אבי בן 1231
Well-known member
אני רק הבעתי את דעתי!!כל אחד יאמן במה שהוא רוצה , כל עוד אינו מנסה להשפיע על אמונת האחר.
אני רק הבעתי את דעתי!!כל אחד יאמן במה שהוא רוצה , כל עוד אינו מנסה להשפיע על אמונת האחר.
אמונה היא דבר חשוב, מחזקת את הנפש וכלל לא משנה, אם זה בייצור דימיוני, או בסימנים חיצוניים כפי שלמשל היוונים האמינו בהם במיוחד בתקופת אלכסנדר הגדול.קשה להאמין שיש עדיין אנשים המאמינים בשטויות אלה!!
בוקר טוב לך!אמונה היא דבר חשוב, מחזקת את הנפש וכלל לא משנה, אם זה בייצור דימיוני, או בסימנים חיצוניים כפי שלמשל היוונים האמינו בהם במיוחד בתקופת אלכסנדר הגדול.
סתם לדוג', אם הבחנת כשאתה אוכל עגבנייה בבוקר, אנשים מחייכים אליך באותו יום. האם לא תמשיך לעשות זאת עד אשר תפריך זאת? ואם תגלב שב-70% מהמקרים, זה קורה לך, לא תמשיך לעשות זאת?
בחיים לא קרה לי דבר כזה ואין סיכוי שיקרה.אמונה היא דבר חשוב, מחזקת את הנפש וכלל לא משנה, אם זה בייצור דימיוני, או בסימנים חיצוניים כפי שלמשל היוונים האמינו בהם במיוחד בתקופת אלכסנדר הגדול.
סתם לדוג', אם הבחנת כשאתה אוכל עגבנייה בבוקר, אנשים מחייכים אליך באותו יום. האם לא תמשיך לעשות זאת עד אשר תפריך זאת? ואם תגלב שב-70% מהמקרים, זה קורה לך, לא תמשיך לעשות זאת?
אני אוכל את העגבניות שלי עם שום טרי. לא תופס....סתם לדוג', אם הבחנת כשאתה אוכל עגבנייה בבוקר, אנשים מחייכים אליך באותו יום.
תופס דבר אחד.אני אוכל את העגבניות שלי עם שום טרי. לא תופס....![]()
אך אנשים לא יחייבו אליותופס דבר אחד.
טעם משובח.
![]()
10 טיפים למניעת עין הרע - והדרך לגלות האם היא רובצת עליכם - וואלה רוח והורוסקופ
הנה כמה דרכים פשוטות להגנה מעין הרע - וגם דרך שיכולה לסייע לכם להבין האם רובצת עליכם אחת כזאתhoroscope.walla.co.il
![]()
הנה כמה דרכים פשוטות להגנה מעין הרע - וגם דרך שיכולה לסייע לכם להבין האם רובצת עליכם אחת כזאתhoroscope.walla.co.il
לא מאמינה בעין רעה+![]()
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.