חמשירשור שבועי!

עִידן

New member
חמשירשור שבועי!

ובכן, זה כמעט הסוף אני כבר נעלמת מהנוף חמישה ימים נשארו להפנים שעכשיו יישאר לי רק חוף החוף ההוא, של בית ינאי זה ממש לא חלום חיי.. כי אנ'לא אוהבת ים ולא ת'חול ששם איי יאי יאי יאי יייאייי!

Mנטה

New member
איך אפשר לא לאהוב ים וחול ? ../images/Emo2.gif

איזה כייף לך !!!!!!!!!!

עִידן

New member
טוב, זה לא שבאמת אהיה שם, בים.

זה אמנם יהיה קרוב, אבל אין לי שום סיבה להגיע לשם.

maec

New member
בעיות משקל...

לפי דעתי, אם תחליפי את השורה" אני כבר נעלמת מהנוף" ב:"נעלמת אני מן הנוף" תיפתר בעית המשקל ללא צורך בדיאטה, ובוודאי שללא ספורט (הלוואי על כולנו)

Mנטה

New member
אפרופו משקל

ראיתם כמה קורניקובה רזה ? מצמרר ! אני כל הזמן היתי בעד פאטרסון

Mנטה

New member
אבל אבל אבל

הן מדהימות ! ובמיוחד כל המתעמלות האלו שהן נורא שריריות ! ואת יודעת כמה הן סובלות בשביל זה ? אבל בכלל אני רואה את זה כי אני אוהבת לראות את ההתעמלות/ספורט עצמו, סוףסוף רואים משהו שהוא לא כדורגל/סל/בוקסינג וכו' אלא ספורטים מעניינים.

שאלה

1. טטטם טטטם טטטם טטטם טטטם טטטם טטטם טטטם טטטם טטטם טטטם טטטם טטטם 2. טטטם טטטם טטטם ט טטטם טטטם טטטם ט טטטם טטטם טטטם טטטם טטטם טטטם טטטם ט חוץ משני המקצבים האילו (ט=הברה, טם=הברה מוטעמת), יש עוד מקצבים חוקיים לחמשיר?

וחמשיר שנכתב על פי

מספר 2. מעשה בעלמה ושמה נועה שהיטיבה לרכב על אופנוע היא פגשה בעודד הגמד הנודד ויחדיו הם נסעו אז לגואה

ראיתי שהתבניות א' וב' שרשמה

שלי, הן בדיוק שתי התבניות שאני רשמתי כאן. ולגבי התבניות ג' וד' שהיא ציינה - אני אאמין שהן קיימות רק אחרי שאני אראה לפחות חמשיר אחד כזה.

shellyland

New member
תבנית ג' ../images/Emo92.gif

מעשה בבחור שמו ארנון שרצה להקשות ואותנו שאל איך לכתוב בכמה תבניות אז הראיתי לו איך זה מרגיש וכתבתי חמשיר להמחיש שאפשר גם לכתוב בתבנית עם הרבה הברות.

זה משקל זה?

זה תבנית? כל שורה מתמשכת כמו שרוך זה ממשיך ונמשך כה ארוך המשקל לא ברור זה מוגזם בבירור זה חמשיר את אומרת? זה בְּרוֹך!

shellyland

New member
תבנית ד' ../images/Emo92.gif

מעשה בבחור שמו ארנון שהיה אינפנטילי ורצה שנראה לו חמשיר שכתוב די דבילי אז בפורום הוא שם הודעה והיתה לכולם הפתעה כי אתגר לא קטן הבוקר הזה הוא הביא לי.

למעלה