חנויות לציוד תינוקות

ES2

New member
בבקשה

סגל - פועלי צדק 2 ירושלים 02-6482640 בייבי מישל - באותה כתובת ממש מתחתם 02-6783408 חסדי שמואל - עזרת תורה 28 ירושלים 02-5384414

a y a l u l a

New member
בירושלים יש את חסדי שמואל

שהיא חנות טובה. יש בראשון את מוצצים. ובמודיעין (צ.שילת)יש רב קט ושילב. לרב קט במודיעין אל תיכנסו הם יקרים בטרוף והחנות לא כל כך גדולה ואין להם הרבה דוגמאות (למשל: של מיטות ושידות) לעומת זאת שילב במודיעין חנות מאוד נעימה וצוות שמסביר פנים ללקוחות. שווה להיכנס רק כדי לקבל תמונה של מה צריך וכו'... כי שילב באופן כללי די יקרים.

גורמיץ

New member
נכון, הם מאוד זולים אבל

השירות שלהם הוא על הפנים. כשקניתי את הטריומף הם סירבו לעזור לי להתקין אותו באוטו בתואנה שההסברים האלו גוזלים מהם הרבה זמן. וכשביקשתי מהם לפחות הסבר על ההתקנה בע"פ ,הרגשתי שהם ממש עושים לי טובה ונתנו לי הסבר זריז וכ"כ מהיר שלא הבנתי כלום! ועוד משהו שעצבן אותי מאוד - ראיתי את המחיר של הטריומף באתר שלהם באינטרנט ,והחלטתי לקנות. כשהגעתי לשם ורציתי לשלם אמרו לי שזה המחיר הישן והמחיר החדש כמובן גבוה יותר. כמובן שלא הסכמתי והסברתי שזה המחיר שצויין באתר שלהם, הם אמרו שזה לא יכול להיות שאני טועה ( בלשון המעטה...)והם מעדכנים אותו כל הזמן. מיותר לציין שנתנו לי להרגיש כאילו אני מנסה להוציא מהם את הכסא ברמאות. ביקשתי לראות את המנהל, וראיתי דרך הדלת שהם נכנסים לאתר כנראה לבדוק באמת מה המחיר, וכשהבחור חזר במקום לשמוע התנצלות, הוא אמר לי "הנה הרווחת כסא". בקיצור לא חוזרת לשם יותר.

למעלה