חמישה בני חנזיר, ישראליים, עם ת.ז. כחולה, מטייבה,

דיברגנט חדש

Well-known member
וואאאוווווו ................... הקישור עובד ועברה בי צמרמורת רק לחשוב איך אנו עדיין חיים!!
זו תוכנית שגם השטן הראשי מהגיהנום לא יכול היה לחשוב עליה, מציע לך לקרוא אך עד הסוף!!!
אני אשתדל לתרגם את הכתבה לספרדית ולשלוח לכל החברים של אישתי ושלי בספרד!!
צודק, לא כל יום פורים ובסוף הם יצליחו, לרבות בהתנקשות מישהו בכיר במערכת :(
חייבים |דחוף| להפציץ להם את הגרעין |הלוואי|

משתפרת1

Well-known member
מסתבר שלא צריך להיות ערבי ישראלי כדי לנסות לפעול נגד המדינה. פורסם לפני מספר ימים על מי שגוייס ע"י איראן למשימות שהלכו וגדלו, במטרה להגיע להתנקשות באישיות בכירה. היום התפרסמה ידיעה על 7 שריגלו ריגול חמור והעבירו מידע לרוסים, כולל על בסיסי צבא חשובים, כולל הבסיס שחדר האוכל שלו נפגע ונהרגו בו 4 חיילים. אני נשמעת גזענית, אך חלק ניכר משמות החשודים נשמעים כשל עולים מברית המועצות לשעבר. אני שואלת את עצמי בשקט כמה עוד עשבים שוטים הסתננו בין אנשי העליה הזו, אנשים שרובם תרמו ותורמים רבות לישראל.

אבי בן 1231

Well-known member
מסתבר שלא צריך להיות ערבי ישראלי כדי לנסות לפעול נגד המדינה. פורסם לפני מספר ימים על מי שגוייס ע"י איראן למשימות שהלכו וגדלו, במטרה להגיע להתנקשות באישיות בכירה. היום התפרסמה ידיעה על 7 שריגלו ריגול חמור והעבירו מידע לרוסים, כולל על בסיסי צבא חשובים, כולל הבסיס שחדר האוכל שלו נפגע ונהרגו בו 4 חיילים. אני נשמעת גזענית, אך חלק ניכר משמות החשודים נשמעים כשל עולים מברית המועצות לשעבר. אני שואלת את עצמי בשקט כמה עוד עשבים שוטים הסתננו בין אנשי העליה הזו, אנשים שרובם תרמו ותורמים רבות לישראל.
המרגלים, בוגדים, הם מאזרביג'ן!! כך נמסר ע"י המשטרה!!

למעלה