היום מלאו 4 שנים ןחודש בדיוק מאז ש"רצחתי" את מחמצת השאור המאד בוגרת. מאז כל אפית הלחמים היתה עם מחמצות POOLISH ו-BIGA שכידוע מכילות שמרים תעשיתיים.
NO MORE!!!
לפני שבועיים הולדתי מחמצת שאור על בסיס שיפון. אומנם צעירה אך חזקה, עוצמתית ובעלת ריח פירותי מעלף...
בשבת ב-8 בבוקר החל ה"מבצע" וב-4 וחצי אחה"צ יצא מן התנור לחם ה- TARTINE על בסיס מחמצת שאור ללא גרגיר של שמרים תעשיתיים. תשפטו בעצמכם.
האמת היא שאני מוכן למכור את נשמתי עבור לחם טרי.
נכון להיום, היום השלישי, הטריות היא כ-90% ופחות חמים.
בינתיים אני מוכן להמשיך ואגב מחמצת השיפון הרבה יותר סלחנית ל"טיפוח".