חמש סיבות

froggirl

New member
חמש סיבות

אז אחרי שמג'נטה שלחה אותי חזרה לכאן אחרי תקופה ארוכה שלא ביקרתי, נבהלתי רק מלקרוא את העמוד הראשון שמסתכל לחיים בלבן של העין וכן - זה חשוב ואף מציאותי אבל גם מוריד אנרגיות רציני ומעייף (אותי) וגורם לי לראות את חצי הכוס הריקה ואת זה אני לא אוהבת יותר ולקח לי שנים להיגמל מההרגל המגונה הזה אז הנה לכם שאלה שאותי אישית מעניינת שהתשובות עליה (אני מקווה) יחזירו לי את החיוך לפרצוף (שלקח חופש ממני ליום שלם היום) ואחרי הפרומו הנה זה בא חמש סיבות שגורמות לכם להיות מאושרים. אבל באמת. לחייך מכל הלב, עם העיניים. חמישה דברים שהאושר בוער בתוככם כשאתם חושבים עליהם שיש לכם, שיהיו לכם.... יללה תעשו אותי מאושרת :)

חזרת בזמן

ועזרת לנו לדחוק את שרשורי-הפלצת האלה עוד למטה, עד שהם כבר לא יופיעו בעמוד הראשון. אבל לגבי מה ששאלת - אני צריך לישון על זה (גם באופן כללי אני חייב לישון עכשיו, כי עבר עלי סופ"ש מעייף ומהנה, ואחת הסיבות למעייפותו מופיעה כאן באחד השרשורים, ודווקא באחד החיוביים שבהם)

magenta73

New member
חמש סיבות:

1. פיפי 2. חברות טובות 3. כשרונות, שיש לי, מתנה. 4. פידבק חיובי 5. חיבוק ואין מה להיבהל. רק להבין. לתת לזה לחלחל, לקבל, ולהבין.

ברור לך, אני מקווה...

שמי שלא מכיר את "הסחבה" וקורא את סעיף מספר 1 שלך עלול לקבל עלייך רושם מאד מוטעה ומאד, מאד מאד מוזר, נכון? :) :) :)

magenta73

New member
כפי שנאמר:

על הפיפי שלי!

W i l d C a r d

New member
כשיהיה לנו אותך...

1. לבנות משהו חדש. 2. לנצח במאבק. 3. למצוא מישהי כמוני (מן הסתם לא יצא מזה כלום, אבל מענין בטח יהיה...). 4. כשהאחיינים והאחיניות שלי שמחים שבאתי ורצים ומחבקים אותי (טוב, בעיקר את הרגל שלי...). 5. כשאני מתחמק מההנחיות ויוצא בלי עונש...

ביקשת את החמש סיבות שלי, נכון?

פשוט אל תבואי אליי בטענות אחורי זה... ביקשת את הסיבות שלי, את תקבלי. 1. במוקדם או במאוחר, אני אמות. 2. גם אתם. 3. עם קצת מזל זה יבוא לי בהפתעה. 4. עם עוד קצת מזל זה גם יהיה מהיר. 5. כשיקברו אותי, הגוש פחם שאני קורא לו לב הולך איתי לקבר. עד שהוא יהפוך ליהלום האנושות כבר, כנראה, טפו-טפו עם טיפת מזל, תכחיד את עצמה. וכן, אלו הסיבות שגורמות לי לחייך מכל הלב. במיוחד 2,1 ו-5. :) :) :)

הסיבות שנותנות לי לחייך?

1. כשההורים שלי מאושרים. 2. שכשאני אוהבת זה מכל הלב ומכל הנשמה. 3. שאני עקשנית בצרה מטורפת. 4. שהתעוררתי בבוקר, ואני עדיין יכולה לעשות את הדבר שאני הכי אוהבת. 5. והחיוך הכי ממזרי? שאני טובה. ממש טובה. תנחשו לבד...

1. לרקוד. לבד. בחושך. לאחרונה לצלילי ביורק.

2. מוזיקה 3. כשה
מסתכל לי עמוק בעינים... 4. חברים טובים שאני אוהבת מאד... 5. סקס במדבר, לאור השמש... 6. רביצה במדבר, עם אנשים שכיף לי איתם... 7. לרקוד במקום הומה אנשים, ומואר, מוזיקה של חופש... 8. ללבוש גופייה בקיץ. 9. להתחרדן עם ספר על שפת הים בקיץ. 10. גיאורגי חתולשוילי. 11. לנסוע לראות מקומות חדשים... לא בהכרח בסדר הכתיבה

BABELICIOUS

New member
יאללה נלך על זה...

משפחה הכי קרובה: ארוסי, אמא שלי, אחי, סבתא שלי (היחידה שנשארה מהדור הזה וחצי גידלה אותי)
2 הכלבים שלי
העבודה שלי
מקום לקרוא לו
השתפכות בכתיבת שירים

moi25

New member
הממ... אם שואלים אותי היום...

אז ככה, 1. המגפיים החדשות השוות שלי
(גם אחרי שבוע וחצי לא מפסיקה להתלהב) 2. מישהו שהכרתי לפני שבוע... אין כלום אבל כיף לי לחשוב עליו... 3. הטיול המיוחל שברגע שמישהו יבעט בי אולי אני אממש סופסוף. 4. הסקס המיוחל (ר' סעיף 3). 5. הידיעה שמחר יום חדש, והכל יכול לקרות... לא יודעת אם האושר "בוער" בתוכי כשאני חושבת עליהם... אבל משהו לפחות נדלק
moi שטחית להחריד. למישו יש בעיה עם זה?!

אין לי שום בעיה עם שטחית...

בקשר לבעיטה... תבקשי ממישהו שיש לו את האפליקציה הזו של I kick you או איך שקוראים לה. :) :) :)

moi25

New member
מישהו צריך להמציא

אפליקציה שאוטומטית דוחה כל בקשות לאפליקציות אחרות, בלי שצריך להקליק שוב ושוב על decline, ושמחזירה מתנות כמו ביצים (!!!) עם חפצים חשודים וספק אם גם הגייניים בתוכן, או הודעות שרשרת מטופשות עם בדיחות קרש ברמות קשות באורך הגלות שמסתירות מעין בלתי מזוינת את התמונות שלי עם המגפיים החדשות והשוות!!! זהו. פרקתי.

Star_Dust

New member
חמש סיבות לאושר

רגעים שגורמים לי אושר - 1. המשפחה שלי - רגעים קטנים של אושר, כמו להעביר את הזמן כולנו במיטה בשבת בבוקר.... רגעים קטנים של בילבול, כמו למלא כרטיס הרשמה למועדון לקוחות ולהיתקע די הרבה זמן על השאלה כמה נפשות יש במשפחה (ובסוף לרשום 4
) 2. לראות את האיש היקר שלי רוקד סלסה
... לראות אותו מסתבך, מתאמץ, מתבלבל ועדיין ממשיך... רק בשבילי
3. לקרוא פוסטים בקומונה אחת של בנות ולהרגיש אושר אמיתי... אושר כזה שממלא את הלב בחום כשאני קוראת פוסט של מישהי שמספרת על האושר שלה... היכולת הזו לשמוח באמת, בלב שלם, בשמחתם של אחרים עושה אותי מאושרת. 4. ההנאות הפשוטות... כמו ריצה בגשם
5. למרות שכבר הזכרתי משפחה... הבת שלי... שכל דבר שהיא עושה או אומרת הוא בעיניי קסם... ובשנה האחרונה, גם הבת שלו
היה לי קשה לבחור רק חמישה דברים
וזה שימח אותי נורא. תודה על שהעלית את הנושא

1Shir

New member
אם זה מה שהיה צריך כדי לראות אותך כאן ../images/Emo13.gif

אז טוב שנפתח השרשור הזה...

למעלה