חנונים יקרים!

danny girl

New member
חנונים יקרים!

אני אומרת שגם את החנון הכי גדול בעולם, שנראה הכי נורא בעולם, עם גשר משקפיים חצ'קונים והכל אפשר בעזרת תמונה ערוכה היטב להפוך לדבר ממש לא חנוני. אתם מוזמנים לשרשר לפה תמונות ערוכות יותר/או פחות שלכם לפיהם אנשים ממש לא היו חושבים שאתם לא חנונים. אם במקרה יצא משהו נמחד ולא ערוך- תפדל! (ככה כותבים את זה? אז אני ראשונה כי במקרה אתמול צילמתי את עצמי וניסיתי היום לערוך קצת בעזרת תוכנה די מפגרת אבל לא משנה. (יש גם גרסה בשחוק לבן והיא קצת יותר חלקה ופחות גרעינית. אם תעלו תמונות שלכם, אולי אעלה את השניה.

נהדר, במקום חנונית יצאת..

.. יצורה!
אני לא מתכחש לעצמי!

Tiki Torch

New member
מסכים איתך

יצאת יצורה די יפה ד"א אבל יצורה וגם לא צריך להתכחש למי שאתה כי אם תתכחש אליו מי אתה בכלל.?

Nimst

New member
אני חושבת שפספת את מטרת הפורום

אם היתה לנו בעיה עם זה שאנחנו חנונים, לא היינו כאן.

danny girl

New member
../images/Emo2.gif

מי אמר שיש לי בעיה עם היותי חנונית? אני גאהבזהשאני חנונית ומעדיפה חנונים בדרך כלל על.. סוגים אחרים של אנשים. סתם חשבתי שיהיה נחמד להשתעשע. אתם הורסים את כל הכייף

אוי ראש כחול!!!..

גאוניות קומית .. למה להרוס.. וכחול.. פעם אחרונה שבדקתי .. הייתי זכר לצערי...

מספר סיבות

1.חוויות מיניות טובות יותר.. 2.יכלתי להשאיר את השיער שלי. 3.לבת שמחוברת עם הצד הגברי זה חיובי וגבר שמחובר עם הצד הנשי זה שלילי 4.דוחה את רוב הבנות 5.יותר אינטלגנטיות מרוב הגברים 6.יותר קל להכיר בני זוג ובנות זוג. 7.צריך לעשות פחות כדי להרשים.

Nimst

New member
וואי, שכנעת אותי

אבל היי, לפחות אין לכם מחזור

ואנחנו יכולים להשתין בעמידה..

.. זה לא שחור לבן מה לעשות? ..חוץ אל תגידי לי שאת לא פורקת עצבים בזה שאת בוכה לאנשים על זה שקיבלת..אחרת איזו מין אישה אתה?

ailag

New member
אתה לא עוקב אחרי האינטרנט?

היה אתר מפורסם, נדמה לי שבוינגבוינג גילו אותו (כמו את שאר האתרים האלו באינטרנט) שלימד בנות איך להשתין בעמידה. יש גם מכשירים.

מי יתחיל ללכת עם מכשירים..

.. אי גוט דה ריל דיל! עזוב גם אין משהו תכניקה.. כמו רבים כמוני זה כישרון מולד..

Nimst

New member
אישה לא טיפוסית, מסתבר

לא בוכה לאף אחד בזמן מחזור, תודה רבה

Nimst

New member
כמובן

אבל כשיש קיטורים קצת יותר רציניים מזה. למזלי בורכתי במחזור נטול כאבים. יותר מידע ממה שרציתם? כבר אמרתי שיש לי עוד יומיים מבחן בכימיה אורגנית ואני לא יודעת כלום? ושמחר יש לי יומולדת ואני אצטרך להקדיש אותה ללמידה?

למעלה