חנוכה מתקרב (ואין איקוונים עדיין)

יום שני זה מעולה.

בבוקר נהיה בפסטיפח (או בשמו הנפוץ יותר -פסטיגל), ואחה"צ נשביע מספר יצרים (פירומניה,זלילה וכד') בחברתכן העליזה ! רק שכולנו נהיה בריאים !

נכון לעכשיו ../images/Emo124.gif

נראה לי שיום שני בשעה חמש יהיה נוח לרובנו. כמובן שמי שיגיעו בשעה מאוחרת יותר יתקבלו אף הם בברכה. ואני מקווה שהקביעה המוקדמת תאפשר גם לאלה שהיום לא כל כך נוח להן להתארגן- ולהגיע. חלוקה מסודרת של מה מביאים וכו' נערוך בשבוע הבא (קביעת היום והשעה היית מתישה מספיק ). אלא אם התכוונתם לקנות סופגניות שבוע מראש
וכן- למי שתהו גם עוגות יתקבלו בברכה, גם גברים, ובכלל- חנוכה זה חג שהולך טוב עם כל דבר. אם מישהו יכול לארגן מעט גשם (קליל, לא סופות) זה יהיה נחמד. הוראות איך להגיע אלינו אני אעביר במייל דרך ערבה/מיז פיגי בשבוע הבא. אבל אם מישהי רוצה מיקום קצת יותר ספציפי מגדרה-חדרה- אז שתפנה אלי במסר. ולאבא גאה ודרורית- שנחפש לכם טיסות זולות?

colourful

New member
דרורית,

אם תצליחי להתקפל תוכלי לקחת טרמפ במזוודה של השבלולית.

טוב. אז אני אתקפל לי קטן

קטן. קטן. קטן. ואפילו עוד יותר קטן. וקטן... עיגול (כי ריבוע אני לא יכולה להיות...) של שלושה ס"מ זה בסדר? כי זה המקסימום שהצלחתי לקפל את עצמי אליו...

התייעצות - ובבקשה בכנות!

אני מתלבטת אם להגיע למפגש הזה. מצד אחד - אני לא ממש חלק מהפורום. מצד שני - אני מאוד אוהבת אתכמן. מצד שלישי - אני אמא עם ילדים. מצד רביעי - אני סטרייטית. ומצד חמישי - אשתה של אמא של פינוקי היא חברה שלי ואני מאוד אשמח להגיע. ואבין גם אם לא תרצו. דעתכמן?

מז'תומרת לא תרצו?

אם יש מישהו כזה שיקום. ואני כבר אראה לו מאיפה הבננה מקופלת... כל הצדדים שלך מתאימים לנו אולי צד ארבע קצת "עקום"...
אבל נסלח לך. ואפילו שאני לא שם. ואני לא באה פיזית רק ברוח...
אני רוצה לראות שמישהו יגיד לא. אותכם לשכן!
וכל מי שילדיו שלמים הם חברים שלי (אפילו שהם לא יודעים את זה
)

אבא גאה

New member
אדמה, גם אני לא יכול לחשוב על

סיבה "לא את לא יכולה ללכת" ואני הייתי מזמין אותך מכל הלב

למעלה