חנויות

M a M u S h A

New member
ספרים משומשים.

חנות ספרים משומשים בזול, בשפות מגוונות, מבחר ענק. החנות נמצאת בתחנה המרכזית החדשה בת"א בקומה 3 חנות מספר 3821. מוזמנים לבוא לבקר וגם לשלוח לי מסר!
בתודה ->אלכסנדרה

ספרים משומשים

שאלתי בעבר ולא קיבלתי תשובה . האם יש לכם חוברות ישנות של "מסע אחר" שלחו לי תשובה באי-מייל ואז אבוא לבקר.

ספרים משומשים

שלחתי לך בעבר שאלה לגבי מגזינים ישנים של"מסע אחר" ולא קיבלתי תשובה. אשמח לקבל תשובה בהקדם האם יש לכם חורות מס'1,3,6 וכן חוברת לא ממוספרת שהיא אסופת מאמרים על הודו.בברכה אלישע

barf7

New member
האם אתה קונה ספרים משומשים?

אלה רשימת הספרים שאני מציע: "הבישול הצמחוני" - נעמי ליס-מיברג "הריפוי של שופנהאואר" - ארווין יאלום "תעתועי המח" - מסע אל מסתרי המח האנושי - ו"ס ראמאצ'נדראן וסנדרה בלייקסלי "אבחון לפי כף הרגל" - רפקסולוגיה - אבי גרינברג "כל בית צריך מרפסת" - רינה פרנק מיטרני "הגוף ותפקודו" - אנטומיה, פיסיולוגיה, תזונה - פרופ' עזרא זהר ופרופ' יאיר שפירא אני גם מוכן להחליף ספר תמורת ספר. בכבוד רב בר [email protected] 050-7-589657 050-8-291218

M a M u S h A

New member
שלום!

האמת היא שבחנותינו כן אפשר להחליף ספרים אבל בשביל זה את צריך להגיע לחנות כדי להיתרשם מהחנות ולראות באיזה ספר אתה מעוניין להחליפו. החנות נמצאית בתחנה המרכזית החדשה בת"א קומה 3 חנות מספר 3821 . אם הינך מעוניין בפרטים נוספים, אנא שלח לי מסר!
בתודה->אלכסנדרה

barf7

New member
תודה לכם

אשמח להחליף ספרים. אני כבר ממש מוצף בבית. שבוע טוב בר

למעלה