חלחלה

אמא66

New member
תודה מיכלי!

במקביל אני גם מנסה למצוא משקיע לעסק, אבל חלון ההזדמנויות שלי הולך ואוזל. אני צריכה לבצע את ההשקעות עכשו, אחרת אני אפספס שנה שלמה. כל שאר הפתרונות נראים לי זמניים. רק עסק משגשג יכול להביא אותי למנוחה ולנחלה האמיתית. להיות שכירה ב- 5,000 בחודש, זה לא פתרון. זה עדיין יגרום לי לדשדש באוברדרפט. יש לי גיבוי כספי מהמשפחה שלי, אבל אני לא רוצה להגזים עם זה.

m i c h a l i

New member
זה באמת נורא...

ואותי מעניין יותר לדעת, איך עבר הלילה שלך עם בתך? האם באמת היה קשה כפי שחששת? או אולי היה מקום לנחמה?

david461

New member
לא עד כדי כך כי

החזרתי אותה עייפה חבל על הזמן בשעה 2330 בדרך הביתה מהמדורה הלכנו לקנות קרטיב ונירדמה עם הקרטיב ביד בבית חבל שלא היתה לי מצלמה לצלם את הקטע ולמחרת כדי שלא יעלה לה משהו הבן שלי דאג להעסיק אותה בינתיים טפו טפו טפו

m i c h a l i

New member
שמחה לשמוע

ובאמת חבל שלא צילמת את הרגע

בלי הכללות

הרי זה די שכיח שאמהות משתמשות בילדים כדי להילחם באבות ולהיפך, רק שחבל שהן/ם לא חושבות/ים על הנזק שנגרם לך תרוץ אחר כך עם ילדים כאלה לפסיכולוגים.. הורי היו גרושים מהיותי בגיל 3 אומנם אף אחד מהם לא גידל אותי אבל אני כן זוכרת היטב את ההשלכות, רוב הזמן הם היו חברים אבל אני זוכרת שאמא שלי הייתה חוטפה "קריזה" הייתה מתנגחת בו וכול הזמן הייתה אומרת לי תגידי לאבי שלך... והוא היה עונה תגידי לאמא שלך... לא אשכח זאת לעולם. כשאני התגרשתי שוחחתי עם הגרוש שלי והפצרתי בו שלא נעשה זאת לילדנו וני כמוני יודעת שזה לא כדאי. הוא הסכים אבל לא ביצע במשך שנתיים לא הפסיק להשמיץ אותי ולהאשים אותי. כשהכיר מישהי הפסיק, וגם הילדים כבר הבינו מה באמת קרה. אז אנא ממכם מהמלחמות שלכם תרחיקו את הילדים.

היי

אני חדשה כאן אבל כיוון שגידלתי בן כמשפחה חד הורית, אענה לך על מה ששאלת לגבי השאלה שיש לך לאלוהים: אלוהים עסוק עם עוד כמה ענינים. באמת משפחות חד הוריות לא ממש בראש עניניו. האם אנחנו קוראים משפחה חד הורית למי שילדה כרווקה או לגרושה שבגלל העדר האבא בגידול הצאצא נהפכה "בעל כורחה" למשפחה חד הורית"?

david461

New member
מישפחות חד הוריות לא בראש שלו

אבל כיוון שמדובר בילד חשבתי שאולי בכל זאת הילד בראש שלו

הילד הוא בראש של ה', כנראה לא ביטאתי

נכון הכוונה. החברה שלנו היא חברה שגבר יכול לזרוע בכל עבר את זרעו ולצערי שוכח את תפקיד ההמשך שלו. ברגע שאנחנו כנשים נפסיק להתייחס לגבר כ"אחראי" (חחחחחח!) לילדיו, או ליתר דיוק, נפסיק לחשוב שהם "אחראים" יהיה יותר קל להתנתק מהדרישה ונעבור לשתף. לא רוצה לשתף בגידולו? מה אשם הילד??? למה לזרוע קללות בילד שבסה"כ לא היה חלק בבחירה האם להוולד?? אני רואה שזה מחייב אותי להסביר יותר לעומק את המחשבה שלי. מבטיחה שמחר אני אכנס אם מישהו ירצה לשמוע. רק עברתי דירה בסופ"ש לבד (בלי מובילים) ואני גמורה. לילה טוב גלית

למעלה