חנוכה שמח ובוקר טוב

רובי א26

New member
אה... ותוסיפו תבלינים :)

אפשרי גם פטרוזליה .וכול סוגי הירק .מאוד מאוד טעים . אבל לא נראה לי כבר קשור ללביבה :) ואכן ארי מקורי שלי ..אז תנוחי קנאית .מיסרי דש" לשמשון
בכול זאות התגעגעתי

אה...בוקר טוב אליהו!!!רובי אליהו.....

לביבה היא לביבה יא דפוקקק לטקעס הם רק תפ"א עם בצל וזהו, כמובן עם התיבול, אבל לביבות עושים מכל דבר... חבל שאתה לא אכיל, אחרת בשמחה הייתי עושה גם ממך לביבה ונותנת לנמרים בספארי, אבל חאראם... צער בעלי חיים.... גם להם יש טעם.... אתה מגעיל..... ו...כן....כל זה אומר שגם אני התגעגעתי.... ואינעל דינאק.... "זאת " - כותבים בלי "ו'"... תזכור.... חולה עליך נסיך... רצה למתחת לשמיכה שוב....

רובי א26

New member
בואנה מזה החפירה הזאת?

סך הכול לביבה ותראי מה עשית !! לקחת את הכדורים ?ותתני לי להיות דיסלקט בשקט ואל תתקני אותי שמעת! גם עים תרצי לא יעזור לך .וצחקתי בקשר ללביבה אז נוחי מייד!!!!!!!!!!!!! ותחזרי למיטה ולא לשכח את הכדורים הם עוזרים לך מאוד
יאלללללללה כול הנשים אותו דבר לא יכולים להחמיא

מזה זה? נעלמתי לכמה שעות וכבר התחלתם?

תתרגעו היום חג.... עדיף תשחקו ב-
ותאכלו
ח ג ש מ ח אוהבת

חג חנוכה שמח../images/Emo138.gif../images/Emo137.gif

שיהיה לכולם חג מתוק וטעים תאכלו לביבות, סופגניות, וס'פנג' יאמי וכל אלו אשר בדיאטה תתחילו אחרי החג
חג בריא הכי חשוב לנו ולילדנו ותבלו ממשפחת רושנסקי
|סביבון

חג אורים שמח לכולם ../images/Emo137.gif../images/Emo138.gif

אצלנו ברמת גן ירד
קל איזה כייף להריח את האדמה כשהיא רטובה , גשם עושה לי טוב, מה עושים בחנוכה ? לנו בביה'ס יש קייטנה כל החג חוץ מימי שישי ,מה איתכם? .............שיהיה לכם חג שמח מריקי וקטרין

smo

New member
../images/Emo106.gifמתי את מספיקה??? תביאי אחד לטעום../images/Emo8.gif

אולי???ואולי לא ??? נסי להתחמק בצורות אחרות

קמצנית !! יא הרפגון אחת !!! עאלק אולי... כל מה שבא ממך, או נכון יותר - ממחברת המתכונים המיוחלת של מאמא הוא בגדר נס ... יאללה... שלחי פה וס'תמי... אולי... מה אולי... שוושששש.....

למעלה