חמשוש!

Yoni 20

New member
חח זה שמות מעפנים אבל אני הייתי

אני הייתי זורם עם זה בכיוון המוקצן. לדעתי באמת הכי מגניב היה לקרוא ליחידות בשמות של בחורות. תכל'ס זה ממש טוב. כמו שלמסלולים קוראים ככה אז גם ליחידות. "סוף מסלול סיירת מיכל צוות תקווה נוב 01" למשל מה יותר כבוד לדעתך? להגיד "אני בסיירת מטכ"ל" או "אני לוחם ב"סנדי"? אני לוחם בשייטת או אני לוחם ב"שני", צוות נוב 0? אני לוחם שלדג או אני לוחם ב"פמלה"? פלסר גולני או סיירת נועה? אחי זה ליגה מטורפת. אני בעד +. "יעל" למשל, הקשיבו לי (דפוקים חשבתם שהכוונה לחיה יעל? חח נו תהיו רציניים. זאת חברה של מי שהקים ת'יחידה). השאר נדבקים לשמות של ציפורים וראשי תבות.. מעפנים. ועוד מצפנים שאני אצא לקצונה שכזה צבא?

ועוד נבלה בדרך לקצונה

ציפור קטנה (גדולה) לחשה (צעקה) לי שיקירכם החביב כמה שהוא מדבר בלה בלה בלה על קצונה של אחרים (אבו) הוא בעצמו בצורה כזאת או אחרת אוטוטו יוצא להיות קצין שלם בצה"ל. ואגב יוני - לא יפה הבריחה שלך אתמול ממש באמצע השיחה.

עטלף77

New member
יוני? קציץ?

אל תעשה הכנה בבה"ד 20 וטל, תעברי על החתימה שלך ותתקני את הטעויות הדפסה
אהבתי את הקטע ואת הספר
גל, עדיף לעשות הכנה בבית שימוש ולא בבה"ד של חיל חימוש.

Yoni 20

New member
ללוחמת כסופה הנחשה

סתמי אני לא. אני לא יוצא כרגע לשום דבר, חוץ מהביתה בסופי שבוע, וגם זה לא מספיק. אם את ממורמרת מגברים או מהצבא, אני מניח שיש לך סיבה טובה, אבל אל תוציאי את זה עלי. אני לא אשם שאני יפה. מצטער שברחתי באמצע השיחה. אני תמיד עושה את זה. ומה זה השיר הזה בחתימה שלך? עוד שניה פרצתי בבכי. את אלילה את. כפרה.

Yoni 20

New member
הנה.

חלקם לא גמורים, וקלטתי שהוא לא מתכוון לסיים אותם, אז לקחתי את אלה שאני מופיע בהם (ברובם). כולכם נחשים, וערנוס הוא גם נחש ארסי.

Yoni 20

New member
ותודה ל ALEX18

על הצינזוריישן וההקטנה וכל זה. רק שהוא נחש ולא החזיר לי את הציורים! אני לא יכול להעלות אותם. אז תעלה אותן בעצמך טוב? נחש..

Yoni 20

New member
הנה עוד אחת

מדריך קרב מגע. כן כן, זה האיש והאגדה והמכה. כן בנות, הוא פנוי, וכן גם הוריד במצח פנוי. כשהבחור הזה היה בטירונות יחידה החובשים היו מתרגלים לו עירויים על הוריד במצח..

Yoni 20

New member
ועוד ציור

של מקרה מצער, שקרה באמת, הדיאלוג אמיתי לחלוטין, כמעט מילה במילה.. זה העלה לכל מי שהאזין על התדר את המורל ("אין שמחה כשמחה לאיד.."), חוץ מלשני אנשים מסויימים (ואני אחד מהם, היותר יפה)

Yoni 20

New member
ואחת אחרונה לדרך

הוא קצת הגזים עם השרירים אמנם, הלוואי היו לי כאלה.. אבל הנובלס מציאותי לחלוטין, חוץ מהעובדה שלייט כבר לא עושה את העבודה.. הלוואי היה לי כאלה שרירים, ויותר הלוואי היה לי כסף למלבורו..

Yoni 20

New member
אה לא רגע יש עוד

זה מה שקורה כששחור מסתנן לצוות צהוב כמו גבינ"צ..

Eran H1

New member
הברנש השפיץ הזה חמוד...

ובאשר לקופי - זה לא שהוא שחור, זה פשוט פאק של האיפור הסוואה, זה מה שקורה כשצה"ל מזמין דברים מטאיוואן.

merav03

New member
חמשוש!

היי, גם אני קיבלתי חמשוש, כיף לא? חיחחי, הייתי בערך 5 שעות בצבא והלכתי הביתה,מי אמר שצבא זה לא כיף?!

ReiKo

New member
גם כן חמשוש...

הגעתי הביתה ב-1 בלילה וזה בגלל שבילתמו לנו את האמא של הרגילה במקום לצאת לרגילה היום עד שבוע הבא אנחנו חוזרים ביום שני אחרי הצהריים כדי להתארגן ליציאה לעזה כל הזין!!!

גם אני קיבלתי חמשוש!

וזה אחרי לילה לבן שכלל מסע השבעה מטורף בירושלים, ואחרי זה טקס השבעה בכותל (שגם לא היה כזה מרגש אחרי הכל, אפילו די מרגיז).. אבל מי מתלונן? העיקר שיש חמשוש..

למעלה