חמישי וסופ"ש-מה מכינים במטבח

אצלנו בנתיים יש קציצות עוף וירקות ברוטב עגבניות

עם קוסקוס.
&nbsp
לאור מצב הרוח שלי כנראה שתהיה אפייה והרבה...
 
בסוף לא התחשק לי להכין עוגה/עוגיות והכנתי רק בלינצ'ס


יצא חביב, קצת יצא לי עבה...
עשיתי לפי מתכון של קרין גורן

&nbsp
פעם קודמת עשיתי לפי איזה מתכון אינטרנטי כלשהו ולא זוכרת איזה-יצא ממש טעים!
 

milch

New member
אם בלחם עסקינן...אז ככה...

היום מלאו 4 שנים ןחודש בדיוק מאז ש"רצחתי" את מחמצת השאור המאד בוגרת. מאז כל אפית הלחמים היתה עם מחמצות POOLISH ו-BIGA שכידוע מכילות שמרים תעשיתיים.
NO MORE!!!
לפני שבועיים הולדתי מחמצת שאור על בסיס שיפון. אומנם צעירה אך חזקה, עוצמתית ובעלת ריח פירותי מעלף...
בשבת ב-8 בבוקר החל ה"מבצע" וב-4 וחצי אחה"צ יצא מן התנור לחם ה- TARTINE על בסיס מחמצת שאור ללא גרגיר של שמרים תעשיתיים. תשפטו בעצמכם.





 

TCHM

New member
הללויה, איזה יופי, סחטיין


אני לא ממגדלי המחמצות, גם לא מחפש תחליפי שמרים רגילים
אבל לטעם יש פתרון מהיר...עוד יום יומיים.
 

milch

New member
אין לי דבר נגד שמרים...

פתאום התגעגעתי למחמצת שאור
.
NO MORE!!! זה לא באמת ולא הבטחה. לא תמיד יש את ה-8 שעות לאפיה של 2 ככרות לחם...
 
מבינה אותך כרוצחת שאורים סדרתית. עדיין יש רצון לחדש

אבל בשלב זה מסתפקת בהכנת סוגים שונים של בצק מקדים והתוצאות מספקות.

הלחם שלך מרשים מאוד.
 

milch

New member
Köszönöm "אם"

האמת היא שאני מוכן למכור את נשמתי עבור לחם טרי.
נכון להיום, היום השלישי, הטריות היא כ-90% ופחות חמים.
בינתיים אני מוכן להמשיך ואגב מחמצת השיפון הרבה יותר סלחנית ל"טיפוח".
 
למעלה