חלמתי שאין לי השתקפות...

אסקורט

New member
גם אני מאוד אוהבת את השיר הזה...

ובכלל את הזמר דון מקלין שלמדתי להכיר מאימי. דרך מאוד מאוד מורכבת??? האם זה לא כך אצל כולם??? (או לפחות אצל אלה שמנסים למצוא את הדרך אל האושר). ואולי זה כך בגלל שאצלי הראש (האינטלקט) מושך קדימה ולא הבטן (הרגש). אולי כשהולכים עם הבטן קדימה הכל יותר פשוט...

Deerest

New member
לא, בכלל לא

זה לא אצל כולם. אני חושב שזה עניין של רזולוציה (מכירה לא?) הרוב עובדים עם פחות מ640-480. ככל שהיא עולה הדרך יותר מורכבת כי רואים ושומעים יותר פרטים. פרטים שמרכיבים את מבנה האישיות שלך. ואת החיים שלך. אני חושב ששילוב של המחשבה והלב הוא שילוב מנצח. איזון כבר אמרנו.

אסקורט

New member
ואוו!! תודה לכם על התגובות המרגשות

מחמם כל כך את הלב לשמוע את דבריכם!!! כרגע זמני לא מאפשר זאת אבל מקווה למצוא מחר את הזמן להסביר מה שלא הובן. שווה הסבר אני חושבת. חשוב לי שיראו אותי ויבינו אותי וזה כל כך כל כך נעים שמקשיבים לי... תודה לכם על ההקשבה, והחיבוקים והפירגונים... אני חושבת שאני ההוכחה לרווח העצום שטמון בלדבר ולהתחבר לרגשות למרות שגדלת במקום שלא מאפשר זאת ואלי בגלל זה אני קצת מבינה גברים שקשה להם (אבל מצד שני גם מצפה מהם שיצליחו במה שאני הצלחתי). ה מ ו ן ת ו ד ה, אסקורט

Deerest

New member
אסקורט

הסתובבתי קצת בחדרי הבית, ויש לי אלייך שאלה. אפשר? חשבת מה תעשי אם במקרה תפגשי את הגבר ה"מודרני" שיכולותיו הרגשיות עולות על שלך? משהו בבחינת "עכשיו שקבלתי מה שרציתי, מה אני עושה עם זה".

אסקורט

New member
הגבר ה"מודרני"...

הגבר ה"מודרני" שיכולתיו הריגשיות עולות על שלי יושיט לי יד ויעזור לי להגיע לרמה שלו. סך הכל היכולות הריגשיות שלנו ניתנות להרחבה ואני ההוכחה לכך. כך לפחות אני מקווה שיהיה כשיהיה ועל זה אני בונה...

אלמרה

New member
וזו כבר אסקורט מעט שונה...

התדמית לפחות של מי שנראית כל כך קשוחה ובוטה - לפתע מתרככת... אולי אני טועה אבל... מוכנה להודות שהפרגונים והחיבוקים שלנו עושים לך נעים? לי ברור שאחרי שתבהירי מה שלדעתך נחוץ לנו להבין ולהשלים את התמונה, מנקודת התצפית שלך, נדע יותר עליך ואודותיך וסיפורך יקבל משמעות מלאה. והתחזית שלי? נחבק אותך שוב ואת טוב תעשי אם תתני לעצמך דין וחשבון כאשר תתעמקי בשאלתו של DEEREST.

אסקורט

New member
קשוחה? בוטה? אני???

חיבוקים ופירגונים מאוד נעימים לי אז נא לפדות את ההבטחה שניתנה לי בזאת לחיבוקים נוספים
. ראה תשובה לשאלתו של deerest בהמשך לשאלתו...

למעלה