לגבי חליפות הטאקוונדו אני יודע שמישהו יבא במחירים מאוד מגוחכים מקוריאה ויותר מכך המחיר המדובר הוא פחות ממחצית(30% לערך לחליפות הטובות ביותר של הטאקוונדו ) המחיר בחנויות כאן בארץ . בכל אופן אשמח לשוחח איתך בפון תשאירי לי הודעה ונדבר . נשתמע חיים
תבדוק אני יודע שאתה בקשר איתם ( חחח ) . אגב ג'ס אני יודע שחלק מהעמותות בהתאחדות נתנו את החליפה מתנה לחניכים הרשומים בהם עם ההרשמה לשנת הפעילות החדשה היינו השנה (זאת בהתאם למחיר הנמוך שקיבלו) . בידקי עם המאמן שיבא את החליפות הוא מאמן בירושלים את לבטח יודעת במי המדובר כך גם בהתאחדות 0 הוא יבא את החליפות בתקופה בה אני יבאתי מסין הוא יבא מקוריאה ) . חיים
אני הייתי בשקר אם חברת קמיקזה שמייצרת חליפות באיכות גבוהה ומנכל שלהם בגרמניה ניסה לשכנע אותי להיות היבואן שלהם בארץ . אבל לי לא היה כסף לדבר ולא זמן. לדעתי אם מישהו יפנה אליהם יש על מה לדבר נחשבות לפחות לגבי קרטה כחליפות ברמה. לבסוף מישהו הביא לי מחו"ל חליפה.
בכל אופן אצלי בשנים האחרונות זה " לא סיפור" אני מייבא/מייצר את החליפות לבד ובאיכויות ממש גבוהות ( כך גם חלק ממהמנים נוספים שגילו את ה"פטנט" ) . בכל אופן גס' שלחתי לך פרטים והשארתי הודעה במשיבון מי ואיך ניתן לרכוש חליפות טאקוונדו . כהן חיים התגוננות רחוב