חמסה חמסה

• פותח הנושא xdye1
  • פורסם בתאריך
גם את קצת חשה../images/Emo3.gif

מאז שקיבלת כאן אדום את יותר מדי חשה "מומחית לענייני COLDPLAY" . .. ... .... ..... ...... ....... ........ ......... .......... סתם מתוקה מת עליך מווואההה
(את לא צריכה לחוש את באמת מומחית!) (עכשיו תאדימי קצת בלחיים מתאים לך אדום
)

כולם חשים כשיש להם אדוםםם....ובר,

אם את כזאת מומחית למה (לעזאזל) לא עניתעל החידון שלי!! תעני תעני נראה אותך!:) נמאס לי כבר כי בפורום הזה אין שום דבר מעניים אז תענו בקשה על החידון נ.ב:יש כאן מישהו מכול אוהבי קולד (
) שאוהב את להקת REM? חיייייבת לדעתתתת

מת על REM...אחת הלהקות האהובות עלי!

אם יש להקה ששנייה לקולפליי בג'אנר הרוק\פופ אלה REM.... הם פשוט גדולים והשירים שלהם גאוניים... מייקל סטייפ פשוט אחלה זמר וגם אני ממש אוהב אותו בלי קשר.. הוא כזה מופרע בגדר החמוד כזה.. וזה שהוא הומו בכלל מוסיף.. חחחחחחחח והנה השירים האהובים עלי של REM: what's the frequency kenneth daysleeper stand everybody hurts The One I Love the great beyond all the way to reno orange crush Perfect Circle drive all the right friends the sidewinder sleeps tonite imitation of life losing my religion bad day bang and blame ושמרתי את הטובים לסוף:(אלה הבאמת אהובים עלי) man on the moon electrolite at my most beautiful nightswimming ובטוח שכחתי כמה שירים אבל לא נורא אלה העיקר.. נו מה את אומרת יש כבוד?

ממממ...שלי

man on the moon Losing My Religion Everybody Hurts electrolite at my most beautiful Superman nightswimming ויש עוד פשוט אין לי כוח לכתוב-אייי איזה להקה מדהימה עוד משהו-ומישהו פה אוהב מאוד את הרד הוט צילי פפרס?!

דרור נראה לי קצת לא הבין מה משמעות

האדום והוא נתן אותו לבר לא כי היא מומחית אלא כי היא משרשרת הרבה ומנסה להפעיל ת'פורום! אבל נחמד גם זה סבבבבבבה!

ברררר

New member
סליחה? טוב שוב עצבנת אותי...

איזו חוצפנית.....................................

.

אדומים זה המומחים,בפורומים האחרים נותנים ת'אדומים למי שיודע הרבה על הלהקה,מומחה בה... אבל לא אמרתי שקיבלת את האדום לא בצדק...

למעלה