חם, חם מאוד, חם מאוד מאוד

אבח"י

Well-known member
וזה גורל כל ממואר.
בטח ספרתי פעם אחר פעם את האנקדוטה הזו:
בלימודי תואר שני בספרות, היה קורס ששמו: בין המספר, המחבר והסופר.
ברור שהתחלנו מאוטוביאוגרפיות כדי לקבוע כללים של "סיפור" ושל "סיפור אוטוביאוגרפי" ע"מ לבדוק אותם ביחס למספר.
אז קיבלתי לקרוא מאמר באורך של 100 עמודים שניתח 3 אוטוביאוגרפיות של אותו אדם.
השיעמום, אלוהים, השיעמום.

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
מה, לקנות באינטרנט?
אני לא קונה באינטרנט. אני תביא לי חנות, שגם במרחק הליכה או רכיבה על אופניים (קניתי אופניים. רגילות, בלי מנוע)
אני רוצה לראות פיזית ולמשש ואני רוצה לנסות ולמדוד. אני רוצה לשלם במזומן ואני רוצה לקחת את מה שקניתי מיד עם הקניה.
אני לא קונה באינטרנט.
אתה משלם בשקיות מלח או שהתקדמת לזוזים ?

קלייטון.ש

Well-known member
אתה משלם בשקיות מלח או שהתקדמת לזוזים ?
אני בעיקרון בשלב הבארטר אבל מי שלא אוהב שום דבר ממה שיש לי להציע בתמורה (שזה המצב בדרך כלל, ולמעשה תמיד, למרות שיש לי הרבה כשרונות), אני בלית ברירה ובחוסר רצון אתן לו מזומן.

דקל נור*

Well-known member
שלחי אותם לבני ברק, לדוגמא, לשבוע.
אבריימל'ה (10), אחראי על שליימלה (2). שרל'ה (8.5) על יוסל'ה (3.5), יצחוק(7) על מנדי (5) וכו, ואין פוצה פה.

בעצם, גם אצל בתי אפשר לקבל דוגמא. שם הילדים מתעוררים לכל המאוחר בשבע (כשהם ישנים אצלי, בתוספת ללילטוב, אני מאיימת שלא יעזו להתעורר ולהעיר לפני שמונה). יש רשימת תפקידים על הדלת- לתלות כביסה, לקפל כביסה, להכין אוכל (סלט, כריכים, חביתות, פשטידות ועוגות) להכניס כלים למדיח, לנקות את השולחן וכו. עובד יפה.
מעניין מה יגידו אצלך על השיר
גם אצלנו חלוקת תפקידים אבל רוב כח העבודה הזול שהיה לי כבר לא בבית. נשאר רק הצעיר והוא בגיל התבגרות מוקדם 🙄😒. הקראתי לו את השיר וכמובן גם את "גלגוליו של מעיל" המקסים. לא ידעתי שמולודובסקי כתבה ביידיש ומה שהכרתי זה תרגומים של אלתרמן.

צליליתה1

Well-known member
ואם חם, למה לא לשחק קצת בינגו?
אני לגמרי בעד האפרול שפריץ, (כמו כל משקה מוצלח, יש גם אין סוף ואריציות למתכון, עוד טיפה של זה, פחות טיפה ההוא) שלמדתי לחבב עוד לפני שהפך להיות מוגש במחירים מזעזעים תחת כל עץ רענן בארץ

1659510555409.png

סופהו 1

Well-known member
ואם חם, למה לא לשחק קצת בינגו?
אני לגמרי בעד האפרול שפריץ, (כמו כל משקה מוצלח, יש גם אין סוף ואריציות למתכון, עוד טיפה של זה, פחות טיפה ההוא) שלמדתי לחבב עוד לפני שהפך להיות מוגש במחירים מזעזעים תחת כל עץ רענן בארץ

צפה בקובץ המצורף 57089
בהתאם לתקופה, נראה ששכחו
SHOOTING
In the streets

monkey-gun-vector-illustration-funny-55804936.jpg

למעלה