חמות נפשי עם פלישתים......

טוב ג´יפי ../images/Emo8.gif במיוחד לעציון ../images/Emo70.gif

עציון - חמותח חחונגרית התכילה אם זה. תגיד לה שאחשב היא מיתרגמת
וכשתשאל אותה, תמסור לה גם ברכות ורפואה שלמה ממני. ושלא תתעסק עם דגים יותר. רק עם קציצות דגים מעכשיו.

jif

New member
אני חושבת

שלחמות שותקת כמו של עציון (האם זה לא סמלי שהיא בלעה עצם של דג??)יהיה מצויין להתחבר לפורום. עציון, יאאלה, זה הזמן לחברה לעולם הוירטואלי בהצלחה.

ג´יפי ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

את גדולה! אין לך מושג כמה! אני מקווה שעציון ימשיך להעביר לנו הודעות מחמותו, זו שכבר לא תמיד רק שותקת. וזה עד שנחבר אותה לרשת! נ.ב. רק לי, איך הבאת את הקישור הזה לפורום של החונגרים???? זה היה זריז וגדול מהחיים.

jif

New member
ריפלקטור

בגלל שאני עובדת כ"כ "קשה", יש לי זמן לחפש קישורים לחונגרים (יצא חרוז). רוב העבודה שלי היא על המחשב, כך שיש לי זמן לחפש בד"כ. יום אחד עוד יפטרו אותי בגלל זה!!! גם אני מקווה שעציון יביא עוד סיפורים, הוא גורם לי לצחקק כל היום.

הגנובה

New member
עציון הו עציון../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

גבר שבגברים... אביר האבירים.... היא לא נתנה לך את מטפחתה החצופה
.... היא לא הכתירה אותך לאבירה האישי עם סכין מטבח
.... אפילו סר לנסלוט לא היה מתבייש בהצלה אבירית שכזו
... הוא לפחות קיבל את שכרו
מה זה משנה כמה אצבעות.... העיקר שהעצם נשלפה
ועל זה יאמר: "עין קמוך בעבירים אציון
"

smagi

New member
../images/Emo45.gif שיחקת אותה עציון ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

מצחיק מצחיק, אבל זה מזכיר לי

שבחתונה של חברה אכלתי דג אמנון ופתאום נתקע לי עצם. אני בשיא הרוגע אומרת לבעלי בא איתי החוצה. אמרתי לו שנתקע לי עצם, לא יכולתי לנשום, הוא רץ למשרד לשאול על רופא, במשרד צחקו, חשבו שהוא צוחקת, ובינתיים אני מהשיעולים כמעט נחנקת. בסוף מישהו בא עם לחם ואמר לי לאכול אותו. ואין מה להגיד זה עזר. אבל הייתי בהסיטריה ממש.

וואוו כמה שגיאות

נדבקתי מחמותו של עציון נתקע=נתקעה הוא צוחקת=הוא צוחק הסטיריה=היסטריה

אוי איזה קטע.....

האמת, אפשר לצחוק על זה יופי, אבל זה באמת מפחיד כשזה קורה. כל הכבוד על השליטה העצמית וזה שהספקת לצאת קודם......

למעלה