חמשירשור שבועי!

הבוז לתבנית ד'

פה אכן יש הרבה הברות זאת יכול כל אינפנטוס לראות אך אבוי התצליל לי נשמע די מבחיל רק עושה באוזניים צרות

צימעס

New member
אני לא אוהבת את ג ו ד

מרוב אורך, הולכת אצלי לאיבוד התחושה של המשקל. איפה ראית שמתמשים בהם (חוץ מבדוגמאות המאלפות שלך)?

כאן

כאן - תבנית ג'...

מוגג

New member
אלוקים אדירים -

יענו, GOD . עולם הפוך - אני צריך לפרשן את שלי במקום שהיא תסביר את שלי.

מוּסקט

New member
../images/Emo6.gif

מעשה במחמשרת עידן שהיה לה רעיון מצויין כל שבוע חמשיר היא תלתה על הקיר רק שהיא לא יודעת לשמור על משקל ולחרוז כמו שצריך והכל יוצא מחורבש

נֵץ

New member
../images/Emo6.gif

זה מזכיר לי את השיר "שיר רק עם תו אחד" (נדמה לי שככה קראו לו) במערכון מפלטפוס. צריך לשמוע כדי להבין...

../images/Emo46.gif ../images/Emo36.gif אישה סינית

אשה סינית אחת המציאה שיטה על גרגרי אורז שמות אנשים חרטה אך השמות ארוכים והגרגרים דקים ילדיה אכלו הרבה אורז טיוטה

מוגג

New member
יחי המקסיקנים הסינים../images/Emo6.gif

דגול. נצלושאלה - אם ילדים לוגמים שמן ממה עושים נייר אורז? תחת כנפך - הוא ביקש - הכניסי תמהה הפרגית: רציני הוא ציני תרנגול מסוג הודו לא מתאים לו לפחוד הוא בטח שוב הטבח מתכנן אוכל סיני *.. * ראו שרשור מסתרים.

shellyland

New member
תגידו - אתם עשים לי את בכוונה?

מה לא היה ברור בהסבר על המשקל?

מה את לא מבינה?

מעשה באחת שנתנה הסברים על משקל אך אבוי, הכותבים לא הפנימו דבריה בכלל את ה"טה-טה-טה-טם" הם זנחו! אז רצוי כי הם לא ישכחו כי גם ח"נ התאמן עד שבא לו "צנח לו זלזל"... (אני יודעת שיש להגות "צנח לו זלזל" במלעיל. עם הקוראים הסליחה).

maec

New member
חלש, אבל זה מה שיצא לי:

במרשתת פורום קיים שיושביו מקדישים את זמנם למציאת ביוטים שאומרים אחרים ולפעמים גם הם בעצמם

giba70

New member
אופציונלי

במקביל ל"חמישה ימים נשארו להפנים" אפשר גם "חמישה לילות נשארו לכלות"

למעלה