חמינאי מדבר ברור,אובמה ומנהיגי המערב שומעים...אבל לא מקשיבים

סוהי99

New member
יש הבדל בין אמונה לבין לקחת דברים ברצינות

אתה לא צריך לדבר בגרבוזית עילגת בכדי להסביר את עצמך......כשהאיראני מדבר על השמדת ישראל - אני לוקח את דבריו ברצינות מלאה.

אלי.

New member
סוהי, אתה באמת חושב שאתה צריך להסביר לנו

שאתה שומע את מה שאתה רוצה לשמוע, ולא שומע את מה שלא נוח לך לשמוע

סוהי99

New member
אני מצטט את מה שאני שומע...אין מדוייק מזה

וכבר הבאתי קישור המצטט את דברי חמינאי לאחר ההסכם..........אתה הוא זה שצריך לרצות לשמוע,ובעיקר להקשיב,ובתקווה להבין את מה שהבחור אומר הכי ברור שיש....והנה שוב תקציר מדבריו,בשבילך בפול ווליום:
"
רק ארבעה ימים חלפו מאז התקיים טקס החתימה החגיגי על הסכם הקבע בין המעצמות לאיראן בסוגיית הגרעין – וכבר החלה להתנפץ לרסיסים התנהלותו הפייסנית של הנשיא האמריקני ברק אובמה במהלך המו"מ.
המנהיג העליון של איראן, האייטולה עלי חמינאי, תקף אמש את המערב ודחה כל אפשרות להסכם עתידי מול ארצות הברית. בנאום שנשא בפני אלפי תומכיו לציון סיום הרמאדן אמר כי הסכם הגרעין שנחתם עם ארה"ב אינו נוגע לנשק הגרעיני שמפתחת ארצו.
חמינאי אף הוסיף וקבע כי גם ארה"ב יודעת זאת. את ארה"ב הגדיר חמינאי 'רוצחת'. דבריו אלה של המנהיג האיראני לוו בקריאות קצובות 'מוות לארה"ב!' 'מוות לישראל'.
"הם אומרים שהם עצרו את ההתחמשות הגרעינית של איראן, אבל גם הם יודעים שנשק גרעיני יהיה לאיראן, גם אם ההסכם עם אמריקה יאושר", הכריז חמינאי לקול תשואות ההמונים.
לדבריו, יחסה של איראן כלפי הממשל האמריקני "היהיר", כהגדרתו, לא ישתנה כלל לאחר הסכם הגרעין".

סוהי99

New member
VW,למי אתה מתכוון?

ואם אתה לא מבין דבר בנושא המדובר,למה אתה טורח להתערב?

פולספגן

New member
לחמינאי, המנהיג העליון של איראן‬

מי שלא מבין בנושא, הוא זה שמאמין לעלי חמינאי ולכל הבררה שמסביבו.
אפילו הרצוג מבין כמה ה"הסכם" הזה הוא רע לנו.

סוהי99

New member
אמרתי בפתיח שאני מאמין לו ואכן,אני מאמין לו.

אין בו חשש או פחד ממעצמות העולם העשירות והחזקות,לא איכפת לו להמשיך בתוכניות שפיכות הדמים שלו עד האיראני האחרון והוא ימשיך בתוכניותיו עם ולמרות כל הסכם,כי,כדבריו - ההסכם לא קשור ליצור הפצצה.....

בוא נאמר זאת כך, נתניהו מבחינתי זה כמו הילד שצעק זאב! זאב!

כשלא היה שום זאב. והוא עשה זאת יותר מדי פעמים מכדי שאמשיך להאמין לו.

והיום, אחרי כל אין ספור השקרים, הרמאויות, ההפחדות והאיומים השכם וערב שלו, במשך למעלה משני עשורים, אף אחד כבר לא מאמין לו. ואני בטח שלא.

זה ההבדל בין שקרן סדרתי לאדם ישר והגון שדובר אמת.
לאדם הגון וישר מאמינים, כי הוא דובר אמת ויש לו קבלות של דובר אמת.
לעומת זאת, לשקרן סדרתי, ששיקר רימה והונה את כולם כבר כל כך הרבה פעמים, לא מאמינים גם אם הוא כבר דובר אמת. בגלל שאמינותו מוטלת בספק.

אלי.

New member
וכשהוא אומר שהפצצה זה בניגוד לאיסלאם

גם אז אתה מאמין לו ?

סוהי99

New member
ציינתי את זה לעיל.......

ובמקביל הזכרתי את רמת העשרת האורניום ואת יותר מ-20000 צנטריפוגות המסתובבות באיראן וכל אלה דרושים רק ליצור פצצה גרעינית......אז כמו פסקי ההלכה כחול לבן - הם ניתנים לפרשנות ולפסק הבהרה.......

סוהי99

New member
מסממני מיגרעות ההסכם......

מס' הצנטריפוגות עוד לא ירד לגמרי,הפיקוח על כך מוטל בספק,ומהצהרות האיראן כבר עכשיו הם ימשיכו בתוכניותיהם כרצונם.

wxyz2006

New member
אין פתוא כזו

http://www.memri.org.il/cgi-webaxy/...7345_memri&act=show&dbid=articles&dataid=3499
"...
ראשית, יובהר כי הפניית נשיא איראן רוחאני אל הפתוא כביכול היא אל – דרשה – ולא אל פתוא. תופעה זו חוזרת בכל ההפניות של אישי המשטר האיראני, הטוענים שהם מפנים אל פתוא, בעוד הם מפנים לנאומים, או לדרשות, או להצהרות, או למכתבים שנשלחים לגורמים זרים. אף פעם ובשום מקרה אין הפניה אל פתוא.
..."

ושוב, אתה מפספס

אף אחד מהחותמים על ההסכם, מצד מדינות העולם, לא חושב שאיראן הפכה למדינה שוחרת שלום. השאלה היא מה עושים?
&nbsp
בספקטרום הרחב שבין אדישות מוחלטת למלחמה כוללת, בחרו בנקודה שנקראת - עדיף פיקוח, אפילו אם הוא לא יעיל ב-100% על פני ממשל רדיקלי שיחשוב שהוא מקבל לגיטימציה להשתולל ויעשה זאת.
&nbsp
אילו היתה לנו ממשלה של מנהיגים אחראים ולא חבורת הדמגוגים שיש לנו, אזי היא היתה מוצאת דרך שהיתה מאפשרת לישראל להיות חלק ממנגנון הפיקוח הזה. במקום זה, בזכות מעשיה של ממשלתנו, אנחנו שוטה הכפר שצועק בכיכר באמצע הלילה ומקסימום חוטף ביצה לפנים כדי שישתוק מדי פעם.

למעלה