חלימה וחלומות צלולים

bertcat

New member
חלימה וחלומות צלולים

שוב מעורר הפרובוקציות שלכם... מקריאת ההודעה של בן אלי הבנתי שעשיתי טעות בהבנתי את המונח "חלום צלול" כמונח זהה ל"חלימה". המונח חלימה או Dreaming הוא מונח שתווה קרלוס קסטנדה והוא מתייחס למצב בו אנחנו מודעים לכך שאנחנו חולמים ומתוך כך אנו הופכים מודעים לגוף האנרגיה שלנו, מתוך מצב זה אנו לומדים לשלוט בגוף האנרגיה, מפתחים אותו, מטיילים איתו בעולמות שונים. מצב זה מביא לחוויות מדהימות אבל גם לסכנות רבות, זאת בניגוד לחלומות צלולים אשר מתבצעים בתוך גוף וירטואלי, בו אין סכנות. המונחים אינם זהים כלל, הידע שלי הוא בחלימה ואין לי כל ידע בחלומות צלולים. לכן, כל דברי הקודמים הם הבל הבלים, שטויות של דבילים והפלצות של מפגר. אני מפגר אני מפגר ..... שומר על זכותי לדבר שטויות עד אין קץ... שלכם... bertcat bertcat

snork

New member
שאלות, שאלות, שאלות...

האם המעבר בין חלום צלול לחלימה הוא קשה כל כך, או שלא קיים מעבר כזה בכלל? והאם זה חכם להיות מודע לגוף האנרגיה שלך, אם התוצאות יכולות להיות כל כך הרסניות?? אני לומדת מה"שטויות" שלך, אז בבקשה אל תפסיק...
snork

שריר

New member
כל עוד אנחנו יכולים ללמוד מטיפשותך

אתה יכול להמשיך להיות טיפש

snork

New member
לא מסכימה...

טיפשות גובלת בגיחוך... זה לדעת שאתה טועה ועם זאת להמשיך ולדבוק בדעה שלך, מה שלא נכון במקרה הזה.

BladeRaider

New member
אני מאמין במה שהגיוני

ובהתחשב בעובדה שלא נתקלתי בגופי אנרגיה (להגיד שנתקלתי אבל שכחתי שקול ללהגיד שאני אלוהים, אני יכול להרוג את כולכם, פשוט לא בא לי) אני לא רואה סיבה להאמין בהם **אם לפחות, לוחם נעלה, היית מסביר לנו, לאספסוף הפשוט והבור, את הדברים בצורה עממית יותר, בצורה מדעית, כדרך שמסבירים לילד קטן, במקום לדבר עליהם בצורתם האמיתית בשפה קשה מדיי, אולי היינו יכולים להבין את דרכיך לוחם נאצל** למי שלא הבין ** = אזהרת ציניות, אם לא הבנתם גם עכשיו, חבל מאוד, ממש חבל......

שריר

New member
מה זה כ לההערות האלה לוחם מעולל

כאילו הוא בא לעזור דבר שני אי אפשר להסביר א ת זה מדעי כי המדע לא מכיר בזה ואתה גם לא חייב אבל לא סיבה להיות ציני כאילו יש כל כך דברים שהמדע לא יודע אז אין את זה כאילו לפני 500 שנה לא יכלו לעוף וחשבו שיש מכשפות שאולי יש אז זה שאתה לא רוצה להאמין סבבה אבל דיי עם הערות המטוטמות דבר שני במקומך הייתי מתחיל להטיל ספק במדע

BladeRaider

New member
מה?

בעד מי אתה? אני או הוא? אני ירדתי עליו ועל הפרובוקציות העלובות שלו. מה אתה רוצה להגיד עם המכשפות? אני לא הולך כמו עגל עיוור אחרי מדענים, אבל אם הם אומרים משהו שנשמע הגיוני + נימוק הגיוני אני נאלץ לקבל את זה כהגיוני. אבל כשמדברים איתי על גופי אנרגיה......

BladeRaider

New member
סליחה.... תקראו את זה לפני תגובה

BERTCAT הצלחת לעצבן אותי עם ההודעה שלך, לכן הגבתי בעצבים עכשיו אני הרבה יותר שקול ורגוע, ולא הייתי מגיב ככה, לא ממש קראתי את ההודעה שלך, ואם ניתן למחוק את ההודעה הזו הייתי עושה את זה

bertcat

New member
BladeRaider ושריר

תנסו הפעם לקרוא את ההודעה שלי בלי להתעצבן ועד הסוף. אתם כועסים עלי על מה??? על זה שאני מדבר לא ברור?? סליחה, באמת. על זה שאני מאמין בגוף אנרגיה, אותו המדע לא מכיר? זכותי. בפורום הזה אתם עוסקים בתחום אשר אני בטוח שרבים מחבריכם, או הוריכם מגחכים ממנו, לא מבינים למה זה טוב, מה זה נותן לכם. למרות זאת, אתם יודעים שזה אמיתי, שזה מרתק, ולכן אתם ממשיכים לעשות בזה, לחוות את זה, ואפילו, לשתף הזה את קוראי פורום זה. אני עוסק בחלימה, אני יודע מה קורא לי, ולכן אין לי צורך באישור שלכם באמיתות הדברים. אני חושב שתחום החלימה מצוי מחוץ להישג ידו של המדע, מכיוון שהמדע תפקידו לאשר את דרך המחשבה שלנו, בני האדם, לסדר את העולם שלנו לפי כללים ברורים, הגיוניים. רגשות, תחושות, חלימה, פחד, שינאה, אושר ועוד דברים לא ניתנים למדידה, לא ניתנים לבדיקת מעבדה. את מי אתם אוהבים יותר, את אמא או את אבא??? את מי אתם שונאים יותר, אותי או את בן לאדן??? חלומות נעימים.

נכון מאוד!

אני מאמין בהרבה דברים שלא נבדקים ע"י המדע או לא הוכחו על ידיו... בכל מקרה, לא משנה במה אתה מאמין זאת זכותך ושום שריר לו יגיד לך אחרת... אז שריר... תבקש סליחה! באמת... מה זה?

Variety

New member
לא מצליח למחוק, זה לא מתחבר...

...כאדמיניטרטור. אז אני אנסה כבר מתישהו בפעם אחרת. חלומות פז, Variety-

אני לא קראתי את זה אפילו

אני לא קראתי את כל השיחה הזאת אבל רק ראיתי שאומרים ששריר מעצבן... בגלל שאת שריר אני מכיר אז אנחנו צוחקים כל הזמן אחד על השני... אם תסתכל למטה בדפים תראה שהיו עוד כמה כאלה
בכל מקרה זה היה בצחוק!

bertcat

New member
תשובות תשובות תשובות

המעבר מחלום צלול לחלימה באפשרי. את צודקת בשאלה שלך לגבי האם זה חכם להיות מודע לגוף האנרגיה, זהו אכן מצב שיכול להיות הרסני - בניגוד לחלום צלול, שהוא מצב של דמיון מודרך, בו אפשר לעשות מה שרוצים, מצב של חלימה הוא מצב בו אני לא שולט בחלום אלא רק מודע לקיומי, לגופי. הסכנה קיימת אבל היא קטנה בהתחלה, וגוברת ככל שהמיומנות עולה והנסיון גדל, כך שגם היכולת להתגונן גדלה. האפשריות בחלימה הן גדולות יותר מבחלום צלול, התחום אותו אפשר לחוות גדול יותר, היציאה מהאני הפנימי אל העולם החיצוני פותחת אפשריות מדהימות, היכולות להביא לאושר רק, שמחה, ידע, וגם עצב, פחד וסכנה. הדבר דומה ליציאה מבית אל הסביבה שלנו. תינוק שיצא לבד מביתו יתקשה לשרוד, אבל הוא גם לא יכול להתרחק למקום מסוכן ממש. אם הזמן, הוא לומד ללכת ובמקביל גם להזהר מסכנות. האפשרות של להשאר בבית כל חייו קיימת והיא בטוחה יותר, לכן, עליך לבחור בין המקום הפנימי הבטוח לבין אין סוף האפשרויות והסכנות בחוץ.

snork

New member
דוגמא...?

אפשר אולי לקבל בבקשה דוגמא פשוטה למה אפשר לעשות ב"חלימה" שלא ניתן לעשות ב"חלום צלול"?
snork

bertcat

New member
בבקשה

בחלום צלול, הדמיון שלך הוא קצה היכולת שלך. בחלימה, אפשר להגיע למקומות בהם התפיסה היא שונה לחלוטין מהתפיסה שלך כאדם, לראות מראות שלא ניתן לתאר מכיוון שהם מעבר לדמיון. ברור שחבריך לפורום יזלזלו במה שאני אומר מכיוון שזה כאילו נורא קל לספר שאני עושה דברים מופלאים אבל לא יכול לתאר אותם. אבל אנסה. שמת לב לתחושות בזמן חלום צלול? לא למראה ולא למחשבות אלא דווקא לתחושה, הלחץ על הגוף, ה-Feel. בחלימה יש חשיבות לתחושה, לידע אשר אני צובר, כמו בחלום, שאת פשוט יודעת מה את צריכה לעשות עכשיו, את מפחדת ממשהו, את שמיחה ממשהו, אחרי זה, מתגבשת תמונה הגיונית בגבולות הדמיון שלך אשר מזבירה למה את שמיחה או ממה את מפחדת. מקור התמונה הזו הוא בתחושה, באנרגיה אשר עברה בך ואת מפרשת אותה באופן בו את יכולה להבין אותה, בצורה האנושית, בתחום ההבנה שלנו כבני אנוש. גם בחלימה, בדרך כלל אני רואה מראות אנושיים, אבל אני שם לב יותר לתחושה, לאנרגיה, ומנסה להעזר בפירוש האינסטינקטיבי שלי על מנת לחדור דרכו אל העולם ברחוק בו אני מצוי. בי

bertcat

New member
תשובות תשובות תשובות

המעבר מחלום צלול לחלימה באפשרי. את צודקת בשאלה שלך לגבי האם זה חכם להיות מודע לגוף האנרגיה, זהו אכן מצב שיכול להיות הרסני - בניגוד לחלום צלול, שהוא מצב של דמיון מודרך, בו אפשר לעשות מה שרוצים, מצב של חלימה הוא מצב בו אני לא שולט בחלום אלא רק מודע לקיומי, לגופי. הסכנה קיימת אבל היא קטנה בהתחלה, וגוברת ככל שהמיומנות עולה והנסיון גדל, כך שגם היכולת להתגונן גדלה. האפשריות בחלימה הן גדולות יותר מבחלום צלול, התחום אותו אפשר לחוות גדול יותר, היציאה מהאני הפנימי אל העולם החיצוני פותחת אפשריות מדהימות, היכולות להביא לאושר רק, שמחה, ידע, וגם עצב, פחד וסכנה. הדבר דומה ליציאה מבית אל הסביבה שלנו. תינוק שיצא לבד מביתו יתקשה לשרוד, אבל הוא גם לא יכול להתרחק למקום מסוכן ממש. אם הזמן, הוא לומד ללכת ובמקביל גם להזהר מסכנות. האפשרות של להשאר בבית כל חייו קיימת והיא בטוחה יותר, לכן, עליך לבחור בין המקום הפנימי הבטוח לבין אין סוף האפשרויות והסכנות בחוץ.

למעלה