בוקובזה שטראסה
New member
בישראל גם אוכלים את השילוב, האיך לומר, מעניין הזה?
אני זוכר שהיתה אסכולה מזרח אירופאית אחת של לביבות מתוקות עם סוכר, ומולה אסכולת הלביבות המלוחות, אבל עד שהגענו לארץ ההזדמנויות בחיים לא שמעתי על השילוב עם שמנת ורסק תפוחים.
 
אנחנו, בכל מקרה, עמוק באסכולת המלוחים. בשנים האחרונות אנחנו אוכלים את הלביבות עם רוטב פטריות בשמנת. את המתיקות אנחנו משאירים לסופגניות (שהן דבר חדש יחסית בעולם החנוכה האמריקאי).
 
אבל, היי, אם טעים לך השילוב המעניין הזה אז בתיאבון! וחג שמח. אצלינו מדליקים 3 חנוכיות, ובנוסף עוד אחת מקינקס ואחת מלגו, אז אנחנו מחפים עלייך בנושא הזה...
אני זוכר שהיתה אסכולה מזרח אירופאית אחת של לביבות מתוקות עם סוכר, ומולה אסכולת הלביבות המלוחות, אבל עד שהגענו לארץ ההזדמנויות בחיים לא שמעתי על השילוב עם שמנת ורסק תפוחים.
 
אנחנו, בכל מקרה, עמוק באסכולת המלוחים. בשנים האחרונות אנחנו אוכלים את הלביבות עם רוטב פטריות בשמנת. את המתיקות אנחנו משאירים לסופגניות (שהן דבר חדש יחסית בעולם החנוכה האמריקאי).
 
אבל, היי, אם טעים לך השילוב המעניין הזה אז בתיאבון! וחג שמח. אצלינו מדליקים 3 חנוכיות, ובנוסף עוד אחת מקינקס ואחת מלגו, אז אנחנו מחפים עלייך בנושא הזה...