Holy crap, אתה הארנב! הו, היה מיוזיקל כה נהדר..
א אבוקדו מקולף New member 17/1/06 #48 הו לי, תעשה לי באני. ../images/Emo99.gif מה סיפרו לי על פליפלפ לאחור לאורך הבמה או משהו כזה? *עדיין לא מאמינה שלא הייתי שם*
הו לי, תעשה לי באני. ../images/Emo99.gif מה סיפרו לי על פליפלפ לאחור לאורך הבמה או משהו כזה? *עדיין לא מאמינה שלא הייתי שם*
ה הסערה שאחריי השקט New member 17/1/06 #43 בדיוק כשחשבתי שהלילה אני *כן* ארדם אין מנוחה לרשעים... (כמו שהמורה להיסטוריה שלי תמיד היה אומר)
ה הרמיוניDanger New member 17/1/06 #45 למה מחקת את הבחורה שמרוחה עליך? זה היה יכול להיראות אפילו עוד פחות חנוני הממ אלא אם כן זו אמא שלך או משהו :X
למה מחקת את הבחורה שמרוחה עליך? זה היה יכול להיראות אפילו עוד פחות חנוני הממ אלא אם כן זו אמא שלך או משהו :X
ה הניב של יניב New member 18/1/06 #52 חחח לא. זאת לא דיר ממי. אבל אני לא אוהב שנמרחים עליי ככה(ז"א...תלוי מי, לא היא.)
N noname202 New member 18/1/06 #57 ששששששששששששש. וחוץ מזה רק לז'אן מותר להגיד את זה.. תאמת, מכל התמונות דווקא זאת התמונה שאתה נראה בה חנון באחרות לא
ששששששששששששש. וחוץ מזה רק לז'אן מותר להגיד את זה.. תאמת, מכל התמונות דווקא זאת התמונה שאתה נראה בה חנון באחרות לא
S SuddenlyPsychotic New member 18/1/06 #49 וע, יצאת ממש יפה אם הייתי טוב בעריכה ובעיצוב הייתי עובד קצת על תמונות שלי..
י ילדה של חיים New member 18/1/06 #51 לא חנונית, סתם מכוערת =] אחת התמונות הפתטיות, אבל כמעט בכל שאר התמונות שלי אני כן נראית גיקית אז זה מה יש ^^. (לא ערוכה ורואים.)
לא חנונית, סתם מכוערת =] אחת התמונות הפתטיות, אבל כמעט בכל שאר התמונות שלי אני כן נראית גיקית אז זה מה יש ^^. (לא ערוכה ורואים.)
M Mr Pig New member 23/1/06 #58 כוסית!!!!! חחחח לי יש משקפיים, אבל אני שמה עדשות. לפני כמה חודשים הורידו לי את הגשר XD חצ'קונים... אממממ... לא ממש. תמונה ערוכה היטב מצורפת.
כוסית!!!!! חחחח לי יש משקפיים, אבל אני שמה עדשות. לפני כמה חודשים הורידו לי את הגשר XD חצ'קונים... אממממ... לא ממש. תמונה ערוכה היטב מצורפת.