חנויות

ליאורנר

New member
נפתחה חנות חדשה בראשון לציון....

שמוכרת תקליטים[ועוד כמה דברים אבל בעיקר תקליטים] יש שם מלא תקליטים נדירים ויש שם כל מה שתרצו החנות נמצאת ברחוב רוטשילד למי שמכיר[אם מישהו רוצה יותר פרטים שיגיד] קיצר אפשר גם למכור לחנות הזאת תקליטים... היא תקנה בשמחה... אז מי שרוצה מוזמן

dana203

New member
מישהו יודע אולי מה האתר של חור

בשחור וחנויות יד שניה נוספות של מוסיקה? תודההה

olivninja

New member
איפה יש

חנויות דיסקים (יש עדיפות ליד שניה) טובות בחיפה?

חנות ספרים יד-שנייה

באיזו חנות ספרים יד-שנייה בתל-אביב כדאי למכור ספרים שלי תמורת סכום הוגן (ולא קמצני כמו ברוב החנויות מסוג זה...)?

spiderrrman

New member
מישהו מכיר חנויות בירושלים...

שעושות טרייד אין על דיסקים? -חוץ מבלאנס שאותם אני כבר מכיר

כן, מעניין בהחלט.

אפשר לקבל כתובת? מוכרים שם גם דיסקים משומשים, או רק תקליטים?

דנטל

New member
הוספתי עכשיו קטגוריה בקישורי הפורום

יש שם כמה אתרים לענינך.

האוזן השלישית בחיפה שווה-

רק היום יצאתי משם עם 10 דיסקים, יותר מחצי יד שניה, ומצויינים..

diego5

New member
באתרים תקבל מחיר כפול מבחנויות

אפשר בתפוז , findabook.co.il או amhasefer.com

מאד אובייקטיבי הא?

..חוץ מזה אני תמיד קונה בגאנ'ק. רק שבאוזן המבחר ביד שניה הרבה יותר גדול..

יש ברחובות את אחת החניות המובילות

פניקה רחובות חנות תקליטים ודיסקים קניה ומכירה ברחוב טלר 21 רחובות התקליט עדין ממשיך להסתובב ברחובות צריך לבוא ולהתרשם תקליטים החל מ-1 שח מוסיקה עברית ישנה ונדירה הזמנות מיוחדות לאספנים אז אל תומר לא ידעתי אל תלחש לא שמעתי פניקה רחובות 08-9475381 [email protected]

חופר 11

New member
אתם לא מזמנים דיסקים חדשים

נכון שזה יותר אטרקטיבי אבל אתם לא מזמימם דיסקים חדשים.. כול פעם שאני בה ליבדוק אין כלום חדש גם במטאל זה מאד חבל..

אנחנו חנות יד שניה אחי

לפעמים יכול ליפול לנו דברים שאתה לא יכול למצוא בשום מקום ,פרטי אספנות וגם מטאל לפעמים אז שווה לקפוץ ולהתעדכן

חופר 11

New member
לא אתם לא מזמנים דיסקים חדשים

שלום לכם.. למה אתם לא מזמינים דיסקים חדשים של מטאל.. כול פעם אני בה לגאנק זה אותו דבר לא מישתנה שם כלום חדש חבל מאד

ליאורנר

New member
בעיקרון בחנות נועדה למכירת תקליטים.

אבל יש שם גם דיסקים ודי וי דיים נדירים וכל מני דברים... כאלה מציאות החנות נמצאת בפסז' חיים בראשון... אם את רוצה הסבר מפורט יותר אז תגידי וזהו....

למעלה