (כשפירקתי ראיתי אחת 18 על 2) סליחה, אל תעלב או תקח ללב, כולנו אוהבים אותך ורוצים לבעול אותך (סחה סחה סחה!) נ.ב- איך היה המחנ"ק או שעוד מעט אתה יוצא למחזור השני ולא יהיה לך זמן לראות

MajorGad

New member
מי זה? ועוד משהו..

ולא, לא זכיתם בגלל שאני ממצדה והייתי אצלכם סתם ציינתי עובדה קטנה להמחיש שגדוד כרמל אימפריה היה לי מצוין המחנ"ק, חוץ מכמה קטעים שלא הייתי ראוצה לדבר עליהם בפורום זה.

MajorGad

New member
אה רעיה!

איך היה עם החניכים?
אני יוצא ב-24, זו גם הסיבה שחזרתי מוקדם בצהריים עם החניכים... איך היה בפירוק?ואיך זה שחזרתם ב-3 אם האוטובוס האחרון ב-8?

WA¥A

New member
אחלה

אתה לא יודע כמה אחלה היה עם החניכות שלי!!! הן ממש ממש נהנו מהפעולות והאוכל במטבח והכל... ממש זללו בפירוק היה אחלה בהתחלה, בצהריים כולם היו מחורפנים,סיגל רדפה אחרי טליה כל הזמן וניסתה לחבק אותה (לפני זה טליה מילאה אותה במים) עלק אוטובוס אחרון ב8... אמרו את זה רק כדי שנעבוד יותר מהר וזה רק גרם לאנשים לעבוד לאט כי חלק רצו להשאר עוד יום... בסוף עבדנו עד 12 ככה...

WA¥A

New member
ועדיין נשאר לי

צבע כתום בשיער... זה פשוט לא ירד שם אZ אמרתי לעצמי שאני אוריד את זה כבר במקלחת בבית, התקלחתי שעה (על השעון) עש איזה 4 ועדיין לא ירד אחרי איזה 10 חפיפות... אז אני אתקלח ואפרק את התיק עוד מעט חפש את שני, היא יוצאת לחלוץ הנהגה שלכם ותשאר שם כדי לשפוט

WA¥A

New member
לא ממש יודעת

כמה חמשושים (לא אריאל, על השאר אני לא יודעת) שמעתי שרוצים ללכת אה וגיא אהב את החתימה שלך (ground control...) שיר יפה אגב

למעלה