חמשת ה- B-SIDES האהובים

Her Circulation

New member
אני בסדר

מסיים ללמוד עוד חודשיים שלושה. ועובר קצת לאטליה (חברה). איפה הייתי? לימודים, הופעות וכו

Her Circulation

New member
פחות רומנטי ממה שזה נשמע

אבל לא אביע את דעותיי על המקום (יותר נכון על האנשים) שכן אני עתיד למצוא עצמי מחוץ מפורום :) אני כבר לא מנהל :p מה התוכניות שלך לעתיד?

דורפל

New member
עתיד?

אני בקבע עכשיו, צפוי לסיים בינואר 2008, אם לא אצליח לחתוך מוקדם יותר. באמצע השנה מקווה לעבור לת"א עם החברה, איזה שנה אחרי סיום הקבע לעבור לאיזה שנה בחו"ל איפהשהו. אבל זה כבר עתיד רחוק מאוד...

Her Circulation

New member
מי היה מאמין, דור שלנו

חייל בקבע! :) אני כמעט וזוכר את ברית המילה. באיזה חיל? שמרת על קשר עם מישהו מבין חברי הפורום הותיקים?

דורפל

New member
אם אתה זוכר

בזמן פתיחת הפורום הייתי לפני גיוס, וחצי שנה אחרי התחלתי את קורס התכנות של ממר"מ. עכשיו אני משרת באותו התפקיד, אבל ביחידה אזרחית לחלוטין. היחידה שהייתי איתה באיזהו קשר היתה יפעת (*Jeane*), וגם זה די התרופף לאחרונה. אני מניח שהיא עדיין קוראת פה מדי פעם.

Her Circulation

New member
עכשיו אני נזכר

גם לאחי קוראים דור, אגב. לפחות נשמע כמו תפקיד מעניין, ואם לא, בטוח פרקטי. בדיוק שלחתי ליפעת הודעה אתמול.

vegetable man

New member
שלי

A Reminder Lull Meeting in the Aisle Fog Polyethylene (Parts 1 & 2) ו-5 אף פעם לא מספיק

הממ..מעניין - אני חושב שאלה ה-5

1.Lozenge of Love 2. The Amazing Sound of Orgy 3. Fog 4. Polyethylene, Pt 1-2 5. Like Spinning Plates - Live זה נחשב b-side לא?

vegetable man

New member
like spinning לא נחשב

אחרת הייתי לוקח אותו בחשבון! ]-:עיבוד מדהים!דוגמא לאיך קאבר טוב צריך להיות (רדיוהד עושים קאבר לעצמם...)

vegetable man

New member
עניין של הגדרה

אם תרצה. B-SIDE זה הצד השני של הסינגל. לפני 15 שנים - כשתקליט היה פורמט פופולרי (הוא עדיין, אבל פחות) - היה משמעות ל-SIDE. כמדומני, גירסת ההופעה לא הופיעה בסינגל. מבחינתי, אפשר לכלול הרשימה את כל מה שלא היה באלבומים מלאים (LP's) של הלהקה...

דורפל

New member
קשה בהחלט

מתישהו בעתיד אסתכל על זה ואכעס על עצמי Killer Cars Polyethylene True Love Waits A Reminder You Never Wash Up After Yourself ואם היה אפשר אז גם את Nude, שאאז"נ לא יצא באופן רשמי [וגם Banana Co ?]

שלי

A Reminder- שיר מדהים, מתחבר לי נורא עם התקופה של אוקי קומפיוטר, לפי דעתי ממש בהלך רוח האלבום. True Love Waits- שיר אהבה מושלם. some things must go this way- דוגמא לאיך עושים שיר טוב (לא ענק לא מדהים לא גאוני) פשוטו כמשמעו שיר טוב, עם מוזיקה מילים זורמות. Polyethylene parts 1&2 talk show host

למעלה