מרילו- טרזן
אז אתמול הייתי גם בטרזן הי פשוט כיף!!! ויש שם ילד קטן וחמוד שמשחק את טרזן הצעיר והוא כל כך... קטן וחמוד
אינייוי, שעו שם עבודה ממש טובה. ושמתם
שזה המחזמר הראשון של יעל לחנוכה
כמה שנים חיכיתי לרגע הזה ורק אתמול באמצע ההצגה קלטתי שהוא סוף סוף הגיע לא משנה, זו לא הנקודה. הנקודה היא... שיש המון קטעים מטרזן שהם פשוט מרילו
קודם כל יעל לובשת שם איזה נמר שהרגט בשבילה, כמו במרילו אז זו כבר נקודת פתיחה כזו... היא עם שיער פזור כמו מרי באותו קטע של הנמר אז והיא אותה יעל בר זוהר- אז זה מן הסתם נורא דומה. ויש לה המון קטעים שהיא צועקת דברים וזה ממש נשמע בטון של ה"די תעזבו אותי די, אין לי כוח יותר..." וגם כשהיא רוקדת (באטרף, אם יורשה לי) היא ממש מרי כזו. והכי הרג אותי הסוף "טרזן...ג'יין" ממש כמו "מרילו...מירי לובוביץ" ואז הם מתקרבים אחד אל השני בדיוק כמו מרי ואתם כבר יכולים לשמוע את "מרילו...מרילו...מרילו..." אבל במקום זה אנשים פתאום שרים על טרזן ואתם לא מבינים מה הקשר
קיצר, אולי זו רק אני אבל זה ממש הזכיר... חוץ מזה הצגה מעולה ובהתחלה יעל נראית כמו עליסה בארץ הפלאות... אה ו... חח... לכל האינטיליגנטים פה- יעל לא באמת קופצת כל כך גבוה- יש שם קטע שיש לה טרמפולינה (מי שיראה יבין...חחח...כי מישהי אצלנו לא קלטה
) זהו נראה לי, הצגה שווה
אני לפחות אהבתי. גם באלאדין היה יפה בטירוף. יצפאן בילבל אותי לגמרי עם כל הדמויות שלו ואני עדיין לא מבינה מי זה מי ולמה גם אין כל כך הרבה עלילה וצביקה ויצפא מפחידים! כל פעם שהם נעלמים יש בום שעושה התקף
וזה מפחיד
ואביטל כמובן חמודה נכון שכשעלה השיר אמרתי "אני שומעת את אביטל בשורה הזו והזו" . אז צדקתי חחח מוכשרת שאני
יואוווו ואתם לא יודעים מי משחק שם!!! שחר! שחר פרץ!!! אני לא ידעתי שהוא יהיה שם פתאום אני רואה מולי בלונדיני מתוק ומוכר!!!!1! זזה היה כל כך מצחיק! אני צעקתי מההפתעה עד שהזקנה המפגרת מלפני ביקשה שנשתוק חחח ויעל נחום הייתה חמודה בטירוף ונטע הבר עם משו מפחיד על הראש ... ואחלה שירים, רק קצת ממוחזר מכל הקטנטנות והתום סויר למיניהם... וחשוב- אנשים- השורה הראשונה- היא פאקינג שורה 1!!! ישבתי שורה 2, כל מי שנכנס לאולם (טוב, מי שנכנס מהכניסה שלי, והיה היה המון אנשים כי נכנסו שעה לפני) שואל אותנו "סליחה, איזו שורה זו?" כאילו על מה לעזאזל הם חשבו? השורה הראשונה... איזה שורה היא תהיה? 9? ועוד מישהי בכלל הגדילה לעשות, ישבה בשורה הראשונה ואמרה "הנה, אלה המקומות ששלנו" ואז פנתה אלינו בשאלה "זו שורה 4 נכון?" אז לאאאא השורה הראשונה היא שורה 1 ותפנימו! באיזשהוא שלב הכנו שלט "זו שורה 1. נא לא לשאול שאלות מטומטות. תודה" וכל מי ששאל אותנו קיבל שלט בפרצוף. מגיע להם! קיצר שני מחזות שווים ומומלצים (אלאדין בגלל אביטל, שאגב יש לה תפקיד די גדול, והיא נשמעת שם כמו מומין אמא וטרזן בגלל שהוא פשוט כיף למרות שהוא לילדים יותר קטנים)