חמקנות במובן המילה!

Gilliana

New member
Today's your "lucky" day ../images/Emo9.gif

ראה תגובתי ל-"שיר אשיר בגשם" מעליך. ואגב, אם בוחנים את העניין מבחינה מדעית טכנולוגית - זה באמת לא כל כך מסובך כמו שזה נראה ממבט ראשון.

royassis

New member
כן המציאו את זה

זה רק לא מבצעי .... ניראה לי בתוכנית שראיתי כבר הראו את זה בפעולה. אז תכנית כן המציאו את זה.

Gilliana

New member
תכין את בגד הים ../images/Emo9.gif

ולפי תחזית מזג האוויר הולך להיות מחר מאד גשום. וזה, היה כבר לפני 8 חודשים.

Gilliana

New member
לא הבנתי מה הבעיה...

אני מבינה שקר בחוץ וקצת לא נעים לרקוד בגשם עם בגד ים, אבל בכל זאת... עכשיו בוא אני אשאל אותך עוד שאלה אם אנחנו כבר כאן: נראה לך שמי שהיה מיישם את יכולות הבלתי נראות היה רץ לדווח על כך בעיתונות? אני מבטיחה לך שמשץמשים ביכולות הללו כבר כמה וכמה שנים טובות בעולם הריגול, בעיקר במה שנוגע להסוואת מטוסי סיור/ריגול (ע"ע אורורה). אני רוצה לחזור ולהסביר כי בלתי נראות אינה כה מסובכת להשגה כפיש שהדבר עשוי להראות - מדובר בסה"כ בהטיית קרני האור מהחפץ באופן כזה שהקרניים לא תחזורנה ממנו וכך תווצר אשלית השקיפות. אני משוכנעת שאינני צריכה ללמד אותך על כוחן של אשליות אופטיות. הצרה היא שקיימות כבר שיטות להתגבר על אי הנראות ו-"לעקוף" אותה.

יש מספיק אנשים משוגעים בעולם!

שיכולים לטעון שהם השיגו את ה"אי נראות" יש מספיק אנשים משוגעים בעולם שיכולים לטעון שהם פגשו חייזר ליד הר געש והוא הסביר להם את המשמעות האמיתית של התורה יש מספיק אנשים משוגעים בעולם שטוענים שהם פגשו חייזרים ושבוצעו בהם ניסויים יש מספיק אנשים משוגעים בעולם שטוענים שהם ראו ביגפוט מוזר ביערות ארה"ב יש כל כך הרבה אנשים משוגעים בעולם לכן אי אפשר לדעת למי להאמין! לכן אני ממש לא בטוח שהמדענים האלה השיגו את האי נראות! לכן אני גם לא סגור עם עצמי בקיומם של חוצנים! לכן אני גם לא סגור עם עצמי בקיומו של אלוהים! אז תחשבי קצת לפני שאת קוראת מאמר של עיתונאי בוואלה שמספר על חבורת מדענים שטוענים שהם השיגו את ה"אי נראות"

Gilliana

New member
אתה סגור עם עצמך על הקיום שלך?

לא נראה לי כל כך למען האמת. המאמר בוואלה הובא רק משום שהוא היחיד הכתוב בעברית (אני לא חושבת שאתה מסוגל לקרוא מאמר מדעי מחקרי באנגלית). מבטיחה לך שמדובר בעניין אמיתי ואמין לחלוטין. כאמור - מבחינה מדעית לא מדובר בעניין כל כך מסובך כמו שנדמה לך ולהרבה אחרים. אבל מה שהכי מדהים בעיני הוא איך תלמיד תיכון במדינת ישראל מעיז להשוות פרופסורים מאונ' בארה"ב ל-"משוגעים". עצם ההשוואה שערכת כאן מעידה על כך שאינך מה שאפשר להגדיר "אינטלקטואל". הבורות ממשיכה לחגוג, כמה עצוב...

סקריץ

New member
אני מבטיחה לך?

אמירה נחרצת שכזו מחייבת איזו אחיזה,בסיס הוכחה. מדובר בסך הכל ב..................?????????????????? כמעט בכל ענין מדובר בסך הכל ב................................... דרך אגב-בדברי אין נסיון לפסול את הרעיון שהבאת. הכל אפשרי! אבל במקום שבו כולנו משערים,מעריכים,מאמינים או סתם מנסים להבין את מה שראינו את באה ולרוב מציגה את הדברים כאילו את יודעת ויהיה נחמד לדעת על סמך מה הנחרצות הזו. תודה-ושיהיה ברור שאין בדברי נסיון להעליב או להתקיל. זה רק הרצון להבין.

Gilliana

New member
אני מצטערת...

ולא חלילה מתוך כוונה רעה, אלא פשוט שעל חלק מן הדברים אני מנועה מלדבר וחלק אחר מתבסס על הרבה מאד מחקר שערכתי בנושא בעצמי. להביא הנה את כל תוצאות המחקר לצערי יהיה כמעט בלתי אפשרי עם כל הרצון הטוב, ותאמין לי שיש לי (רצון הכוונה). פשוט הבמה הזו לא מתאימה להרצאות ארוכות. בפעם האחרונה שנתתי הרצאה מהסוג הזה היא נמשכה כשעתיים וגם אז קצרה היריעה מלהכיל. מקווה שאתה מבין אותי ולא כועס

סקריץ

New member
לכעוס בוודאי שלא

אז מאחר ואת עונה לי כבר כאן אז השארתי לך הודעה דומה שלא נענתה בפורום msn ואת יכולה להתעלם ממנה. זה לא ענין של כעס אבל קצת קשה לעבוד בצורה כזו כשמישהו בא ואומר עזבו כי אני יודע אבל לא יכול לדבר על זה. לגבי המחקר שערכת יש כאן מקום למאמרים ואשמח מאד אם תעבירי את מחקרך או חלק ממנו בצורה זו.(אפשר גם אתר משלך
) אשמח גם אם תוכלי לפרט כיצד הגעת למה שאת מתארת כמחקר מעמיק ורציני בנושא. תודה

Gilliana

New member
בעיקר איסוף של מסמכים

ועבודה עם אנשי המקצוע מהתחומים המתאימים. לגבי אתר, תודה על ההצעה אבל מכיוון שיש כבר כ"כ הבה אתרים שעוסקים בנושא - אני מוצאת את העניין כלא מעשי למדי, לפחות מבחינתי. לגבי המחקר שלי - לא מעשי כרגע מפאת קוצר זמן ומורכבות העניין וגם מכיוון (ושוב, אל תכעס), מדובר במחקר שכרגע אין לי עניין לפרסם את כולו באינטרנט מכל מיני שיקולים - מקצועיים, כלכליים ועוד. יחד עם זאת, אני מבטיחה להשתדל בעתיד להעלות הנה יותר חומר רלוונטי.

J U B

New member
עוד כמה שנים בארץ

וכנראה ממש בקרוב בארה"ב מטוס חמקן עם המראה אנכית ומהירות מאוד גבוהה יותר מ5 מאך אם אני לא טועה

pasiava

New member
תודה רבה../images/Emo45.gif

ואני מבין שהתמונה האחרונה הייתה בדיחה?

royassis

New member
אמממ פשוט תקבל את זה

אבל זה עובדה.... יש כזה דבר, לא כמו התמונה של המטוס אבל יש כזה דבר שיכול להפוך אותך לבלתי ניראה...

למעלה