חמש שאלות לכל משתתפי הפורום.

johnson1980

New member
מאיפה אתה יודע מה היא מתיימרת להיות?

אתה מכיר אותה? אני לא שמעתי שום תיאור שלה לגבי עצמה, ולא ראיתי אפילו פעם אחת שהיא שיקרה בתוכנית (שזה די נדיר, לא יודע אם אני הייתי מסוגל לעשות את זה). ההפקה מדביקה לכל אחד סטיגמה ואתם פשוט קונים אותה בלי למצמץ.

quarantine

New member
איזה הפקה אנשי הפורום רובם רואים ערוץ 20.

אז התערבות ההפקה לא כמו ההתערבות בערוץ 2. פה רואים את האנשים כמו שהם אין ממה להתחמק. ואחרי חודשיים האנשים בבית שצופים בערוץ 20 ובאינטרנט יכולים להתיימר ולהגיד שהם מכירים את הדיירים קצת.

johnson1980

New member
גם אני רואה ערוץ 20.

עדיין לא הבנתי מאיפה הגעת למסקנה ששפרה מתיימרת להיות ככה וככה. אף פעם לא שמעתי אותה מספרת על עצמה שהיא מלכת העולם, ואפילו לא קרוב. אתם לוקחים ביטחון עצמי של מישהו והופכים אותו ליומרנות.

johnson1980

New member
לא נכון

היא לא מנסה להיות משהו שהיא לא. היא פשוט משדרת ביטחון.

quarantine

New member
אנחנו מסתכלים עליה בעיניים שונות

מה שאני קלטתי(ומאוד יכול להיות שאני טועה אבל זאת הקליטה שלי בלבד) זה שהיא אדם שרוצה להיות משהו שהוא לא. היא רוצה להראת כאחת עם ביטחון. הכל נראה לי נורא מזוייף. ופשוט מסיכה שהיא עוטה על עצמה שאני בספק אם היא תוכל להתנער מכל ההצגות האלו. התנועות שלה והאמירות שלה לא נראות לי אמיתיות. אפשר לקרא אותה בקלות. היא זייפנית טובה. היא מנסה לזייף וזה נקלט מיד על ידי כולם. אפילו הצחוק שאימצה לה נראה מאולץ ולא קשור..ושוב מזוייף. מה שכן אני חושבת שהיא חכמה מספיק לצפות בביקורת שנאמרה עליה, ולהסתכל על הצורה שהיא מתנהגת ולשנות דברים בעצמה. היא אמנם אמרה שהיא מושלמת. הרי זה ברור שהיא לא חושבת כך. הדבר המעצבן הוא שהיא מנסה להגיד שהיא כן(בין אם זה ישירות או בעקיפין). לי ברור לגביה שהיא צריכה טיפול לא פסיכולוגי אלה פילוסופי שתדע מיהי שיפרה האמיתית(האמת? אני חושבת שזה מומלץ לכולנו לא רק לה) ושתתחבר לעצמה ולמציאות. אהבתי את מה שאיתי אמר לה וזה באמת מתאר אותה. הוא אמר לה "אני לא אוהב שמדברים אלי ולא איתי" לשיפרה יש נטייה כזאת גם עם לאון ואיתי וגם עם צבר. יש לה נטייה להרצות על נושא מבלי לשמוע את הצד השני. ואבוי לזה שיתן את הצד המנוגד , היא לא יודעת איך להתמודד עם עימותים. ראינו זאת כשצבר התעמת איתה על איזה נושא, נדמה לי על ה צבא, ירדו לה מיד דמעות כי היה לה קשה לענות לו חזרה. עם אשר בזמן ויכוח היא בחרה לצאת מהויכוח אחרי שאמרה את שלה. אם היא לא הייתה זורעת שינאה בבית לא היה מזיז לי ממנסה והייתי דיי מרחמת אפילו עליה כי היא לא מחוברת לעצמה ולא התבגרה. הבעיה התחילה שהיא ביקרה אנשים אחרים כשהתנהגה בצורה דומה אבל אלגנטית יותר, וכשהיא אימללה אנשים אחרים במכוון זה היה הרגע שהיא הפכה מאדם שקצת ריחמתי עליו לאדם שאני לא סובלת לראות על המירקע.

johnson1980

New member
טוב, אנחנו כנראה בחיים לא נסכים

קורה.. אני אישית לא ראיתי מצבים שבהם היא התעללה באנשים.. אם אני הייתי תקוע בבית הזה הייתי מתנהג הרבה יותר גרוע ממנה.

katzava

New member
אתמול היא אמרה על עצמה

שאין אחד שלא יזכור אותה כדיילת בטיסה ולכן הרבה מכירים אותה עוד קודם לתוכנית. ואפילו התעקשה על זה בצורה מאוד אופיינית לה כשצבר או איתי ניסו להגיד שלא זוכרים נותני שירות. נו באמת... אני טסתי הרבה וגם טיסות ארוכות מאוד ואני לא זוכרת את הדיילות/ם בטיסה.

קרמפה

New member
צבר צחק איתה.

לא היה שם שום ויכוח, אני ראיתי את הקטע הזה. היו דעות שונות, זה לא אומר שהן לא יכולות להשתלב. ולמרות שצבר צחק הוא אמר שהוא בטוח שהיא צודקת. ואני יכול להעיד על עצמי, שהייתי זוכר דיילת כזאת, אפילו רק בגלל התספורת.

beep beep

New member
קח הכל בסבבה ותרגיש כמו עלי בבא

זו תכנית בידור. וגם הפורום הזה הוא למטרת בידור. ואל תיקחו כבד את הדברים שנכתבים פה, לכולנו יש חיים מחוץ למקום הזה (כך אני מקווה...)

MEYTAL 14

New member
אממ..

1. ביום-יום, יוצא לכם להגיד כמה משפטים שהם לא לגמרי מדויקים\מעניינים? אתם מצחיקים במשך 16 שעות ביממה? יוצא לפעמים, כן. 2. יוצא לכם ככה מדי פעם לרכל על מישהו שאתם מכירים? לא. אני לא מהרכלנים. 3. היתה לכם פעם אהבה נכזבת שלא ידעתם איך להתמודד איתה, והתנהגתם קצת מוזר בגללה? גם לא. 4. כל האנשים שאתם פוגשים (בפרט אנשים שגרים איתכם בלית ברירה) מוצאים חן בעיניכם? לא, אבל מתייחסת לכולם יפה. 5. אף פעם לא יצא לכם לאכול עם הידיים? (או לאכול בכלל) אולי עוף, וגם זה בגועל, חוץ מזה הכל בסכום. סתם עניתי כי מצעמם לי XDDD

ady18

Well-known member
עונה:(

. ביום-יום, יוצא לכם להגיד כמה משפטים שהם לא לגמרי מדויקים\מעניינים? אתם מצחיקים במשך 16 שעות ביממה?לפעמים חח 2. יוצא לכם ככה מדי פעם לרכל על מישהו שאתם מכירים?ברור אבל משתדלת שלא 3. היתה לכם פעם אהבה נכזבת שלא ידעתם איך להתמודד איתה, והתנהגתם קצת מוזר בגללה?כן 4. כל האנשים שאתם פוגשים (בפרט אנשים שגרים איתכם בלית ברירה) מוצאים חן בעיניכם?לא תמיד 5. אף פעם לא יצא לכם לאכול עם הידיים? (או לאכול בכלל)כן

igal777

New member
קודם כל , מותר לפתוח ג'ורה , הנה גם אתה פתחת

ולעניננו . שיפרה . היא גם נראית לטעמי וגם הידע , ההשכלה והאסרטיביות שלה מרשימים. אבל , אני לא יכול לשמוע את הצליל של הקול שלה . זה ממש מעצבן אותי. הכאילו והכאילו והחיוך המעצבן שלה . כל פעם שהיא מדברת -אני שם איקס על הווליום .

johnson1980

New member
מותר, אבל זה דבר די רע לעשות.

אז הצליל של הקול שלה והחיוך שלה מעצבנים אותך. טוב, לפחות ענית בכנות ובלי המצאות\סיסמאות.

BrokenWings16

New member
עונה:)

1. ביום-יום, יוצא לכם להגיד כמה משפטים שהם לא לגמרי מדויקים\מעניינים? אתם מצחיקים במשך 16 שעות ביממה? לפעמים 2. יוצא לכם ככה מדי פעם לרכל על מישהו שאתם מכירים? נו באמת...למי לא? אבל לעיתים רחוקות, אני לא מהאנשים שיושבים כל היום ומרכלים על אחרים. 3. היתה לכם פעם אהבה נכזבת שלא ידעתם איך להתמודד איתה, והתנהגתם קצת מוזר בגללה? לא זכור לי 4. כל האנשים שאתם פוגשים (בפרט אנשים שגרים איתכם בלית ברירה) מוצאים חן בעיניכם?לא. 5. אף פעם לא יצא לכם לאכול עם הידיים? (או לאכול בכלל) יצא חחחח ודרך אגב הבעיה של שפרה זה לא שהיא זוללת ללא הרף היא פשוט לא אוכלת בצורה ממש מסודרת, יש אנשים שאוכלים למשל 3 ארוחות גדולות מסודרות היא עושה את זה בהדרגה במשך היום..(נראה לי שזה ככה אני לא ממש עוקבת אחרי הרגלי האכילה שלה...)

FreshF5

New member
סוף סוף משהו מגוון

1. ביום-יום, יוצא לכם להגיד כמה משפטים שהם לא לגמרי מדויקים\מעניינים? אתם מצחיקים במשך 16 שעות ביממה? בטח. לא ממש. 2. יוצא לכם ככה מדי פעם לרכל על מישהו שאתם מכירים? כן 3. היתה לכם פעם אהבה נכזבת שלא ידעתם איך להתמודד איתה, והתנהגתם קצת מוזר בגללה? לא 4. כל האנשים שאתם פוגשים (בפרט אנשים שגרים איתכם בלית ברירה) מוצאים חן בעיניכם? כן/לא. זה תלוי במצב רוח שלי ובנכונות שלי להיתחבר. 5. אף פעם לא יצא לכם לאכול עם הידיים? (או לאכול בכלל) יצא גם יצא.

למעלה