חנוכה מתקרב (ואין איקוונים עדיין)

חנוכה מתקרב (ואין איקוונים עדיין)

וחשבנו, אני , בת זוגי ועוד כמה אנשים טובות ליזום הדלקת נרות חגיגית בביתנו לנשות ואנשי הפורום וכמובן גם לילדי הפורום (וגם לעוברים ולביציות שבדרך
. בתוכנית: הדלקת נרות המונית שירה בציבור הוספת קלוריות מסיבית. אז מי שמעונינות- אנא שרשרו: ימים נוחים (האפשרויות כרגע הן: שני/ שלישי/רביעי, בשעות הערב המוקדמות, או במילים אחרות בין שהשמש שוקעת לבין שהילדים שלכן מתפרקים מעיפות) מה הייתן רוצות להביא? מה הייתן רוצות לאכול? וכל הצעה אחרת תודה ליאת

../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif

חנוכיה
וכמובן המועד מצריך התייעצות משפחתית.. אבל אני בעד

ציבונה

New member
גם אנחנו מאד מאד בעד

אבל גם בשני גם בשלישי וגם ברביעי כבר יש הדלקות בכל מיני אירועים אחרים

אני בעד שני!

מתנדבת להביא סופגניות, כי לביבות קנויות לא בטוח שהן טעימות.... וגם חנוכיה יש. ובאיזו שעה? ב-19:00 הילדים בטח כבר גמורים. מצד שני, הקטון בטח יישן כל הדרך באוטו...

גם אנחנו מצביעות - שני ../images/Emo13.gif

ובעניין השעה, נניח 17:00 ? ומקבלים מפה במייל? איך להגיע? ונביא - עוד סופגניות? או חומר לטיגון לביבות במקום? (כי הן טובות רק טריות...)

I M NUNI

New member
../images/Emo6.gifיופי של יוזמה

כל הכבוד על היוזמה ונישמח להצטרף. אנחנו בעד יום שלישי זה הכי נוח , אז נעקוב אחרי ההודעות ונוכל להביא כל דבר שיכול לבוא בחשבון - תכינו רשימה . ביי ביי

נועה רז

New member
אנחנו בעד גם

ואוכל? זלביה כמובן
אבל את זה רק סבתא שלי יודעת לעשות!

טוטולס

New member
הכי טוב שני

תודה על היוזמה
ברביעי יש מסיבת חנוכה בגן של הנסיך, ולא נוכל לבוא...

אבא גאה

New member
הכי טוב שבת

אחיות גם יחד וחבל שלנו שלא נהיה מאחלים מכאן חג אורים ואורות שמחות והרבה אהבה והרבה ריבה והרבה אהבה עוד קצת

colourful

New member
אז גמנחנו נשמח

בתקווה שהשבלולה תנחת בזמן... ויום שני נראה לי גם אופציה טובה. ולהביא? אולי שתייה? או כל דבר אחר, העיקר שאפשר לקנות את זה...

ומה דעתכן על איזה צלע גברית (בערך)

שתשמח לתרום ממאפה ידיה (אולי איזו עוגה כושית שחורה פשוטה וטעימה שבדר"כ יותר קורצת לזאטוטים מופגניה שמנה ועסיסת), או לחילופין, כמה שקיות של ביסלי/במבה/דובונים ושאר מרעין בישין ?

נשמע יותר טוב מ-טוב ../images/Emo13.gif

אז... שלח לי מס' טלפון במסר, ונקבל אותך כ-לסבית מהמניין

למעלה