חמשת ה- B-SIDES האהובים

Her Circulation

New member
חמשת ה- B-SIDES האהובים

שלכם. הכוונה היא רק לשירים שיצאו באופן רשמי. שלי (לא לפי סדר מסויים) Pearly Reminder Stupid Car Punchdrunk How can you be sure בחירה קשה ביותר.

פוֹלי

New member
שלי

Polyethylene parts 1&2 Talk Show Host Pearly* Maquilarora You Never Wash Up After Yourself זה באמת קשה לבחור

Her Circulation

New member
אחח

אני מתגעגע לרדיוהד של פעם אני לא מאשים אותם, הם התבגרו, אני התבגרתי. הם יותר מדי מפורסמים, עברו יותר מדי דברים.

פוֹלי

New member
אני איתך פה...

אמרתי כבר המון פעמים - נורא קשה לי עם הסגנון החדש שלהם, אני אוהבת את רדיוהד של האלבום השני והשלישי.

Her Circulation

New member
זה לא רק זה

יש שירים מעולים באלבומים האחרונים לפי דעתי. אבל בשבילי הם מוסיקה טובה מאוד בעוד שלושת האלבומים הראשונים הם הרבה יותר. משהו מהראשוניות אבד, מהתמימות. לכולם משפחה וילדים, הם כל כך מפורסמים. זה תהליך טבעי אני מניח

birgerking

New member
להפך

אני חושב שלהפך צריך להעריך אותם מכיוון שלמרות ההצלחה והכל הם לא התמסחרו אלא הגבירו את היצירה האומנותית שלהם לטעמי לא רק ששלושת הדיסקים האחרונים יותר מעניינים הם גם יותר מרגשים .

Her Circulation

New member
זה לא קשור להתמסחרות או לא

הם אכן לא התמסחרו. אבל התום הראשוני כן אבד (וכפי שאמרתי זה בלתי נמנע) רדיוהד בשבילי הם הרבה מעבר למוסיקה. אף פעם לא בחנתי את המוסיקה של באופן רציונלי (אני מודע לזה) כך שגם אם הדיסקים האחרונים מעניינים יותר זה ממש לא קשור לעניין. (בלי קשר, כפי שאמרתי, ישנם כמה שירים שאני מאוד מאוד אוהב ב KID A ו AMNESIAC

Her Circulation

New member
בנוסף

הם לא יוצרים קשר אישי עם האנשים שאוהבים אותם (אני ממש לא אוהב את המילה מעריצים). אני מתכוון- אפשר לדבר איתם, אבל זה פשוט לא זה. אתה אחד מבין אלפים ושום דבר לא מייחד אותך בעיניהם (שוב- מובן מאליו ובלתי נמנע). לתום יש שומר ראש צמוד, אסור אפילו לצלם אותו. הפורום הראשי של רדיוהד...אליו החברים נהגו לבוא לפעמים ולכתוב- הם כמעט לא באים, וגם כשהם באים הם לא כותבים דברים מהסוג שכתבו פעם. אין עוד מכתבי WASTE. בקיצור- אם אתה אוהב את רדיוהד רק בשביל המוסיקה אני יכול להבין את מה שאתה אומר. אבל בשבילי זה ממש לא רק זה.

פוֹלי

New member
יש לי עוד מכתבי waste אורגינאליים

איך אני מתגעגעת למכתבים האלה שהיו נוחתים בהפתעה בתיבת הדואר

פוֹלי

New member
זה היה newsletters שהיו מגיעים

אחת לכמה חודשים, לא באופן קבוע. מין מכתב מכל אחד מחברי הלהקה צפוף על דף A4. זה די משעשע, כי יש לי את כולם כמעט עוד מ 1992 נראה לי...

Her Circulation

New member
אגב

למדת במצפה רמון עם מישהו בשם נדב? נדמה לי שהוא בגילך וגם הוא היה בפנימייה.

פוֹלי

New member
לא ../images/Emo13.gif

מכתבים מודפסים שמשלחו לכל מי שהיה רשום המיילינג ליסט

דורפל

New member
הדבר היחיד שאני קיבלתי

היה מייל מת'ום דרך waste בכריסמס 2002, נראה לי. היה מגניב.

avki

New member
../images/Emo45.gif

חבל כל כך, למרות שזה (כמעט) בלתי נמנע, וכל הכבוד להם על רמת חוסר ההתמסחרות והרמה הגבוהה. ובכל זאת, אין את התום, אין את האינטימיות הפשוטה הזאת שהייתה להם פעם.

למעלה