תאריכי התפוגה בתעשיית המזון כמדיניות
הם מוקדמים לתאריך התפוגה המשוער באמת
כדי לקחת מקדם הגנה.
אין להם מושג איך האדם יחזיק את המוצר אצלו בבית,
או אפילו בסופר, כמה זמן המוצר מחכה מהרגע שירד מהמשאית בחוץ, עד שנכנס למחסנים.
בחורף למשל
מוצרי חלב מחזיקים זמן שבוע ויותר מאשר תאריך התפוגה הרשום עליהם.
שום דבר אני לא זורקת בגלל תאריך תפוגה
אני פותחת ומריחה
או שאני עפה אחורה מטר מהריח
ואז בשארית כוחותי זורקת
או שאני משתמשת.
חמאת בוטנים זה דבר שיכול להחזיק שנים ארוכות.