חמות נפשי עם פלישתים......

עציון

New member
חמות נפשי עם פלישתים......

או: חמותי -עצם בגרון!!!. להלן אירועים חיוביים שארעו השבת: הכל החל ביום ו´ כאשר הבאתי את חמותי אלינו הביתה. נכון, היא לא פתחה פה כל הנסיעה. אני, שהנני מוחצן יותר הסברתי לה על השכונות החדשות בפאתי העיר והיא רק מהנהנת בראשה- גם זו לטובה. שבת. הדלקת נרות. הכל טוב ויפה ונראה שזו תהיה שבת על הכיפק מה עוד שבבית :אשתי, אני וחמותי(סרט איטלקי של בניני). לאחר הקידוש, אשתי מגישה דגים בבישול מיוחד. משהו, משהו. שאלתי: יש עצמות? ענתה: לא, עד כמה שאני יודעת. הדג, כפי שנאמר לעיל -לעילא ולעילא. לפתע פתאום שיעול מכיוונה של חמותי .עוד שיעול . פניה מאדימים. ולאחר מכן נשמעים חירחורים. ע-צ-ם. זהו עצם הענין. היא בלעה או שנתקע לה עצם. אני המיומן מכולם.... מיד הורדתי אותה מהכסא והושבתי אותה על הריצפה(למה על הריצפה? אין לי מושג...). אשתי מחזיקה את ידיה. אני גוהר מעליה (אונס קבוצתי...) וצועק לה: סבתא, תפתחי את הפה.. היא חצי מעולפת -פופופותחת את הפה. אני מ-חדיר שתי אצבעות ללוע ומנסה לפשפש. ההיא נחנקת עכשו בגלל האצבעות. אשתי צורחת ואני, המיומן מכולם, תופס שלוה, תופס רוגע מעמיק את החדירה ו..אופס מגיע לעצם. לאט, לאט שולף ו..זהו. כולם מתפרקדים ארצה מחוסרי נשימה . אואטוטו מחוסרי הכרה. הלילה, כפי שאתם מבינים עבר עלינו(ועלי , המיומן מכולם, בעיקר..) עם ביוטים. אולי העצם תחזור? אולי השארתי מקצת מהעצם? יום שבת. השמש זורחת. השיטה פורחת והחמות רותחת. למה? מה קרה? " ביקשתי שתעירו אותי מוקדם? " היא צועעעקקקתתת..... אמרתי לה: אבל כתוב בספר תהילים: והוא רחום יכפר עוון ו...והירבה להשיב אפו ולא..יעיר את חמותו!!!! מה אומר ומה אספר...מוצאי שבת. "תודה לך עציון היה נהדר . אבל למה שתי אצבעות . מה אחת לא הספיקה?

עדי 4

New member
YYY ,עציון,אתה גדול

איזה סיפור. יש כאלה שהיו משאירים את חמותם להחנק עם העצם בגרון . אז אולי תסביר באמת,למה שתי אצבעות? שבוע טוב עדי

../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

ע צ י ו ן
בוקר טוב
עושה רושם שחמותך מעמידה אותך במבחנים מוזרים, ויפה מצידה שהיא גם מתמידה. הבוקר אני מחייכת עם ההודעה הזאת שלך, (וגם עם עוד אחת שגרמה לי לחייך). רק מה, ניסיתי לחשוב איך אפשר להוציא עצם רק עם אצבע אחת, ולא מצאתי דרך. כנראה שבכל זאת היית חייב שתיים או כלום. מזל שיש חובש בבית
שבוע נפלא שיהיה לך

עציון

New member
תגובה!!!תגובה!!!!תגובה!!!!!

חמותי מבקשת שאביא לידיעת הקוראים את תגובתה כלשונה וככתבה. להלן התגובה כפי שהיא פיקססה לי.. "בנותי קרות, מאוד כאסתי על מה הפנטסיה של חתן שלי.וזה לא היה בדיוק קחה. הבת שלי, שהיא נסיכת הנילוס, הלכה לשוק לקנות דג ללא חות שדרה ואצמות, בדיוק כמו נראה חתן שלי.כי קחה אני כואבת. בערב, בגלל דיברתי המון המון, נדבק לי עצם לחיך. לא נחנקתי ולא נאדמתי. השעלתי והלבנתי. בכלל, חתן שלי איוור צבאים. הוא גם לא השקיב אותו בריצפה. יש לו ראש כחול כמו על אוטו משטרה אבל אני לא נותנת לו בקלות. האצם יצאה בקלות לא בגלל קור המזגן שלו רק בגלל שאני חמת מזג...ורק באצבע אחת ולא שתיים כמו חתן אמר. חתן שלי יבש כמו צנון. לא יודע הנשמה ולא יודע חבוש. הבת שלי נפלה פעמיים בגללו. פעם שהתחתנה איתו ופעם שנישאה לו. הוא בולונד וסומר(משוגע וטיפש). גם בבוקר רציתי לישון עד הצהרים והבולונד האיר אותי כי רצה שאני מדברת איתו. לא. לא מדברת עם טיפש. מה רוצה אני להגיד. אתן טיפשות נותנות לחתן שלי הרבה הרבה נשיכות. לא מגיע לו. גם לא כיבוקים. הוא מביא לי רק נאחאס. (במקום נחת). תמיד רואה אותו לא פותחת עוד פה. טוב, לא טוב מבלבלת לכם מוח אבל אתם תכליתו מי צודק. חתן צנון או חמות אוהבת דג בלי אצמות..." לחברות הפורום. עד כאן דברי חמותי. אני במבוכה. לא ידעתי שהיא עוקבת אחרי בפורום. ואני מתנצל בפניה על כי קצת הגזמתי בתיאורים למרות שמדובר בשתי אצבעות. שלכם, עציון.

עוד לא ממש החלתנו מי צודק

אבל חמות נשארת חמות
ועציון, לא ידעתי שאתה יודע לכתוב בשגיאות כתיב

ינעל העולם, עם כתיב כזה פלא שנתקע

לה
ו..... שתגיד תודה שזאת היתה רק עצם
(אבל ככה בנינו, קודם הנשמה, עכשיו אצבעות ומה בפעם הבאה
) עציון., קן כיבוקים, וקן נשיכות. וערבה מהוד הואבות עוטך.

בולונד עציון ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

חמותך צריכה להגיד, בולונד, הויה, דה יו אמבר. תמסור לחמותך, אנחנו לא ניתן לך יותר נשיכות. רק כיבוקים.

jif

New member
צחוק על הבוקר

עציון, קרעת אותי מצחוק על הבוקר, תמשיך כך.

jif

New member
שתי אפשרויות

1. תשאל את ריפ, למה אותי. 2. מצ"ב קישור לפורום תרבות הונגריה, אני בטוחה שיוכלו לעזור לך שם.

עציון....

תקרא לאט לאט, בולונד במילא אתה כבר יודע. גם יו. חבר אחד ועוד אחד, ותבין הכל.

דווקא לא נשמעת, תצעק חזק יותר

"יש פה חונגרית מתרגנת לחציון את מה תטבה לו ריפיל?" אתה רואה? תכתוב בחונגרית ואולי משהי שמבינה תענה לך.

למעלה