חלמאות בדואר ישראל

סמארה. אני אסביר למה

1. היא ילדה. כשהופכים ילדים תמימים למשהו חולני זה מפחיד. 2. יש לה כותונת לבנה ושיער שחור ארוך על כל הפנים- זה המראה המדויק שיש לחולי נפש בבית משוגעים. בגד לבן ושיער מוזנח+חיוורון 3. היא יוצאת מהטלויזיה כשיש שלג. שלג בטלויזיה הפחיד אותי מאז ומתמיד (בגלל הסרט פולטרגייטס- הילדה נשאבת לתוך הטלויזיה ע"י רוחות רפאים) 4. היא לוחשת. כשמישהו לוחש זה תמיד מפחיד 5. היא צצה בפתאומיות במקומות הכי לא צפויים (אמבטיה, טלויזיה, ארון ומראה- שזה הכי מפחיד. רוחות רפאים לא אמורות להשתקף במראה והיא עושה זאת בכל זאת!!! ) 6. היא רוצחת אנשים ע"י בהלה. מרוב הפחד אנשים מתים ומתעוותים. 7. אמא שלה פסיכית- גנים לא טובים. מה הסרט הכי מצחיק שראית?

סנעיר

New member
לכוסית עם הבועות-נזלת על המגלשה [?]

עד כמה אתם רוצים להתמקח עם תימני זקן על חבילת פטרוזיליה בשוק ראש העין?

DredLox

New member
בכלל לא....

איזה סיוכי יש לאשכנתוז כמוני מול תימני שועל קרבות וותיק...אני אצא בלי התחתונים...והכל בגלל גת : ) איך זה שאנשים אוהבים טע'חת יותר ממומחוי?

מה נראה לך?? ט'עחת

זו המצאה קלאסית! כל מה שבא אחר כך זה סתם עוד ניסיון להכניס משהו אחר לחיים שלנו ולהפוך אותו אותו לשיגרה מגניבה כמו ט'עחת. אבל ט'עחת תמיד ישאר. איך אומרים אצלכם בבית- ג'חנון או ג'יחנון?

THE ronch

New member
לא אומרים

אמא שלי יקית. להיות עצלנית או לרדת כבר למכולת?

W a C K o

New member
את כל כך לא קשורה לאריאל

לא יורדים פה למכולת.. לפוצץ לחראדוסים בחוץ את התהלוכה החופרת הזאת או לשבת בבית ולסבול? :\

W a C K o

New member
כוסית ויפה

להגיד למישהו את כל מה שרוצים או לשקול מילים? גם אם זה אמצע הלילה :(

להגיד הכל במיוחד באמצע הלילה

זה כמו רומיאו וג'ולייטה. אפילון כדאי לצוטט משייקספיר. מחר כשאתה קם תכתוב מה חלמת.

THE ronch

New member
:|

קמתי לפני שעה וחצי וחלמתי כל כך הרבה חלומות, אלוהים כמה ישנתי :||||||| החלום שהתעוררתי ממנו היה שיש לי בית ריק שלא שלי (true
) ואני מזמינה אנשים והם שוברים לי את הבית :| מה התכניות ליום שישי?

וואלה, לא יודעת.

נכון בקיל ביל הקטע הכי יפה זה הקטע שהיא לומדת אצל הסמוראי "פאי מיי"?

DredLox

New member
ממש לא!!!!!

הקטע הכי יפה בראשון זה האנימה על אורן אי שי, איך הורגים את אבא שלה...ובשני זה הקטע שבו היא מזיזה את האצבע ברגל, וגם כשהם יושבים ליד המדורה, וביל מנגן לה בחליל שהוא הכין לבד...

DredLox

New member
שכחתי להוסיף שאלה!

מי חוזר מחר הביתה אחרי שבועיים בגלות?

השיר של ארמגדון (אירוסמית')

זה שיר שאני יכולה לשמוע תמיד ואף פעם לא ימאס לי ממנו. אם היה מעיין קסום שכל מי ששותה ממנו היה מקבל חיי נצח. היית שותה ממנו? כן/ לא למה?

W a C K o

New member
את כל כך קלעת עם השיר הזה טשי....

לא הייתי שותה ממנו , אפילו שאני מת לדעת מה יהיה בעוד מלא שנים אחרי שאני כבר ירקב.. אבל אני לא חושב שלראות חיים שלמים משתנים ואתה מתבגר אבל לא זדקן בן אדם יכול להשתגע כל החברים ימותו וכל הקלישאות הרגילות.. אם יכלת לחזור בזמן לאן היית חוזרת מה היית עושה ולמה ? :p

DredLox

New member
איזה טעות לא לשתות...

היינו שותים כל החבר'ה... הייתי חוזר לארה"ב של שנות השבעים...לימים הראשונים של המטאל...עובד באיזה תחנת דלק ככה, ומעשן סמים כל היום... בגלל האווירה הקסומה של התקופה : ) כמה רגליים יש למרבה רגליים?

למעלה