חנוכה 2004

sigalamir1

New member
מה?

אני כולה סרקתי את התמונה לשרית והיא רצה לשולחת לכל העולם מצחיקה! בכל מקרה אני העלתי את התמונה הזו ושרית שלחה, אני משערת שהיא שלחה לעוד כמה אנשים חפיף ושרית תדברי איתי באסי באופן ד-ח-ו-ףףף

LOVEאמיר

New member
ברור../images/Emo70.gif../images/Emo10.gif

אררררררררררררררר העפר הזה
רק צרות הוא עושה
טוב שוא לא הרג אותו וזהו

אמ...תירגעי!!!

עפר לא עשה את זה בכוונה אז תרגיעייייי
עפר עושה רק טובבבבבבב ורק טובבבבבבבבב אז קורה שבטעות מביאים מכה במהלך המחזמרר פשלה קטנהה
סו?! מסכןן אמיר...שהוא לא ימות...
אין לי שום דבר נגד אמיר...אבל אתם מגזימות לאללהההההההההההה תירגעו הוא באמת לא צריך את ההגנה שלכםם בעיניין הזה
אמיר לא כועס על עפר הוא יודע שזה לא בכוונה אז למה אתם צריכות לכעוס????

m o r s h

New member
חברים להרגע חחחח

אמיר ועפר חברים טובים אז למה אתן לוקחות את זה בתור סכסוך?! חחח קרה ועבר אמיר פיקס ועפר פיקס פיטר פן ממשיךך ואמיר ועפר היו ונשארו חברים

זה בדיוק מה שאמרתי...

זה קורה אז עפר פיספס...למה להוציא לו שם רע למה ישר לעשות ממנו רעע הוא הרי לא עשה את זה בכוונהההה...

סבבה../images/Emo13.gif

וסורי שהתנפלתי עלייך
פשוט לא משנה מה הוא עושה ישר אומרים שהוא עושה רק רע סתם ככה כול הזמןןןןןןן עפר רע ועפר רעע נשבר לי מזה הוא לא עשה רע לאף אחד ואם כן זה לא היה בכוונההה!!! לי זה כבר נשברר שסתם מעללים עליו עלילות..!

LOVEאמיר

New member
חחח זה בסדר, אל תידאגי../images/Emo13.gif

אני יודעת שזה לא היה בכוונה
אני פשוט פחדתי שקרה לאמירוש משו רציני.. אני אמות אם חס וחלילה יקרה לו משו! ואני סולחת לך

אל תדאגו חברה

פגשתי את אמירוש אחרי ההצגה השניה שהיתה והוא בסדר והופיע בהמשך ההצגות שהיו.בלי עין הרע
כפרה עליו אלוקים שומר עליו.

LOVEאמיר

New member
תודה רעותי../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

תודה לאל! אני שמחה לשמוע שהכל בסדר איתו
ואלוקים באמת שומר עליו

aMiRi GiRl

New member
קראתי...

אבל ממש לא פירטו שומדבר.. הכי טוב לשאול את המקור..
במיוחד כשיש את ההזדמנות

aMiRi GiRl

New member
נושא לשיחה

וחוצמזה-העיתונאים אוהבים לנפח ! כמו שאמרתי - עדיף לשאול את המקור - תמיד.

LOVEאמיר

New member
אממ.. לפי מה שאני שמעתי מאנשים שהיו

בהצגה הזאת.. זה לא היה סתם! אנשים שם צעקו בהפסקה לרופא ואמרו שזה מקרה חרום.. אז.. לידיעתך.

למעלה