חנונים ספורט ומה שביניהם <לא הרבה>

Musi© Gi®l

New member
חנונים ספורט ומה שביניהם <לא הרבה>

סתם חשבתי להעלות לדיון, לשמוע את דעתכם.
אתמול יצא לי לעבור ליד מגרש ספורט של בית ספר, ולראות כמה תיכוניסטים בזמן הקפת המגרש <ריצה, ריצה> מראות קשים- חבורה של ממושקפים 3/4 גוססים עושה משהו שאמור להיות ריצה, כשאומנם יש עוד אדמה מתחת לרגליים, אבל לגבי אויר בריאות וחצמן במוח אני בספק. ואז נזכרתי בתקופת הביצפר שלי, וכמה גרועה הייתי בכל הקשור לספורט וכאלה, אז תהיתי לי, האם זה בעצם הכרחי שחנונים יהיו כאלה חסרי כישרון בכל הקשור לכושר גופני? גם אתם כאלה
? זה אלמנט של חנוניות? או סתם צירופי מקרים? שתפו
אימרו את דעתכם

Acripela

New member
חנונים חייבים להיות גרועים בספורט!

זה בגלל האסטמה..

Jerald_Admonds

New member
זה ממש לא אלמנט של חנוניות

אני תמיד טענתי שזה בעצם תוצאה של העדר החינוך ב'חינוך גופני'. חוצמזה, החוסר כישרון של חנונים בתחום הזה ביחס ל'לא חנונים' במהלך התיכון הוא כתוצאה ממספר גורמים אחרים, שאין לי כרגע כוח לזיין עליהם את השכל. בסופו של דבר הרבה אנשים מבינים את החשיבות שבפעילות גופנית, ומשלימים את החסר בהתאם. במיוחד לאור ההתעסקות ההולכת והגוברת בנושא הבריאות וחיים נכונים בקרב החברה כולה. ואגב, האם טרחת לבדוק כמה חנונים מגיעים בסוף לקרבי?

Bakura

New member
../images/Emo96.gif או, ספורט.

אני שונאת ספורט. אף פעם לא הייתי טובה בספורט, כי גבהתי מהר מדי ואז לא היה לי שרירים מפותחים מספיק להחזיק את עצמי ובכיתה ו' קפצתי בקושי שני מטר עם תנופה, וזה היה ממש מביך. כשבכיתה ח' קפצתי שני מטר וחצי בלי מאמץ בכלל, הייתי כל כך שמחה
אבל השנה יש מורה שאני ממש שונאת. ממש. אז. אני מתעצלת שוב. היום, למשל, הברזתי מהשיעור. וגם בזה הקודם. היא כל כך מגעילה וצעקנית, אז ממש לא אכפת לי. היא גם לא מסכימה לבנות להתאמן במכנסיים לא שחורים, היא בכלל לא יודעת לאמן, והיא לא נותת לי להתאמן בג'ינס, שאני תמיד לובשת. וזה לא ג'ינס צמוד או עם גזרה של "בואו תראו לי את החריץ!" זה ג'ינס רגיל שאפשר אבל גם לישון איתו והכל, והוא ממש נוח, אבל בגלל שזה ג'ינס היא לא מרשה לי. אז פעם היא לא נתנה לי להתאמן בחורף, והיא פשוט אמרה "אם לא תפסיקי להציק לבנות (=לחייך אליהן ולעודד אותן בדממה עם תנועות מצחיקות לעשות כושר) אני אוציא אותך החוצה!@" אז "הצקתי" עוד קצת וכשהיא אמרה לי לצאת יצאתי ובהיתי בעננים ובשמיים. היה נהדר :}

demoloc

New member
אני מתאמן קבוע

בעמית לכושר חצי שנה קונג פו שנה וחצי ויוצא להליכות\ריצות שבועיות של 7 קילומטר
אבל זה רק בגלל היותי מורעל , לפני זה לא הייתי יכול לסיים את ה2000, איזה 2000? עוד ב200 הייתי מת

Theherod

New member
ממ, לא הכרחי

אצלי זה בא בתקופות, יש לי מחלה מאוד "מיוחדת" (לקח שלוש שנים למצוא אותה, ועוד שלוש שנים לרפא אותה), אני מתנדנד בין איזון חומרים טוב בגוף, לחוסר איזון, כשהאיזון טוב הייתי בכיתה הקודמת בין הספורטאים היותר טובים בכיתה, בכיתה הנוכחית אני אהיה בין הספורטאים ה"מילא" בכיתה. בקשר להסבר למה בדרך כלל הלא חנונים הם ספורטאים יותר טובים. אני מאמין שזה בגלל שהחנונים משקיעים את הזמן שלהם גם בדברים אחרים. כשהערס משחק כדורגל, החנון לומד מתמטיקה/לשון/כל דבר אחר.

אני טוב בספורט..

.. אבל שהייתי רץ הייתי מקבל קריאות "הומו" ופרצופים משונים מעירי האהובה.. אבל אם הייתי עושה את זה אחרי כדור זה בסדר?!

Theherod

New member
ברור

עדיפים עשרים ושניים דבילים שרודפים אחרי כדור, מאשר חנון אחד שעושה ג'וגינג

Theherod

New member
עזוב

מהנסיון בכיתה, פשוט יהיה להם עוד משהו לזרוק/לבעוט אחד על השני.

נבני

New member
היי, אני "חננה" בן 13

אני די גרוע בספורט (לא ממושקף או משהו, פשוט "חננה"), ואני חושב שזה בעצם מתקשר לכך שחנונים כמונו אינם טובים בספורט בזה שמקובלים בדר"כ יש להם גוף חזק יחסית, כי הם כוחניים, וזה הכל קשור

noname202

New member
לא הכי הכי גרועה בספורט

ממוצעת...פשוט לא כשרון
מסוגלת לרוץ בשיעורים בלי לעצור, תוצאות די טובות...בעיקר בשרירי בטן וידיים...אבל לא מאלה שהולכים לתחרויות...
ממש לא

am i

New member
אוי וי אז מה איתי

שאני מתאמת ארבע פעמים בשבוע בכדורעף, וגם בנבחרת האתלטיקה של ביצפר [ריצה, ברזל, משוכות, רוחק] יוגה,קיקבוקס, וקצת התעמלות קרקע.... אז אני לא חנונית?

למעלה