חנוכה שמח ובוקר טוב

ח י ה א

New member
חנוכה שמח ובוקר טוב../images/Emo138.gif

רגע לפני הסערה...הריצות למסיבות וכו' מאחלת לכולם חג אורים שמח עם הרבה אור ובריאות.

חנוכה../images/Emo137.gifחנוכה../images/Emo138.gifחג יפה כל כך../images/Emo213.gif

שיהייה חנוכה טוב, בריא ומלא אור לכולנו. סקר מאכלי חנוכה
אוהבים סופגניות?
איזה מילוי מככב?
אבקת סוכר מלמעלה או topping אחר?
קונים או מכינים לבד??
ומה עם לביבות?? מימי הציעה לפני כמה ימים לעשות שרשור מתכוני חנוכה..... מי מתחיל???

smo

New member
מיכלי החמודה, רק את חושבת על שרשורים כאלה

חלקנו רק עולים במשקל מלהסתכל על לביבות וסופגניות..... אני בעיקר אוהבת להדליק את החנוכיה ולהנות מאור הנרות..."לראותם בלבד" (יש לי 6 קופסאות של נרות ליתר בטחון) מחר יש מסיבת חנוכה בביה"ס אני רק מתפללת ששיר תסכים להשתתף ולהיכנס לאולם הגדול..... (מיכלי, בשנה הבאה את שירשור הקרמבו תעבירי....גם לפה)

../images/Emo51.gif../images/Emo6.gif אין בעייה שנה הבאה שירשור ה../images/Emo215.gif

יעלה לפה גם.... אני מקווה ששיר תשמח ולא תילחץ במסיבה.... מחר גם לסיון אמורה להיות מסיבת חנוכה בחוג שלה אבל יש לי מחר ארוחה חשובה מהעבודה וכנראה שלא נספיק גם וגם
.... בינתיים לביבות א-לה-איריס בהכנה, עם ריח משגע.... (לשיש מסביב לגז שלום....
)

כן, מיכלי...אוכל...מזון...זה מה מעניין אותך..

כמו שאמרתי קודם... יאללה... שחררי את המחברת... שחררי..... שאעבור ללחץ בלתי מתון? נשארו לי עוד חבר'ה ממשהב"ט.....

נו, ברור...אלא מה...וברור שאתן לך קרדיט על כל

מתכון ומתכון...יאלה...שחררי את הרסן..... איזה כיף על התגובה בבלוג, ממש שמחתי נשמה!!! הכי אוהבת אותך בעולמיםםםםםם!!!!!!

ח י ה א

New member
תשובות

1. מתים על סופגניות... 2. ריבת תות פשוטה...דניאל ללא ריבה בכלל סתם בצק 3. אבקת סוכר וכמה שיותר.. 4. רק קונה - מנסה את כל הקונדיטוריות בעיר ...מזל שאין הרבה. 5. לביבות - מתה להכין ואין מתנדבים לאכול... 6. צר לי .........יכולה להציע מספר החנוכה שיצא בפורום אוכל בynet לפני שנה....אולי אבל אולי....אנסה להכין סופגניות לבד ביום שישי... בינתיים ביום שישי מגשי ספינג' בדרך אליי....על מנת להביאם לחייל שלי ולחבריו וכמובן עוד כל מיני גודיס ...הבעיה שכבר הודיע שיום שישי לא יהיה בבסיס רק בשבת בבוקר ...אז נראה מה נעשה אורים שמח! אגב אחד החגים הבודדים שאני אוהבת וחוגגת!

חנוכה../images/Emo137.gifחנוכה../images/Emo138.gifחג יפה כל כך../images/Emo213.gif

שיהייה חנוכה טוב, בריא ומלא אור לכולנו. סקר מאכלי חנוכה
אוהבים סופגניות?
איזה מילוי מככב?
אבקת סוכר מלמעלה או topping אחר?
קונים או מכינים לבד??
ומה עם לביבות?? מימי הציעה לפני כמה ימים לעשות שרשור מתכוני חנוכה..... מי מתחיל???

סקר מאכלי חנוכה../images/Emo137.gif../images/Emo138.gif

אוהבים סופגניות? - כן
איזה מילוי מככב? - ריבת חלב וגם תות
אבקת סוכר מלמעלה או topping אחר ? - אבקת סוכר (אם ספינז סוכר לא טחון)
קונים או מכינים?? - תלוי בחשק מעדיפים ביתי
ומה עם לביבות?? - אוהבים
רציתי להכניס מתכון לספינז. ואז קראתי בקישור שמיכל smo הביאה שזה המתכון האורגנל
תודה מיכל חסכת לי
ח ג ש מ ח

חג אורים שמח לכווולם../images/Emo138.gif../images/Emo137.gif

עכשיו אני רצה לפעילות חנוכה בבה"ס. בלילה אתם יודעים בד"כ מתי אני פנויה חחחחח אם תרצו אנדב לכם את המתכון לספינז' שלי (סופגניות מרוקאיות) ואם תרצו ותיהיו ילדים טובים עוד איזה לביבות ירקות ועוד..... עד אז מקווה שתתחילו לרשום יאלה לעבודה ארייייי יאלה מה עם המתכונים שלך???? העיקר שלגרות ב-
את יודעת
אייייייייריס מקווה שהתאוששת בכדי לרשום את לביבות המייפל, בריאות נשמה טובה. שיהיה לכם אחלה יום אוהבת
מימי.

מימוששש...משי כפרה עליק אנא...

קדימה אוחתי...תתחילי ת'שרשור, אני אחרייך., למרות שכמו שאני מרגישה כעת... איזה מתכונים ואיזה אממה.... אפילו הפארוק נשאר בבית כדי לשמור עלי.... אבל תלחצי על מיכלי, יש לה ספר מאמא שלה... למות! פשוט למות! ואם מאיימים עליה בעקביות היא משחררת משם..... אצלי די באסה.... בהסגר... אני מתחננת לפארוק להציץ במחשב מדי הפסקת פיפי, אבל הוא מה זה ק.ג.ב.....כבר יש לו פרצוף של גאיידמאק...{למה לא הכסף... חרא!!!}. טוב, נשיקות ואוטוטו נדבר. ודרך אגב, לא להתפלא על איפה איריס... היא על הפנים... חולה-אש...מסכנה-אישתי שלי!!! בקושי מדברת. יאללה, שומעת צעדים...בטח המלעון יוצא מהמקלחת....שיטטט...

ויווש

New member
חחחחחחח מהבולה נשארת מהבולה../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

רובי א26

New member
חג אורים שמח...

"כול אחד הוא אור קטן וכולנו אור איתן" שכולנו נהנה מאורות הנרות .אבל בעיקר מהאורות הקטנים שהולכים וגדלים >הילדים המקסימים . טוב אז חג חנוכה שמח ..וגם לי יש מתכון אבל לא לצחוק. לביבות אז ככה תפוח אדמה.בצל. קמח. ביצים .תגרדו את הבצל .את התפוח אדמה. תערבבו ויאלה לתגן ואחלה לביבות מקורי שלי
טוב ת ה נ ו !!!!!!!!!! חג מקסים:)

לא, באמש'ך רובי.....מקורי שלך?????

עכשיו - אני מכניסה את המתכון לבלוג שלי... ע-כשיווווו... ואיפה מלח? איפה פלפל שחור? איפה כמויות??? גם זה שייך לדיסלקציה???? יא אלוהים שימור אותך אהובי... וואי-וואי.... צעדים עליך שמשון...ברחתי...........................................................

למעלה