תשובה לבעל השרשור +
הבהרה
הבהרה לגולשי הפורום
כפי ששמתם לב בבאנר הכניסה לפורום כתוב שאתם נדרשים / מחויבים לכתיבה נאותה ותרבות דיון אינטרנטית נעימה!
נמחקו פה לא מעט תגובות. אגב לא ניתן למחוק תגובה בודדת , כשהיא "הודעת אב" לשרשורים של הודעות שמתחברות אליה, כך שחלק מן ההודעות היו דווקא עניניות אבל נאלצתי למחוק אותם בשל הכלים של תפוז.
אני מבקשת בכל לשון של בקשה מהגולשים- הפורום בינו לבינה בא לידון על נושאים וסוגיות שקשורות בינו לבינה ולעיתים גם בשרשורי OFF TOPIC שלאו דווקא קשורים בינו לבינה אלא כנושאים חברתיים, כי הפורום בראשיתו הוא מדיה חברתית ועל כן כל מה שכותבים בו הוא שחור על גבי לבן.(בעולם הרשת אין דבר כזה למחוק דברים לצמיתות והמדיניות היא "נגעת-נסעת") בהתחשב לנסיבות אלו אני ממליצה לכל הכותבים לחשוב היטב לפני שמפרסמים הודעה אפילו אימפולסיבית(המלצה אישית).
הודעות שמעליבות גולשים אחרים , לועגות ומתקטנות עם הגולשים האחרים -יימחקו! קחו לתשומת לבכם.
כמו כן אני רוצה להבהיר ולהדגיש - גם כותבים שנראים לכם לפעמים כטרולים , יש דרך , יש צורה להגיב ולענות להם מבלי להגיד בדיוק מה אתם חושבים עליהם ומאיזה חור הם יצאו ושאר ירקות מרנינות. בסופו של יום אני המנהלת פה ואם מישהו פה באמת נראה לי טרול וכותב דברים שהם מאוד לא לעניין אני מבטיחה שדבר כזה לא חולף מעיניי והוא מטופל בדרך ובצינורות המקובלים באתר ובהנהלתו (כולל לעיתים עירוב דרגות שמעליי, תלוי במקרה).
על כן אני מבקשת בכל לשון של בקשה עבור הנוחות שלכם ושיהיה לכולנו נעים ושקט וכיף כפי שהיה עד היום - לשמור על תרבות דיון- זוהי האג'נדה של פורום זה הרבה לפני שזה פורום שבינו לבינה. ואהבת לרעך כמוך בעיניי זה ערך עליון לכל דבר בחיים.
תודה והמשך גלישה מהנה -שיימי מנהלת פורום בינו לבינה
=======================================================
תשובה לבעל השרשור :
אין ספק שכפי שכמה מן הגולשים טענו, מדובר באלימות פיזית שיש לדווחה למנהלת הלימודים. לא רק מפאת העובדה שזה ישפר לך את הבטחון העצמי ותחושת הערך העצמי האישית שלך. לא משנה באיזה מחיר , לפעמים יש דברים שעלינו לעשות על מנת להכיח לעצמנו את שווינו האמיתי בפני עצמנו.
שנית , אני אישית לא הייתי ממליצה לך בכלל לצאת עם גברת שכזו , מפני שאם היא "מרשה לעצמה" להגיע לאלימות פיזית עם אדם שהוא רק מכר וזר לה בעצם ; אינני הייתי רוצה לדעת או אפילו לחשוב מה היא עושה או כיצד היא נוהגת עם אלו הקרובים לה יותר (שכן עם אנשים מסוג זה אנו מרשים לעצמנו לנהוג יותר בחופשיות בטוב קל וחומר שגם ברע).
שלישית , אינני חושבת שההתנהגות שלה מעידה על "סטייה" או "משיכה מינית" לכיוונים שונים מהנורמה. כפי שאני רואה זאת, אני בסה"כ רואה בחור צעיר שנדלק על בחורה לדעתי ולו רק מהסיבה שאולי היית רוצה חלק מהבטחון העצמי שיש בה שיקרין על עצמך -בפסיכולוגיה נוטים לקרוא לזה "השלכה" או "projection" וזה כנראה יותר קראש מאשר התאהבות אמיתית וכנה ומלאה.(אם אני טועה אני טועה, אינני פסיכולוגית ואינני מתיימרת להיות, אני רק כותבת על סמך הניסיון חיים וחוויות אישיות שלי). ואם זה המקרה אז בוודאי שאין פה שאלה ואתה חייב לעצמך לגשת למנהלה ולדווח על התקרית ולהתכונן נפשית לשימוע עימה , כי יהיה אחד כזה וגם לגשת אליו ולהתמודד עם ההשלכות כי בטווח הרחוק זה ייתן לך חלק מאותו בטחון עצמי שאתה כ"כ כמה אליו.
סיבה נוספת שבגינה אני חושבת שאין פה התאהבות שלך בבחורה המדוברת לעיל באמת, היא חרף העובדה שמה שזועק מבין השורות בטקסט שלך היא הרגשה של חוסר שייכות, אולי חוסר הערכה עצמית, וחוסר בטחון שנראה שאותו אתה מעוניין לשנות (אפילו ציינת שזה לא עניין עדתי מה שמדגיש את העובדה הזו).
אני מקווה שהעצות עזרו , ואני מתנצלת שלא יכלתי להגיע ולנטר את השרשור שיצא מעט משליטה קודם לכן. אשמח לשמוע עדכונים
שיהיה לך המשך לילה טוב וברוכים הבאים לפורום בינו לבינה.
שיימי