חמש סיבות

dudusch

New member
אצלי...

1. לראות את החתולה הקשישה שלי. 2. חופש. 3. תינוקות (אם תצטטו אותי אני אכחיש
). 4. התעסקות בתחביבים שלי. 5. המשפחה שלי. (לאו דווקא בסדר הזה)

אישון36

New member
יש הרבה סיבות

ואותן הסיבות יכולות גם להביא להיפך. נתחיל מעבודה. דרך שמיים - אני אוהב לראות שמיים - במיוחד בעונה זאת. אני אוהב את התחביבים שלי - במיוחד שמסתיים יום התחביבים שלי. (ז"א אני אוהב שהמאמץ מסתיים). במיוחד אם יש הישג לספר עליו. אבל גם שיש שיחה משמעותית בפורום, שאני רואה את האתר שלי אצל מישהו ועוד ועוד. הילדה. הצלחה. מאמין שאוכל למצוא עוד הרבה. אישון. או שלא.

המממ..

1. מוזיקה 2. טל (ילדה בת 6 שעושה לי אור בפנים) 3. אחי הצעיר (ומשפחה וזה.. אבל אחי הצעיר) 4. חברים טובים וקרובים. 5. מקלחת.

froggirl

New member
החומש שלי

המשפחה שלי - ההורים הנפלאים שבחרתי להיוולד להם, אחותי ובעלה והאחיינים החכמים שלי שבלי שאני שמה לב הם פתאום אנשים קטנים עם תובנות מעניינות על החיים... מרתק. החברים שלי שלא נותנים לי ליפול ותמיד תופסים אותי ואני מגלה כמה אהבת חברים יכולה למלא אותי באושר. הכתיבה שלי - הספר במגירה. עברה תקופה מאוד ארוכה מאז שכתבתיוהתחלתי לחלום שוב על להמשיך אותו וזה עושה לי טוב בלב. השינוי שחל בי - אני מסתכלת על עצמי ואיפה שהייתי לפני 3 שנים ואיפה אני היום - והשינוי גדול. ואני גאה בעצמי שעשיתי אותו ולא נתתי לפחד לעצור. הזוגיות - אנ בטוחה שאני אהיה מאושרת למרות שאני לא כל כך זוכרת מה זה (ובלי רחמים עצמיים) מאמינה שהטוב עוד לפניי (איפה? איפה?). יודעת ושומעת שזוגיות זה לא גן של שושנים - אבל הכל תלוי בהשקעה בגן ובזהירות מהקוצים... אחחח אכן כמו שאמרה סטארית - גם לי זה עשה לי טוב על הלב עכשיו.

חמסה חמסה חמסה

1. התגברתי על עניין ומחלה לא קלה. 2. ההורים שלי איתי, אני מקפידה להראות אהבה אליהם ככל שרק ניתן. 3. האחיייות המדהימות שלי.... שחלקכם בטח כבר ראיתם תמונה במסנג'ר.. 4. אני עצמאית לגמרי, עובדת בשני עבודות, מתחזקת את עצמי כליל ועוזרת בבית.. ועם כל זה, נרשמתי (סוף סוף!!!) ללימודים. 5. אני מאוד מוערכת בעובדותי.. על אף גילי הצעיר (22), נוכחותי, דעתי ופעולותיי נדרשות. 6. אני קמה כל בוקר (וכמו כל פולניה מתלוננת על משהו אחר..:) יש לי אחד עצוב... שדי ברור מה הוא. אם להסתכל למעלה... הוא די שולי... לא?

OriIdan

New member
אני מאושר מבפנים גם ללא סיבה חיצונית

אני קם בבוקר עם חיוך על הפנים. כן, עדיין אפשר להוריד לי את החיוך מהפנים אבל זה די קשה ואם הזמן הופך להיות קשה יותר ויותר. בקיצור האושר הוא בתוכי כך שלא צריך סיבות חיצוניות להיות מאושר. יחד עם זאת יש הרבה דברים חיצוניים שיגרמו לי להיות שמח. 1. למצוא בת זוג מתאימה 2. לקבל מחמאות על הספרים שלי (שניים כבר יצאו לאור תודה לאל) 3. להפליג בים (אחרי כך הפלגה אני חוזר עם חיוך גדול יותר עד שהלחיים כואבות
) 4. סתם לשבת עם חברים ולפטפט על הא ודע 5. להמשיך לכתוב את הספרים שלי

purplegiraff

New member
זה כל כך מצא חן בעיני האופטימיות הזאת

אז החלטתי לתת עוד צ'אנס... 1. להתעורר רגועה מכל סערות האתמול ולהשלים באהבה עם אנושיות האנשים... 2. לצאת בבוקר לגינה עם כוס קפה ולראות איזה פרחים חדשים נפתחו וחתלתולים משחקים...ואת ג'יפסי שלי "מיתנמרת" 3.ללכת לבד להופעה או לפאב ולהרגיש טוב וחזק שאני יכולה ליצג את עצמי בכבוד ולא חלק מעסקת חבילה זוגית... 4.לבשל ולהאכיל חברים רעבים.. 5.לנשום אוויר מדברי ולראות צהוב בעיניים.

למעלה