חנה אני לא בטוחה איפה מתאים לשאול

ניטרוי

New member
חנה אני לא בטוחה איפה מתאים לשאול

אולי הייתי צריכה להכנס לאחד השרשורים... אני מחפשת מטפל/ת תינוקות לשעות אחה"צ. עם נסיון והמלצות. יש למישהו היכרות עם מישהי/מישהו כזאת/ה?

משיייי

New member
יש לי מישהי מקסימה עם המלצות אברר איתה אם

מעוניינת בני כמה התינוקות?

ATAF151

New member
רק מטפלת

ראיתי שרשמת מטפל/ת. אל תעיזי לקחת מטפל שאת לא מכירה אישית. אי אפשר לסמוך על הגברים בעניין הזה.

ניטרוי

New member
אתה צודק

מודה באשמה. לא אעיז לקחת מטפל/ת שאני לא מכירה אישית בלי הבדלי דת גזע ומין.אגב אתמול כשרשמתי מודעה מסודרת כתבתי :דרוש/ה מטפל/ת. תודה על ההערה.

ATAF151

New member
לא הבנת אותי

התכוונתי שלא כדאי לקחת מטפל גבר, כי הסיכוי שהוא יתקיף מינית או שיהיו לך חששות לגביו עולים בהרבה על הסיכוי שאישה תתקיף מינית. לעומת זאת אצל מטפלת את יכולה להסתפק בהמלצות ובמעקב צמוד שלך בימים הראשונים של הטיפול + להפתיע אותה לאורך כל הזמן.

Candy Candy

New member
../images/Emo207.gif עם שאלה לגבי חנות לאביזרי יום הולדת

שלום לכולם, שאלה דחופה: אנחנו חדשים ברעננה ואני מחפשת דחוף דחוף חנות שמוכרת אביזרים לימי הולדת: נרות, זיקוקים, דפים אכילים לקישוט עוגות, כלים חד פעמיים וכו'. אשמח לקבל כתובות של חנויות. המון תודה מראש !!!

מס' חנויות

1. יש חנות ענקית חדשה וזולה באחוזה בין קלאוזנר לז'בוטינסקי 2. כפר הצעצועים באזור התעשייה 3. להיט בראש - ליד החנות הגדול שהסכרתי 4. הכל ב- 2 ש"ח ברחבת המשביר מול יד לבנים מזל טוב.

סמאילי

New member
במקרה הייתי שם עכשיו...

אחוזה 74 - פתוח מ- 7 בבוקר עד 10 בלילה. שירות מעולה, מבחר אדיר, מחירים טובים ויש גם מבצעים... (דף סוכר אכיל = 39 ש"ח) החנות שופצה ומבטיחים שעוד יש למה לצפות. שיהיה להם בהצלחה!

למעלה