חנוכה 2004

מרי לו/כוכבי אלאדין../images/Emo28.gif../images/Emo163.gif

תמיד אותו חלום, חלום בשם קרקפת אז איפה את היום, אמרי לי, קרקפת. נמעכת בתוך ציר מתוח, מתקן במה מזן נפוח, אשר היה פשוט בטוח שהיית שלו. כמו סביך בפיתה מסתובבת והדס מורנו מייבבת פעם היא אולי תהייה כוכבת, קרקפת כמו קרום בתולין עדין נקרעת איך להיחלץ היא לא יודעת פעם היא אולי תזהר כמו סקעת, קרקפת קרקפת

mary lou

New member
מרילו- טרזן

אז אתמול הייתי גם בטרזן הי פשוט כיף!!! ויש שם ילד קטן וחמוד שמשחק את טרזן הצעיר והוא כל כך... קטן וחמוד
אינייוי, שעו שם עבודה ממש טובה. ושמתם
שזה המחזמר הראשון של יעל לחנוכה
כמה שנים חיכיתי לרגע הזה ורק אתמול באמצע ההצגה קלטתי שהוא סוף סוף הגיע לא משנה, זו לא הנקודה. הנקודה היא... שיש המון קטעים מטרזן שהם פשוט מרילו
קודם כל יעל לובשת שם איזה נמר שהרגט בשבילה, כמו במרילו אז זו כבר נקודת פתיחה כזו... היא עם שיער פזור כמו מרי באותו קטע של הנמר אז והיא אותה יעל בר זוהר- אז זה מן הסתם נורא דומה. ויש לה המון קטעים שהיא צועקת דברים וזה ממש נשמע בטון של ה"די תעזבו אותי די, אין לי כוח יותר..." וגם כשהיא רוקדת (באטרף, אם יורשה לי) היא ממש מרי כזו. והכי הרג אותי הסוף "טרזן...ג'יין" ממש כמו "מרילו...מירי לובוביץ" ואז הם מתקרבים אחד אל השני בדיוק כמו מרי ואתם כבר יכולים לשמוע את "מרילו...מרילו...מרילו..." אבל במקום זה אנשים פתאום שרים על טרזן ואתם לא מבינים מה הקשר
קיצר, אולי זו רק אני אבל זה ממש הזכיר... חוץ מזה הצגה מעולה ובהתחלה יעל נראית כמו עליסה בארץ הפלאות... אה ו... חח... לכל האינטיליגנטים פה- יעל לא באמת קופצת כל כך גבוה- יש שם קטע שיש לה טרמפולינה (מי שיראה יבין...חחח...כי מישהי אצלנו לא קלטה
) זהו נראה לי, הצגה שווה
אני לפחות אהבתי. גם באלאדין היה יפה בטירוף. יצפאן בילבל אותי לגמרי עם כל הדמויות שלו ואני עדיין לא מבינה מי זה מי ולמה גם אין כל כך הרבה עלילה וצביקה ויצפא מפחידים! כל פעם שהם נעלמים יש בום שעושה התקף
וזה מפחיד
ואביטל כמובן חמודה נכון שכשעלה השיר אמרתי "אני שומעת את אביטל בשורה הזו והזו" . אז צדקתי חחח מוכשרת שאני
יואוווו ואתם לא יודעים מי משחק שם!!! שחר! שחר פרץ!!! אני לא ידעתי שהוא יהיה שם פתאום אני רואה מולי בלונדיני מתוק ומוכר!!!!1! זזה היה כל כך מצחיק! אני צעקתי מההפתעה עד שהזקנה המפגרת מלפני ביקשה שנשתוק חחח ויעל נחום הייתה חמודה בטירוף ונטע הבר עם משו מפחיד על הראש ... ואחלה שירים, רק קצת ממוחזר מכל הקטנטנות והתום סויר למיניהם... וחשוב- אנשים- השורה הראשונה- היא פאקינג שורה 1!!! ישבתי שורה 2, כל מי שנכנס לאולם (טוב, מי שנכנס מהכניסה שלי, והיה היה המון אנשים כי נכנסו שעה לפני) שואל אותנו "סליחה, איזו שורה זו?" כאילו על מה לעזאזל הם חשבו? השורה הראשונה... איזה שורה היא תהיה? 9? ועוד מישהי בכלל הגדילה לעשות, ישבה בשורה הראשונה ואמרה "הנה, אלה המקומות ששלנו" ואז פנתה אלינו בשאלה "זו שורה 4 נכון?" אז לאאאא השורה הראשונה היא שורה 1 ותפנימו! באיזשהוא שלב הכנו שלט "זו שורה 1. נא לא לשאול שאלות מטומטות. תודה" וכל מי ששאל אותנו קיבל שלט בפרצוף. מגיע להם! קיצר שני מחזות שווים ומומלצים (אלאדין בגלל אביטל, שאגב יש לה תפקיד די גדול, והיא נשמעת שם כמו מומין אמא וטרזן בגלל שהוא פשוט כיף למרות שהוא לילדים יותר קטנים)

RossandRachel

New member
אלאדין...:(

אוקיי-- האפקטים- מרשימים, השירים- מעניינים, הבמה-מ-ע-צ-ב-נ-ת!!! למה?? מי המציא את הרעיון המפגר לעשות הצגה על במה עגולה?? חצי מההצגה הכוכבים היו במרחק קילומטרים מאיתנו ובחצי השני תהינו איפה הם (שמענו קולות ופתאום ראינו אותם ושניה אחרי זה הם כבר לא שם- הם הצד השני...). באתי בשביל אביטל- וביליתי שעתיים בצפייה בגב שלה..(חוץ משניה ורבע שהיא הסתובבה לכון שלנו) ובסוף- בדיוק כשאזרתי אומץ לבקש מאחד הרקדנים שיצאו לקרוא לה- בא השומר הרשע ו"לווה" אותנו החוצה... אכזבה. הייתה קרן אור אחת בדיוק- כשאביטל שרה...וגם זה היה פלייבק... ד"א- טלי אורן באה לפני ההצגה (כנראה להגיד בהצלחה לאביטל) ואז יצאה לפני שההצגה התחילה..וגם צביקה פיק היה שם...

LOVEאמיר

New member
יווו../images/Emo70.gifדי, איזה מסכן אמירוש../images/Emo70.gif../images/Emo7.gif

הכל בגללך עפר שכטרררררררררררררררררררררררררררר
תקראו! אני מקווה שאמירוש שלי בסדר...

אמיר התעלף בפיטר פן בחיפה...../images/Emo7.gif

הוא היה כזה מסכן, הוא ועפר... הם היו נראים פשוט נורא. אמרו כזה לפני שהתחילה ההופעה: "אם יש בקהל רופא, הוא מתבקש לבוא, זה מקרה חירום!" ואז באו כמה רופאים ואז אמרו: "עקב תקלה תכנית ההצגה תתעכב." אבל הם היו פשוט גדולים- שניהם! הם שיחקו ושרו כאילו לא קרה כלום!!!! כל הכבוד להם, באמת. אבל אחר כך כשהם יצאו הם היו נראים נורא, שניהם לבשו כובעי צמר כאלה... והעיניים של אמיר היו אדומות ועפר היה חיוור...
מסכנים, היו להם חמש הופעות באותו יום והם התחילו באיחור אז גם לא היה להם את כל ה-20 דקות בין הצגה להצגה, וזה אומר גם פחות זמן לשתות, לאכול ולנוח... אז שירגישו טוב...

../images/Emo187.gif../images/Emo41.gifהדיוידי של פיטרפן../images/Emo26.gif

התמונה הזאת יותר יפה מהפוסטר שפורסם לעיתונות
תודה לשרית(LOVE אמיר)ולסיגל שהעלו וסרקו
אני רק הבאתי לפה
מיכל המושלמת
תהנו,תשרשרו,תגידו תודה,תנצל"שו ובקיצור מה שבא לכם

TetiBETTY

New member
../images/Emo104.gifשעות ההצגה...היום-יום ג'.

רציתי לשאול בנוגע להיום, יודעים אולי באיזה שעות ההצגות היום
וגם, כמה זמן המחזמר

שמחה שכולכם נהנתם../images/Emo45.gif

רק אני לא כתבתי עדיין את ההצגות שאני הולכת אליהם. אז ככה:ביום חמישי בשבוע שעבר הייתי בפסטיגל והיה ממש ממש יפה במיוחד בגלל סקעת ומויאל
,מחר אני הולכת להצגה שכל כך חיכיתי לה פיטר פן
פעמיים באותו יום(כן כן מטורפת אבל הכל בשביל אמירוש ומיכלי)ביום רביעי אני הולכת לטרזן בשביל לראות את יעלי
וביום חמישי אני הולכת לאלדין בשביל אביטלוש
ועכשיו שיעל אמרה ששחר
פרץ מופיע שם זאת שמחה כפולה בשבילי לא ראיתי אותו המון זמןוהתגעגעתי אליו.וזה עדיין לא הסוף ב21 וב22 לחודש מרי לו מגיעים אלינו לתאטרון הצפון וקניתי כרטיס ל22 ואני גם מגיעה להבימה ב28 להצגה האחרונה של אמירוש קניתי כבר כרטיס.בקיצור חודש עמוס וכפי עם כל הכוכבים שאני אוהבת
.

LOVEאמיר

New member
**תן לי רק לתקן אותך בדבר אחד...

אמיר פיי גוטמן המושלם
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

aMiRi GiRl

New member
אני חייבת לציין

שההצגה של היום, יום שני הייתה מדהימה! 1. נכנסתי פעמיים למאחורי הקלעים ! :)))) 2. אמיר ומיכל כל הזמן הסתכלו עליי !! :))))))))) היה מוווווושששששששללםםםםםםםםםםםם!!!!!!!!! מיכלי הייתה מתוקה אמיתית היום .. כשנכנסתי והבאתי לה משו.. אז היא הייתה מותק!!!!

aMiRi GiRl

New member
כעע...היא מדהימה!!

היא הייתה ממש מותק!! נתתי לה לחתום לי על התמונה של שתינו ביחד.. והיא כזה אומרת.. "יאאאאאא!! איזה תמונה טובההה.." חחחחח..חמודה... היא מותק.. אין עלייה !!

למעלה