חלימה וחלומות צלולים

שריר

New member
מה אני עשיתי אני שכנעתי אותו שזה לא

בסדר שהוא היה ציני בקשר להאמנה אני מאמין בכל דבר חוץ מכמה דברים שממש לא נראים לי הגיונים אבל אם אתה מאמין סבבה אני רוצה לדעת מה זה זה לא שאני לא מאמין אבל אני לא יכול הלאמין במשהו שאני לא מבין קראתי את התשובות ואתה יכול לתת דוגמא למשהו שאתה יכול לעשות בגוף אנרגתי? ואם העלבתי אותך או עיצבנתי אותך או חשבת שאני מעוצבן עליך אז סליחה אני ממש לא מעוצבן עליך אפילו שמח שהגעת לפורום

bertcat

New member
דוגמאות

אני שמח שהגעתי. מה אתה יכול לעשות עם גוף האנרגיה שלך? הכל. כל מה שהגוף שלך יכול לעשות ובנוסף כל מה שאתה יכול לעשות בחלום. זה נפלא לא?? שילוב מנצח. א. אני יכול לטייל לי ברחוב דיזינגוף, ללכת לים ולעשות דברים שהגוף הפיסי שלי יכול לעשות, כל זאת בחלימה כמובן. אנשים לא רואים אותי, אבל אני רואה אותם ונמצא לידם. כאן בטח תשמח לשמוע שאני לא קיבלתי את זה כמובן באליו אלא בדקתי את זה, בדקתי שאכן הייתי במקום מסוים על ידי וידוי פרטים, למשל, הסתובבתי בבית שלי, אבל בחדר אחר, וראיתי פתאום את חברה שלי, שהתעוררה לפני, מיד התעוררתי כדי לבדוק והיא באמת היתה איפה שחלמתי שהיא היתה ולבשה את אותם בגדים. היו עוד מקרים שוידתי את אמיתותם, כי זה באמת דבר שקשה לתפוס. כיום, כשזה קורה אני כבר יודע להבחין אם זה באמת, או שזה חלום רגיל. ב. אני יכול לראות את העולם מנקודת תפיסה שונה מהתפיסה היום יומית שלנו, ולכן לראות את הדברים באופן שונה לחלוטין, בנקודה זו קשה לי להביא דוגמאות, משום שהתפיסה היא שונה כל כך, ולא ניתן לתארה במילים. זה פשוט אחרת, וזה אמיתי לגמרי, כלומר, אני נמצא בעולמות רחוקים. הרי עם אני יכול להיות בדיזינגוף בזמן שאני ישן בבית, למה לא אוכל להגיע לסוף היקום? ג. אני יכול לתקשר עם אנרגיות זרות, אשר מסתובבות בעולם ומתקשרות איתך ואיתי בחיינו הרגילים, אבל בחלימה קל לזהות אותם ולהצמד אליהם. ולסיום, ספקנותך נהדרת, כי מצד שני אתה צמה לדעת עוד ולשמוע דברים חדשים. על תוותר על הספקות, ועל תפסיק להיות פתוח לחדש.

שריר

New member
למה אתה חושב שכל הפורום הזה נגדך? ../images/Emo80.gif

אז מה שאתה חושב יקרה? או מה שאתה מרגיש? במישור של המציאות ושל "החלום" שבו אתה נמצא אני לא מבין למה זה מסוכן?

שריר

New member
תתעלם מההודעה למעלה אז זה בעצם

חוויה חוץ גופנית שרוב הפורום כן מאמין בה ואםילו רוצה להגיע אליה מה הסכנות?

bertcat

New member
למה זה מסוכן...

קודם כל, טוב, מספיק, בו נשכח כבר את ההתחלה הסוערת ופשוט נכתוב הודעות לעניין. אני מפסיק. עכשיו. די. זהו. טוב. די. במצב של חלימה אתה נמצא לא בגופך הפיסי אלא בגוף האנרגיה שלך. במצב רגיל, הגוף הפיסי וגוף האנרגיה הם שני חלקים המשלימים את ישותנו. הימין אחראי על הפיסיות, העולם הרגיל, התפיסה היום יומית ואילו השמאל אחראי על המופשט. בחלימה, הגוף הפיסי ישן, משותק, לא מודע לעצמו ואילו הגוף השמאלי, גוף האנרגיה תופס פיקוד. המודעות שלנו היא מה שאנחנו, ביום אנו מודעים לגופנו ובשינה, בחלימה אנו מודעים לגוף האנרגיה שלנו. מודעות זו יכולה להפגע, עם גוף האנרגיה מת, החלק הימיני לא יכול להמשיך להתקיים לבדו, הם משלימים זה את זה. אבל העיסוק יתר בסכנות הנתונות לגוף האנרגיה הוא מיותר משום שכמו שכאדם אתה יודע שאש זה מסוכן, ואתה לא הורג את עצמך בטעות, כך גוף האנרגיה שלך מסתדר, מודע לסכנות וידע להמנע מעשייה מסוכנת.

שריר

New member
אז מה שאתה אומר אני יכול להגיע

לחוויה חוץ גופנית וברגע שהגוף יבין שיש משהו מסוכן אני אבין ואוכל להתרחק מה עשית בסוף הגלקסיה? יש חייזרים?(לא ציני באמת מענין אותי) זה נראה לי מאוד מגניב וגם לא היה איכפת לי לנסות אבל מאוד מפחיד אותי הפחד מהלא נודע כמו השאלה של הממות בחלםו צלול מפחיד אותי הקטע של הסכנות אם הבנתי את ההסבר שלך אז הסכנה של המוות היא כמו הסכנה בחיים מוות נכון? איך אתה מגיע נקרא לזה חוויה חוץ גופנית?

bertcat

New member
חוויה חוץ גופית

תודה שנתתה לי את המילים הנכונות, חוויה חוץ גופית. הבנתה נכון. אני מאמין בך ובכל אדם שאם הוא מצליח לשרוד בעולם המסובך שלנו שבו חוסר תשומת לב יכול להביא אותנו לפגיעה מיידית (הליכה לתוך כביש סואן, למשל), שאותם אינסטינקט השרדות ימשיך לעבוד ולשמור עלינו גם בחלימה. מה עשיתי בסוף הגלקסיה? מה שאני עושה פה, ממלא אחר הסיפוקים שלי, מחפש אושר, שימחה, ידע, וגם פוחד ובורח (בעיקר מעצמי). זה לא משנה כמה רחוק תלך בחלום שלך, עדיין אתה אתה, והרצונות שלך זהים. יש חייזרים? כן ולא. ההגדרה המקובלת של חייזרים עם עיניים גדולות וכאלה לא מתאימה. יש אנרגיות שאינן בני אדם, למשל, בחלום אתה יכול "לדבר" עם חתול ואתם תבינו אחד את השני. כמו כן, יש גם אנרגיות אשר ביום יום אנחנו לא מסוגלים לשים לב אליהם ובחלימה אנחנו יכולים "לדבר" איתם, הם שונים מאיתנו יותר מהשוני ביננו לבין עצים למשל, ואתה קורא להם חייזרים. איך אני מגיע לחוויה חוץ גופית? אני רוצה בכך. טוב, אני אנסה לפרט. בעיקרון, כן, אני רוצה להגיע למודעות צד שמאל שלי בזמן השינה, ולכן, אני עושה זאת. ברגע שסיפרו לי שזה אפשרי, רציתי, כמו שאתה רוצה עכשיו לחוות את זה ולכן, זה קרה. התרגיל הפשוט הוא לחפש את הידיים בחלום. מצאתה אותם, הפכתה מודע לגוף האנרגיה שלך. על ידי תרגול תוכל לפתח יכולת זאת, להשאר במודעות לגופך ולהתחיל במסע המדהים ביקום האין סופי.

shkool

New member
כמה דברים.............

היי! נגיד שבחלום מצאתי את הידיים שלי, מה אז? היה לי חלום צלול בו הסתכלתי על כפות הידיים שלי ושום דבר לא קרה, החלום הצלול המשיך כרגיל... זה נכון שיש מן חוט אנרגטי המקשר בין גוף האנרגיה לגוף הפיזי? איך אתה חוזר לגוף הפיזי שלך? שלך, shkool

snork

New member
טרום שינה....

האם חוויה חוץ גופנית קשורה גם למצב של טרום שינה? אתמול עשיתי ניסוי ואמרתי לעצמי שאני אשים לב לכל שלב עד שאני נירדמת. אני לא יכולה להגיד שהלך לי ב100 אחוז, אבל בשלב מסויים הרגשתי שהנשימה שלי נהיית עמוקה יותר ואיטית יותר והתרכזתי בה עד שהייתה לי הרגשה של שיתוק. אני לא זוכרת יותר מזה ממש... כלומר, השאלה שלי... אם במצב של שיתוק שינה הגוף הפיזי שלי בעצם משותק, זה אומר שגוף האנרגיה שלי פעיל, ואני יכולה להגיע לחוויה חוץ גופנית?
snork

snork

New member
טוב, לא חשוב... ../images/Emo13.gif

קראתי באתר והבנתי שזה wild או משהו... אבל עדיין, עם חלימה זה להגיע לחוויה חוץ גופנית, אז כל מי שחולם חלומות צלולים שהם wild יכול בעצם לחוות מה שאתה חווה, אני צודקת?

BladeRaider

New member
ובכן....

כשאתה מציג את הדברים ככה זה נשמע הרבה יותר אפשרי מאשר מה שהצגת קודם..

שריר

New member
עד יום ראשון לחכות טוב נו

אוקי אז SHKOOL או בלייד רשמו שאלה שאני גם רוצה לדעת איך חוזרים לגוף או איך מתעוררים דבר שני התרגיל של ההתסכלות על הידיים ואז על חפץ איך אני מבין שאני נהיה מודע ושאלה אחרונה מה הקשר בין חוויה חוץ גופנית לבין לוחם?

shabaz

New member
אני מצטער אבל

אתה פשוט מדבר שטויות. צדקת שאמרת שיש לנו גוף אנרגטי אבל רק לפעמים אנו מוציאים אותו כאשר אנחנו בתוך חלום. או קיי עכשיו...הקרנה חוץ גופנית זה ממש לא מסוכן אם זה מה שאתם מתכוונים (או שאתם מתכוונים להטלה אסטרלית? אם כן אז תקנו אותי) בהקרנה חוץ גופנית אין שום אפשרות שתיפגע. אם אתה מרגיש שאתה בסכנה (נגיד אתה רואה שמשאית עומדת לפגוע בך) לא קורה לך כלום...וחוץ מזה כמעט בטוח שתמצא את עצמך במקום שבו השארת את גופך הפיזי ללא כל פגע... רק שתדעו...רק הגוף הפיזי יכול להיפגע. הגוף המנטלי,רוחני,אנרגטי או כל שם שתקראו לו ישאר תמיד גם אחרי שכדוה"א יחרב הוא יכנס לצורת חיים אחרת (תמיד תהיתי אם יכול להיות שבגלגול הקודם הייתי חייזר) מקווה שעניתי לשאלתכם...אם לא אז תגידו לי מה לא הבנתם ואני ינסה להסביר יותר בפירוט. שבז

שריר

New member
bretcat הרבה הרבה הרבה הסברים

על חוויות חוץ גופניות מאיך להכינס ועד איך לצאת איך לזוז המדריך השלם

bertcat

New member
אולי זה שטויות אבל אולי לא

אני מספר לך את הפירוש שלי לחוויות שעברתי, זוהי הבנתי. אתה יודע דברים שונים, ואומר שזה שטויות אבל אולי בסך הכל אנחנו רואים אותו הדבר בצורה שונה. ושאלה, חווית חוויות של הטלה אסטרלית (ותסביר לבור מה זה?), הקרנה חוץ גופית (ואת זה?), הרגשתה סכנה תוך כדי החוויה הזו וידעת שלו יקרה לך כלום, או ניסית ולא קרה לך כלום. זה מעניין אותי לשמוע מאדם שחווה חוויות דומות כשלי את ההרגשה שלך וההבנה שלך. ולגבי נצחיותו של הגוף המנטלי, אמונה או ידיעה? בי.

~דויד~

New member
לא ../images/Emo12.gif

אבל אני נותן בוקסים לכריות ולובש תחתוני בוקסר בצורה הרגילה.

למעלה