חמשירים מגלומנים

פלונית3

New member
חמשירים מגלומנים

בוטיק החמשירים!! כל המחמשר - יתן שורת פתיחה למחמשר הבא. החמשיר המצטיין יישלח לתחרות החמשירים העולמית שתתקיים ב...אשדוד. אבל דיר באלאק! שמרו על הכללים ובלי קלקולים. (מותר קללות) בגלל זכות ראשונים, מגלים וממציאים - השורה הראשונה שלי היא...שלי (פלוגלומנית3) מעשה בבחור שמו גלעד שבקרב צדיקים לא עמד אבל הודו לאל! שם אביו: אריאל! אז בשמו את האי הוא חמד... שורת הפתיחה לחמשיר הבא: "יש ברירה? - זו ארצי, אין אחרת!"

קפת

New member
הברירה הטבעית

"יש ברירה? - זו ארצי, אין אחרת". יש ברירה. היא טבעית ונהדרת. כי רק מי שעיוור, פה רוצה להישאר! אותי חפשו במנהטן. 'צטערת. והשורה הבאה: הוא רוצה להתחתן. היא - מתעלפת!

בסימן טוב

הוא רוצה להתחתן. היא - מתעלפת! הוא רוצה לאכול סושי. היא - לפת! אבל מה, במיטה הם רוצים מרמיטה או כל חיית מין אחרת. והשורה הבאה: בשנה שעברה, כך שמעתי

KT13

New member
האלמנה השחורה

הוא רוצה להתחתן. היא מתעלפת! את הטבעת לתחת היא דוחפת ואומרת לבחור מוטב אתקע בך כדור ובשמלה שחורה היא מתעטפת והשורה הבאה: מעשה בחתול שמו שמואל

פלונית3

New member
מי שהולך לישון עם מתי שלא יתפלא

לשורת הפתיחה של המלפפונים: בשנה שעברה, כך שמעתי היא שכבה עם בחור, שמו הוא מתי וזה למה, ידידי היא בוכה עד בלי די כי בלול יש תינוק פסיכופטי ואני חוזרת על שורת הפתיחה החדשה של קיי טי 13: "מעשה בחתול - שמו שמואל"

בחבח

New member
מעשה בחתול שמו שמואל

מעשה בחתול שמו שמואל שנהג מעשים לעולל מכוניות הוא דרס וכלבים הוא אנס וגם סלע על ילד גילגל שורה הבאה - מעשה בגרביל שמו סעדיה

הכלל בגלל האשכנזים

מעשה בגרביל שמו סעדיה שנתקל ברב עובדיה "היי עובדיה - יש אש?" "תצא בחוץ, יא פשפש!" והשאר, בשיר של מולודובסקי קדיה שורה הבאה: בברלין יש אחת שמה הוא לולה

יס באך

New member
לולה,פולה,נולה

בברלין יש אחת שמה הוא לולה שאהבה למצוץ לפולה נהגהּ היא הפשיטה וכלביה היא המיתה היום היא שרה בבאר של נולה ========= שורה הבאה: ברחוב הירדן בעיר גבעתיים

פלונית3

New member
לא תחרוז שור בחמור

ברחוב הירדן בעיר גבעתיים (מספר הבית - חסוי בינתיים) בעלה של בז'ז'ינה מארח "קוזינה" כל יום בין אחת לשתיים והרי חידוש מרעיש! כללי המשחק המחמירים מאפשרים למשוררים הדואבים על שורת פתיחה שהחמיצו למחזר אותה, לחזור עליה ולחזר אחריה עד מיאוס. ובלבד שלא יחרזו חמור עם סוס. ושורת הפתיחה הבאה: "מלכותי אתן תמורת סוס!" ואני כבר מתארת לי איזו מילה תתחרז פה עם סוס:))

בחבח

New member
מלכותי אתן תמורת סוס

מלכותי אתן תמורת סוס שלושה כלבים הכבשה בחרה להפוך לכיבוד (הידרדרתי להייקו)

יס באך

New member
מה רע ב"האיקו"

זו הדרדרות ראויה להערכה

קפת

New member
אין כוס. אין. בחיי.

מלכותי אתן תמורת סוס! כתב שייקספיר, ללא כל היסוס. חלפו השנים, הזמנים משתנים, והיום זה משפט כה לעוס... והמשפט הבא: "לו רק הייתי יודעת"

בחבח

New member
לו רק הייתי יודעת

לו רק הייתי יודעת שלי זה כן יקרה לו רק הייתי שומעת בקול של המורה לו הייתי ערנית לו הייתי שמרנית לא הייתי חוטפת איידס והמשפט בא - שמונה אגוזזנים לקינוח

יס באך

New member
מה זה התרגיל ב"פסיכולוגיה הפוכה"

דווקא: מלכותי אתן תמורת סוס אמרה בעלת הכוס כשבעלה ללא הסוס סרב לחדור לכוס כך הפך הסוס למלך הכוס.
נקמת היורמים בצאריות רוסיות חרמניות

דווקא, ליס באך

איש הפאב סוסי דגול ומיוחד ופרסותיו וניל אביא מארץ שוקולד זנב מתוק של קרוקודיל בעמק אוז בקצה מחוז קטפתי מציור ישן שריון של ארמדיל וחרב מבריקה קלל וג'ל בשערות ליצן אחד הסית אותי לשתות ועוד לשתות את הבאות וההולכות טפוף ומטופח על שפת היום מלהגות הנערות של איש הפח. דווקא לא חמשיר

גרגול

New member
חם שירים

"ממלכתי אתן תמורת סוס אך אתן קצת יותר בשביל כוס" כך ליחשש ריצ'רד שתיים (אגב, באזור גבעתיים יש זונות בפחות ממאתיים) כמובן, זה לא חמשיר תקני והוא ממילא מתייחס לשורה קודמת, ויש בו גם כוס, ולכן: "לו רק הייתי יודעת לאכול מפירות עץ הדעת לא הייתי ממתינה תשעים וארבע שנה... כמה טוב זה בפי הטבעת!" (אמא תרזה, 1997) והשורה הבאה: ג'וק הוא יצור די מגעיל

גםאניגםאניגםאני

ג'וק הוא יצור די מגעיל דוחה ומלוכלך בעליל רק נעל של ערס עם שפיץ מפוספס תוכל לו לג'וק המבחיל אישית אני מעדיף חמשירים עם כוס השורה הבאה: 'מעשה באחת קצת שמנה'

אפשר גם?

מעשה באחת קצת שמנה שעם שחיף כה צנום התחתנה כשקיימו יחסים הוא פורק לרסיסים והיום היא שמנה אלמנה "כולם מכירים את גלעד"

בבונים לאישונים

כולם מכירים את גלעד אבל אח יש לו - אלעד הם ביחד יוצאים רחבות מפוצצים ב"אומן" יזכרו הם לעד "תיש אחד ראה עז"

קפת

New member
הטובות לתיש

תיש אחד ראה עז לרעות איתה, לא העז! עם כבשה התחתן, ונולד להם בן, והיום על פרות מפנטז. בתהום הנשייה קצרת הטווח של הפורום הזה שוכנת שורה בת אלמוות של בחבח שלא זכתה להתייחסות: שמונה אגוזזנים לקינוח

למעלה