dory30
Well-known member

10 טיפים למניעת עין הרע - והדרך לגלות האם היא רובצת עליכם - וואלה רוח והורוסקופ
הנה כמה דרכים פשוטות להגנה מעין הרע - וגם דרך שיכולה לסייע לכם להבין האם רובצת עליכם אחת כזאת
לא שטויות. גם בתורה מתייחסים לעין רעה.![]()
הנה כמה דרכים פשוטות להגנה מעין הרע - וגם דרך שיכולה לסייע לכם להבין האם רובצת עליכם אחת כזאתhoroscope.walla.co.il
ומה הפלא גם התורה מלאה בשטויות!!לא שטויות. גם בתורה מתייחסים לעין רעה.
![]()
הנה כמה דרכים פשוטות להגנה מעין הרע - וגם דרך שיכולה לסייע לכם להבין האם רובצת עליכם אחת כזאתhoroscope.walla.co.il
שטויות מי שחושב שאלו שטויות זכותו להאמין בכך,,יש כאלה שלא חושבים כך וזו זכותםומה הפלא גם התורה מלאה בשטויות!!
זה לא רק מי שחושב כך, אלא גם שיכול להוכיח זאת.שטויות מי שחושב שאלו שטויות זכותו להאמין בכך,,יש כאלה שלא חושבים כך וזו זכותם
בצטרה של מי?ומה הפלא גם התורה מלאה בשטויות!!
מצטער, אך לא הבנתי!!בצטרה של מי?
מצטער, אך לא הבנתי!!
ממש מפצח צפנים אתהקצת היגיון והכרת המקלדת
האות ב' סמוכה לאות ה'
האות צ' סמוכה לאות ת'
האות ט' סמוכה לאות ו'
ר' ו ה' שבסוף , הוקלדו נכון (גם זה יכול לקרות לפעמים)
והרי לך " התורה של מי? "
איך היה בספרד?מצטער, אך לא הבנתי!!
היה מעולה, הרגשנו כמו בבית חם, נפגשנו עם הרבה חברים, רקדנו המון כמו שאנו אוהבים,בצטרה של מי?
איך היה בספרד?
איך היה בספרד?מצטער, אך לא הבנתי!!
שמחה שנהנתם.היה מעולה, הרגשנו כמו בבית חם, נפגשנו עם הרבה חברים, רקדנו המון כמו שאנו אוהבים,
נהגתי קילומטרים רבים ללא מתח וללא נסיונות רצח מצד משתמשים אחרים בכביש.
קינאתי בספרדים שנהנים מחיים שקטים ושילדים בה נהנים ולא נמצאים כשבויי מלחמה בטריטוריות אויב.
צטרת היחסות לא. צטרות של כל הדתות האברהמיות כן.בצטרה של מי?
ההורים שלי זכרם םברכה, היו נוהגים לשים ביצה בשקית, ומניחים את הביצה מתחת לגלגלי רכב חדש.![]()
אםרופו בכל הטלנובלות הטורקיות העין הכחולה מככבת.ההורים שלי זכרם םברכה, היו נוהגים לשים ביצה בשקית, ומניחים את הביצה מתחת לגלגלי רכב חדש.
מהמשפחה של אישי למדתי על החמסה, ועוד אמונות.
גם אמא שלי יורקת כשהיא רואה חתולים שחורים.ההורים שלי זכרם םברכה, היו נוהגים לשים ביצה בשקית, ומניחים את הביצה מתחת לגלגלי רכב חדש.
הייתה לנו חברה בקומונה, שהחזיקה 3 חתולים שחורים למזל.גם אמא שלי יורקת כשהיא רואה חתולים שחורים.
ההורים שלי זכרם םברכה, היו נוהגים לשים ביצה בשקית, ומניחים את הביצה מתחת לגלגלי רכב חדש.
קשה להאמין שיש עדיין אנשים המאמינים בשטויות אלה!!![]()
כל אחד יאמן במה שהוא רוצה , כל עוד אינו מנסה להשפיע על אמונת האחר.קשה להאמין שיש עדיין אנשים המאמינים בשטויות אלה!!
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.